Diskusie - 2039. stránka fóra
3
Čo so strednou školou? ; )
Ahojte, potrebujem váš názor/pomoc :) Chcela by som ísť na bilingválne gymnázium no priemer mám medzi 1 & 2 ..Že vraj je ťažké, pravda? Ak..tak ako oproti normálnemu gymku? viete poradiť na ktoré ísť , poprípade navštevujete... Otvor fórum »
23. 6. 2014 16:14
51
Kedy ste si uvedomili
... ze urcite nie ste teply? prva pusa, prvy sex, flirt, vzruso alebo ako? :D Otvor fórum »
23. 6. 2014 15:51
5
Vieš speivať? Hladáme speváka/ čku vo veku od 16-18 r. v okolí BA, PK
čaute, zakladáme skupinu a chýba nám jeden člen, buď chalan alebo baba. Ide o multižáner... Všetko možné ale v prevedení a cappella. čiže bez hudobných nástrojov.. . D Okolie BA, PK. Otvor fórum »
23. 6. 2014 15:23
2
HIIT workout
Cvičí z Vás niekto HIIT (vysoko intenzívny intervalový tréning) ? Zaujíma ma z akých cvikov si zostavujete tento tréning, kedže kreativite sa medze nekladú :).. Aké ste zaznamenali výsledky po dlhšiom trénovani... Otvor fórum »
23. 6. 2014 15:05
6
UMB- výsledky prijímačiek
Medzinárodné vzťahy a diplomacia- bol niekto? Dokedy budem čakať na výsledky, keď už aj z iných fakúlt výsledky sú ale z tejto jednej nie... Otvor fórum »
23. 6. 2014 15:00
1
Aliexpress - VANS
Dobrý deň prosím vás objednával si už niekto zo stránky aliexpress tenisky značky VANS ? Pretože som počul že zančky ako sú VANS, DC, Nike atd. zabavujú colníci na hraniciach :). Ak ste si objednali v... Otvor fórum »
23. 6. 2014 14:50
6
Idealna farba na vlasy
ludia..resp. asi skorej baby :D hoci ocenim aj pomoc chalanov... chcela by som si asi takto nejak odfarbit vlasy..mam vcelku podobnu farbu trosku mozno tmavsiu... a nie som si ista ktory odtien to je :D poradte kto viete/vyznate sa,... Otvor fórum »
23. 6. 2014 14:44
1
STU trnava - personalna praca v priemyselnom podniku alebo Manazment UK bratislava ????
ahojte dostala som sa na obe skoly a fakt si neviem vybrat neviete mi niekto poradit alebo niekto kto na jednu z nich chodi povedat ake to je ci je spokojny narocnost ..... Otvor fórum »
23. 6. 2014 14:40
29
Mam 13, som panna, ale vynechala mi menstruacia, rastie mk brucho,,,, co sa deje?
Prosim poradte :) Otvor fórum »
23. 6. 2014 14:29
3
Dodatočné termíny prihlášok
... chcem sa spýtať existuje niečo ako druhé kolo podania prihlášok??? Otvor fórum »
23. 6. 2014 14:18
12
Bratislava
Napíšte všetko čo si myslíte o MHD v Bratislave. Návrhy, čo je dobré, čo je zlé. Proste všetko čo sa toho týka Otvor fórum »
23. 6. 2014 14:12
10
Reštaurácia v BA
Ahojte. Máte nejaké tipy na dobrú reštauráciu s pekným prostredím s fajn obsluhou v Bratislave? Najlepšie v Ružinove, ak nie, tak aspoň niekde v starom meste. Mala by byť vhodná na posedenie s rodinou, takže... Otvor fórum »
23. 6. 2014 14:01
3
Rezerva
Zdravím. Dneska si idem z Puchova do Považskej svietila mi rezerva asi 3 min potom zas zhasla došiel som do mesta zas zasvietila (stal som trochu v kopci) potom zas zhasla :D a chcem sa opytať rezerva ma cca 5-7... Otvor fórum »
23. 6. 2014 13:50UTB Zlín
ide niekto na túto školu? ak áno aká fakulta? aj vy čo tam už študujete :) Otvor fórum »
23. 6. 2014 13:43UK- špeciálna pedagogika
Je tu niekto kto tam študuje? Chcela by som sa len spýtať pár vecí.. :) Alebo je tu niekto koho prijali? Najlepšie na SP-POTP? :) Otvor fórum »
23. 6. 2014 13:31