Diskusie - 1996. stránka fóra
3
Nálepky FIFA
Ahojky :) Je tu niekto kto zbiera (alebo kto pozná niekoho kto zbiera) nálepky do FIFA albumu? Už ich mám celkom dosť na výmenu :) (áno som už na to možno stará ale každý sme nejaký) :) Otvor fórum »
10. 7. 2014 16:58
3
Najlacnejšie prevody do zahraničia
Ahojte, viete mi poradiť ktorá banka má najvýhodnejšie prevody do zahraničia? A ako sa dajú najlacnejšie vyberať peniaze v bankomate v zahraničí? :) Ideálne nejaká kde sa platí jednotná suma za prevd, nie %... Otvor fórum »
10. 7. 2014 16:19
5
Olejové farby
Čaute, doma som našla úplne novú sadu olejových farieb, konkrétne Oil Paint Set z Lidlu. Nikdy som s olejovými farbami nerobila, takže by som potrebovala vedieť nejaké postrehy, či je treba riedidlo, alebo stačí... Otvor fórum »
10. 7. 2014 16:19
21
Veľká dilema
Počúvajte toto (od 52:40 do 54:10), naozaj presne preto čo hovorí (no vlastne nehovorí) nechcem robiť také roboty a niekoľko ďalších podobný tým ktoré robí on. Ano dá sa na to pekne zarobiť, ale čo morálka?... Otvor fórum »
10. 7. 2014 16:09
5
Prestup medzi vš
Viem, že je tu veľa fór ohľadom tejto témy, ale zaujíma ma, keď prejdete z jednej školy na úplne inú, štát vám platí aj tú druhú školu alebo si to už musí človek sám ? Otvor fórum »
10. 7. 2014 15:42
7
Kúpim knihy na SPU - FEM v Nitre pre prvý ročník
Ahojte :) chcela by som kúpiť knihy pre prvý ročník FEM na SPU v Nitre. Ak má niekto na predaj najnovšie vydania prosím ozvite sa mi :) Otvor fórum »
10. 7. 2014 15:14
13
Ipad mini
Má niekto? zvažujem kúpu tak by som chcela vedieť či sa oplatí, koľko vydrží batéria atď... ďakujem za každú odpoveď Otvor fórum »
10. 7. 2014 14:35
10
McDonalds
Ahojte, takže mám isť na pohovor do McDonaldu. chela by som opýtať, či je tu niekto, kto s tým má skúsenosti. Pootrebovala by som vedieť, čo vlastne tam odomňa budú chcieť. A či... Otvor fórum »
10. 7. 2014 14:33
34
Výška napriek maturite v septembri ?
Nazdar, chcel by som sa vas spytat ci nahodou nemate niekdo skusenosti s tim ze ste maturovali az v septembri a aj napriek tomu ste sa dostali na vysoku skolu. Nevysla mi pisomna cast z ktorej mi chybali... Otvor fórum »
10. 7. 2014 14:12
7
Stranka o prihodach
Nevie niekto ako sa vola jedna stranka kde boli vtipne prihody?a nazov tej stranky sa daval na koniec prihody Otvor fórum »
10. 7. 2014 13:09
35
Otázka pre "dospelých"
kedy ste si všimli alebo uvedomili ten bod medzi detstvom a dospelosťou? začali ste brať určité veci inak? alebo ste si to uvedomili pri nejakej určitej veci, situácii?začali ste si uvedomovať že ste zodpovední sami za seba, prestali... Otvor fórum »
10. 7. 2014 12:49
46
Abstinenti a nefajčiari
Diečatá a ženy! Zaujímalo by ma či pre vás má nejaký význam fakt že chalan je úplný abstinent a nefajčiar. Znamená to pre vás veľa? Otvor fórum »
10. 7. 2014 12:30
16
Podla coho si vybrat ubytko?
Od septembra budem chodit na vysoku skolu. Hladam si ubytko v Nitre, najlepsie samostatnu izbu pre jednu osobu. Na co si treba davat pozor, ked si hladam ubytko? Na strednej som mala hroznu spolubyvajucu, vecer... Otvor fórum »
10. 7. 2014 12:20
3
Help ,,.
Neviete kde zoženiem ružové tričko s jednorožcom ? a hlavne aby pôsobilo tak magicky .. vďaka :P Otvor fórum »
10. 7. 2014 12:02
19