Diskusie - 1940. stránka fóra
37
Pomenujte svoj sucasny/byvaly vztah nazvom filmu/pesnicky
Keby ste mali pomenovat svoj vztah nazvom filmu/pesnicky, co by to bolo? zacnem tak mainstremovo, u mna by to bolo asi "This is war", ako je to u vas? Otvor fórum »
2. 8. 2014 13:52
8
Garnier color naturals
Otazka skor na baby... ake mate skusenosti s farbou garnier color naturals creme? kupila som si svetlu blond a mam spinavoblond prirodzene no dnes som citala fora a same zle ohlasy... ze to chyti na modro na sivo a tak...... Otvor fórum »
2. 8. 2014 13:09
32
Vekový rozdiel
Je podla vás vhodné, ak je vekový rozdie 3 roky medzi chalanom a babou, keď chalan má 17 a baba 14.. Ale neskutočne si rozumejú, majú sa radi... Otvor fórum »
2. 8. 2014 12:44
22
Kniha: 1. či 3. osoba?
Ahoj Birdzáci ; -) Potrebovala by som názor sčítaných ľudí :) Je podla Vás kniha lepšia keď je v 1. osobe alebo 2. osobe?? Otvor fórum »
2. 8. 2014 12:32
5
Subor
Ahojte, prosim vas stiahol som subor zip. z netu a nejde mi otvorit pritom to ma 24. 5 MB :/ Co s tym ? Otvor fórum »
2. 8. 2014 11:16
12
Ako si obliekate tričko?
- Najskôr si ho navlečiem na hlavu, potom na ruky
- Najskôr ruky, potom hlava
- Iný spôsob
Ďalšie možnosti »
2. 8. 2014 10:43- Najskôr ruky, potom hlava
- Iný spôsob
Ďalšie možnosti »
26
Co znamena tento vyraz co pouzivaju "anglicania"
uz dlhsiu dobu ma zaujima co znamena ten vyraz ktory napisem ako pocujem lebo neviem ani ako sa pise " thou" pouzivaju to asi ako daky vyraz ich myslienky alebo co :D ale neviem co to je a ako sa... Otvor fórum »
2. 8. 2014 10:37
77
ŠTUDUJEME PRE PRACHY?
Študujeme preto, aby sme v budúcnosti zarábali veľké peniaze? Alebo pre svoje ideály, pre nájdenie pravdy, pre nejaké poslanie a pod. ? .... Vlastne načo potrebujeme milióny? ... Na nové autá, tablety, smartfóny, oblečenie,... Otvor fórum »
2. 8. 2014 09:27
38
Internetove celebrity
pridavajte videa vasich oblubenych len by som poprosil okrem maestra Meliska tomu uz nech je zem lahka kazdy sme ho poznali no bohuzial uz to ma za sebou no takze idem prvy toto ste mozno viaceri nevideli este druhe video... Otvor fórum »
2. 8. 2014 01:15
7
Kusnutie komarov. poradte mi.
Ahojte mam taky problem. V priebehu dvoch noci ma komare pokusali zhruba 40 krat. Reakcia bola normalna, zacervenanie a svrbenie. A vsak po jednom dni tie opuchy su zrazu bordove uplne tmave. Nieje to... Otvor fórum »
2. 8. 2014 01:15
9
Študentský lístok
Čaute. Prestupujem na inú sš, prvýkrát budem dochádzať busom a chcem sa vás opýtať, že ako je to so študenstkým lístkom v sadke. Či mám naň nárok aj napr. cez víkendy a prázdniny alebo mimo... Otvor fórum »
2. 8. 2014 00:10
19
Fanúšikovia LP
Čavte Birdzáci, nájde sa tu medzi vami nejaký fanúšik premna najlepšej metalovej skupiny LINKIN PARK? Táto skupina ma fascinuje a stále prekvapuje, už nejaké tie roky sú na scéne a sú stále lepší a lepší.... Otvor fórum »
1. 8. 2014 23:42
8
Potvrdenie o návšteve školy
Neviete niekto dokedy treba banke doručiť potvrdenie o návšteve školy kvôli predĺženiu študentského účtu? Ďakujem Otvor fórum »
1. 8. 2014 23:30
8
Priezvisko
Tak ma napadlo či sa zmeniť dá priezvisko na vymyslené . Ako si zmenil priezvisko Stalin a iný ? :-) Otvor fórum »
1. 8. 2014 23:24
23
Fotenie s inými a vztah
Ahojte, chcem sa spýtať hlavne dievčat, ako riešite, keď sa niekto s vami chce odfotiť, a teda človek má priateľa. Keď nejaký chlap povie, že sa mu páčite a chce sa... Otvor fórum »
1. 8. 2014 22:38
6
NVidia (hry nejdu na celu obrazovku) prosim pomozte
Nazdar, tak nech si chcem zahrat akukolvek hru pred rokom 2005 tak mi ide lba v strede, teda su tam tie cierne prihy po bokoch. v nastaveniach mozem menit co chcem a nic sa nestane, ... Otvor fórum »
1. 8. 2014 22:15
6
Friendship is Magic
http://www. dailymotion. com/video/x11armr_mlp-fim-s03e10-keep-calm-and-flutter-on-cz-titulky_shortfilms Otvor fórum »
1. 8. 2014 21:55
2
Bešeňova-hotel :)
Ahojte, chcela by som sa opýtať... Chceme isť do aquaparku Bešeňová a chceme sa ubytovať. Na výber majú 4 hotely ale ja neviem ktorý z nich je prepojený s aquaparkom. Prosím poradte mi ako to tam... Otvor fórum »
1. 8. 2014 21:40