Diskusie - 1921. stránka fóra
8
Sny o bývalom
čaute, už mi z toho šibe, tak som sa rozhodla, že napíšem sem. Mám priateľa už viac ako tri roky, posledný týždeň sa mi každú noc sníva o bývalom, s ktorým vôbec nie som už... Otvor fórum »
10. 8. 2014 07:52
9
"Ketaminový šialenec"
Páchateľ podozrivý z podávania narkotík ženám/dievčatám a následného sexuálneho zneužívania a okrádania (z r. 2009), pred dvoma mesiacmi dostal 5 rokov natvrdo za znásilnenie jednej ženy. Stále mi vŕta v hlave, či to... Otvor fórum »
10. 8. 2014 01:18
21
15
Studený oheň?
Keď som bol ešte malý, spolužiak doniesol do školy akúsi pevnú látku, ktorú keď zapálil v rukách, nepálila ho. Vedeli by ste povedať, čo to mal? Dnes už nie som s í v kontakte, ... Otvor fórum »
9. 8. 2014 23:59
52
"hluční" susedia
Čaute, mám fakt dilemu. Mám nových susedov a nie že by to robili vkuse. Ale hej, robia. A vadí mi to. Už sme im aj napísali že by sa mohli skrotiť. Každý počuje... Otvor fórum »
9. 8. 2014 23:58
4
Vlasy
Neviete náhodou kde by som zohnala tie gumičky s kvetmi do vlasov? alebo aspon umelé kvety nech si to vyrobím ? :P Otvor fórum »
9. 8. 2014 22:55
10
Panske Kadernictvo KE
Poradite mi niekto nejaké dobré pánske kaderníctvo v KE kde nestrihaju len podla trendov ale taktiez aj podla typu tváre/hlavy atd. ? Kedže v živote som nebol u kaderničky tak nech na poprvé nevyzerám jak vyholeny ..... Niekde v... Otvor fórum »
9. 8. 2014 22:41
15
Zákazová značka
Tak najprv: kamarátovi sa stalo , že videl uchylného týpka ktorý si to robil v mhd a on zasiahol... Ale mňa zaujíma či si viete predstaviť ako by vyzerala zákazová značka čo by bola nalepená... Otvor fórum »
9. 8. 2014 22:29
4
Košeľa
Ahojte, nevideli ste v nejakom obchode červenú, alebo čierno bielu károvanú košelu? Ak áno, tak v ktorom? Hľadám už dlho a stále na ňu nikde neviem natrafiť.. ďakujem :) Otvor fórum »
9. 8. 2014 22:00
5
Kto ? :)
Kto si založí na FB somnou nejaku stranku? - dohodneme o čom. :) TS Otvor fórum »
9. 8. 2014 21:31
28
Zalúbená sms priatelovi :)
Poradíte mi nejakú peknú, zamilovanú sms mojmu priatelovi? :) zajtra máme (síce len) mesačné výročie, ale chcem ho nejakou potešit :) Dakujem Otvor fórum »
9. 8. 2014 20:11
2
Hladam film, dokument
Ahojte dnes som cital na topkach clanko >>>> http://www. topky. sk/cl/11/1416383/Hororove-tajomstvo-skoly--Zomrelo-tam-55-chlapcov--po-desatrociach-identifikovali--prveho- Otvor fórum »
9. 8. 2014 19:58
12
Nejaký dobrý film?
Poradte nejaky dobry film kde hra Mila Kunis. Okrem Ciernej labute a kamarad taky rad. Otvor fórum »
9. 8. 2014 19:08
8
Keratín áno, či nie?
Ahojte, chcem si dat keratín na vlasy názory sú rozne, neviem je to skodlivé, či ozaj zdravé? Otvor fórum »
9. 8. 2014 19:02
18
Puberta vyražky
Zdar mám menši problem mam strašne vela viražok na tvari na strašne ma to sere najviac ich mam na brade a pod nosom skušam šeljake mastyčky kremy ale nepomaha a nechcem to vitlačat aby som nemal jazvy je to normalne... Otvor fórum »
9. 8. 2014 18:09- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem