Diskusie - 1904. stránka fóra
1
Štúdium v Škótsku
čauky čau.. :) Chcela som sa spýtať či niekto z Birdzákov neštuduje náhodou v Škótsku (konkr. psychológiu).. a otázočka - ešte stále tam vláda prepláca celé školné na undergraduate stupni či sa niečo zmenilo už? Otvor fórum »
16. 8. 2014 21:18
11
Bielenie zubov
Ahoj, máte niekto skúsenosti s používaním nejakých zubných pást, ktoré mali podľa vás priaznivý efekt? Prípadne, skúšali ste bieliace pásiky na zuby? :) Otvor fórum »
16. 8. 2014 20:38
45
Rady pri chudnuti?
Ok uz som s tym pravdepodobne otravna, ale zaujima ma par veci od ludi co maju s chudnutim skusenosti. ^^ a pametajte, cim viac mi pomozete tym menej budem spamovat, cize je to vyhodny kompromis :D... Otvor fórum »
16. 8. 2014 20:10
13
Myslim len na neho
Som zufala. Pred rokom ako som bola ma dovolenke zalubila som sa do jedneho miestneho. Viem, chyba ... to mi je jasne , naivka atd ,,, lenze on bol pre mna ten najdokonalejsi , ... Otvor fórum »
16. 8. 2014 20:03
13
Aknenormin
Máte s ním niekto skúsenosti? Je to liek ktorý sa používa na liečbu cystického akné býva aj pod inými názvami. Otvor fórum »
16. 8. 2014 20:01
8
Reklamácia bez bločku
Ahojte, rada by som reklamovala boty z deichmannu, stáli niečo okolo 35 eur a po cca trojmesačnom nosení-nepravidelnom, nosila som ich asi 1-2x za týždeň a aj to iba krátko- začali púšťať nitky, odlepovať... Otvor fórum »
16. 8. 2014 19:57
18
Poznáte niekoho kto vyhral v Národnej bločkovej lotérií?
Poznáte niekoho kto vyhral v Národnej bločkovej lotérií? Ak áno, neviete koľko bločkov zaregistroval? Otvor fórum »
16. 8. 2014 18:22
3
Web o prírode, zálesáctve
Ahojte, spolupracujem na jednom projekte o prírode, ako hodnotíte prehľadnosť, štruktúru a celkovú funkčnosť stránky ? Budem rád za každé rady aj kritiku :) http://www. zalesak. eu Otvor fórum »
16. 8. 2014 18:22
8
Hrdina,,.
Kto je pre Vás hrdina? Alebo kto by si podľa Vás zaslúžil ´´prezývku´´ hrdina, čo je pre podľa Vás hrdinský čin.. Pre mňa je malým hrdinom napríklad ten/tá kto dokáže vyčariť ľuďom úsmev na tvári..lebo občas... Otvor fórum »
16. 8. 2014 18:01
4
Nejaký dobrý nápad?
čaute. Mám blog (nie, nebudem si robiť reklamu) a s ním po čase aj problém. Dochádzajú nápady, tak či by ste niečo nenavrhli. už fakt nemám o čom písať a blog nechcem zrušiť, ani... Otvor fórum »
16. 8. 2014 17:56
51
Strach z moc "dokonalých"
Čaute. Minule ma zaujal článok, že vraj chlapi maju strach z dievčat, ktoré sú veľmi pekné a veľmi inteligentné. Teda nie strach ale akoby ich odpudzovali. Ako to vnímate teda sa pýtam ? O. o... Otvor fórum »
16. 8. 2014 17:01
20
Mráz vs. Číhak
Ahojte, chystám sa pomaly na medinu do BA na LFUK a chcel by som sa vás opýtať od koho by ste mi poradili si kúpiť anatku? Ak by som vás mohol poprosiť aj náke odvôvodnenie... ( napr. ... Otvor fórum »
16. 8. 2014 16:59
8
Túžba
Strašne ma to ničí. Už 2 rok "som zbláznená" do jedného chalana. Nie naozaj, iba ma ovláda ľudská túžba k nemu. Keď si nepíšeme, tak časom zabudnem na to ale potom si zas píšeme alebo... Otvor fórum »
16. 8. 2014 16:52
10
Problém
Čaute potrebovala by som poradiť, mala som vyhliadnuteho chalana on sa mi páčil a ja jemu bolo to vzájomné no keď prišli prázdniny nakecala mu jedna baba o mne veci (samozrejme nepravdivé) a teraz so mnou nekomunikuje mám ho nechať... Otvor fórum »
16. 8. 2014 16:30
34
Incest
Stretli ste sa s tym vo svojom okoli? V nasej rodine nastastie nic take nebolo, ale dve kamaratky a jedna z mojich byvalych hovorili ze ich v detsve niekto zneuzival (U byvalej by som za to ruku do ohna... Otvor fórum »
16. 8. 2014 16:20- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR