Diskusie - 1846. stránka fóra
35
Koľko máte kamarátov?
Ja napríklad ich mám dosť, ale len pár z nich (takí dvaja, traja) sú naozaj praví kamoši. Proste že im môžem hocičo povedať, pomôžu mi a hlavne sa o mňa zaujímajú a neodpisujú len kktiny ako... Otvor fórum »
10. 9. 2014 21:55
5
Kupil som apple4
Nazdar, potreboval by som poradiť. Kúpila som si iphone 4 z druhej ruky. Je úplne ako nový, funguje bez problémov, len... Keď sa chcem prihlásiť na môj apple ID, tak mi... Otvor fórum »
10. 9. 2014 21:52
8
Čítačka kníh
Ahojte :D Uvažujem nad kúpou čítačky elektronických kníh, ale vzhľadom na to že toto nie je presne moja parketa, tak by som si rada nechala poradiť. Moje hlavné priority sú: 1) chcem aby to dobre... Otvor fórum »
10. 9. 2014 21:49
10
Najkrajšie miesto v Banskobystrickom kraji
Dobrý večer vo spolok. Potrebovala by som od vás pomoc s úlohou na španielčinu :D mám si pripraviť taký 6-8 minútový referát o Banskobystrickom kraji, čo som už zvládla (písala som o baniach, múzeu SNP, významných... Otvor fórum »
10. 9. 2014 21:12
19
Krče
Zdravim..chcem sa opýtať..mám velmi často hlavne v lytku krče..povedali mi, že mam začať brať magnesium..no bohužial nepomohlo..že mam piť viacej vody..no nepomohlo..Neviete mi niekto poradiť čo stym? spím a v noci sa zobudim s krčom v lýtku..na treningu k Otvor fórum »
10. 9. 2014 21:04
6
Song
Čaute, potreboval by som poradiť nejaký zaujímavý NEMECKÝ song. Najlepšie niečo tanečné, rytmické. Ak niečo poznáte, hoďte tu, prosím, link. Popr. aj nejakú anglickú, ktorá má vytvorenú nemeckú verziu. ... Otvor fórum »
10. 9. 2014 20:36
11
Nová Blogérka
Chcem spropagovať novú blogérku /zároveň aj mňa/, ktorej prvé fotky som fotila ja a snáď ešte budem mať možnosť s ňou spolupracovať aj naďalej, totiž to neskutočne zlaté dievča :)... tu je blog : http://blog. cribs.... Otvor fórum »
10. 9. 2014 20:33
12
Smútok. Zmenil sa mi život
Nazdar ľudia. Mám jeden problém sám so sebou a dúfam že aspon tu sa nájde niekto, kto mi poradí... Začnem asi od začiatku... Pred tým som bol veselý chalan a naozaj kedykoľvek sa ma niekto spýtal ako sa... Otvor fórum »
10. 9. 2014 20:28
14
The Blackfish, The Cove
Videli ste tieto filmy? Čo na ne hovoríte? Ja som pri Blackfish fakt nemohla, teraz som ešte čítala článok a videla videá, ako to SeaWorld ešte popiera a "útočí" naspäť, len ma to nas*ralo. A pri... Otvor fórum »
10. 9. 2014 20:20
13
Aky je podla vas najlepsi telefon z tejto ponuky ??
10. 9. 2014 19:57
8
Aké slúchatká?
Ahoj, potrebujem poradiť s kúpou nových slúchatiek. Cena by sa mala pohybovať okolo tých 50-60 € :). Počúvam iba klasiku a rock, takže by bolo dobré, keby mali čistý zvuk :D . A... Otvor fórum »
10. 9. 2014 19:56
9
Prečo práve ja?
Čaute :) zapájam sa do jednej súťaže a veľmi ju chcem vyhrať, je to dôležité... hlavná podmienka je napísať prečo práve ja by som danú súťaž mala vyhrať. Mám síce niekoĺko nápadov, no bola by... Otvor fórum »
10. 9. 2014 19:40
10
Plastová doska
Caute. Potreboval by som poradit kde lacno zozeniem dosku z nejakeho plastu je jedno aky typ plastu to je. Doska by mala mat asi 1, 5mm hrubku, lahko ohybatelna pri zahriati a pevna potrebujem ju na postavenie... Otvor fórum »
10. 9. 2014 18:45Prešovská univerzita - prekladateľstvo-tlmočníctvo anglický a ruský jazyk
Je tu niekto kto sa tam chystá? Ak áno, prosím napíšte mi správu. Ďakujem vopred. Otvor fórum »
10. 9. 2014 18:25
4
Ako flashnúť PS3
Dobrý deň, Chcem si flashnúť ps3 ale vôbec neviem ako nato ak by sa tu našiel niekto kto sa do toho vyzná a poradil by tak by som bol rád :) Otvor fórum »
10. 9. 2014 17:20
- nie
- mozno
Hlasuj »