Diskusie - 1832. stránka fóra
4
Huawei Ascend P6
Nazdar ludia. Mam mobil Huawei Ascend P6 a dnes ked som si na nom prezeral internet tak mi sekol neda sa ani vypnut ani nic sa s nim neda robit skratka sekol sa a stale ukazuje len tu internetovu... Otvor fórum »
17. 9. 2014 15:14
9
Aký font je v storočnom starčekovi
Čaute veľmi by ma zaujímal aký font je použitý v knihe storočný starček ktorý vyliezol z okna a zmizol. V slovenskom vydaní. Ďakujem Otvor fórum »
17. 9. 2014 14:42
23
Hľadám,,
Ahojte hlavne ľudia z Košíc z Vysokých škôl, hľadám jedného černocha, možne je z univerzity Pavla šafárika, naozaj netuším, bol veľmi chudý a pravdepodobne zo zahraničia (bol s 2arabmi). Mohol mať tak 19+. Dal mi svoje číslo no "našťastie" som... Otvor fórum »
17. 9. 2014 14:35
13
Máte niekedy pocit,,.
... že sa o Vás kamaráti vôbec nezaujímajú? Asi nie som jediná, no.. chcela by som aby sa niekedy ozvali aj oni sami od seba, ako sa mám, čo je nové.. Ale to sa mi stalo možno... Otvor fórum »
17. 9. 2014 14:08
49
Čo ráno raňajkujete ?
čo zvyknete ráno raňajkovať pred odchodom do školy napr. alebo už v nej ? Lebo mne už lezú hore krkom tie klasické desiaty ako je chleba + niečo. Niekedy som len zo zmenu začala jesť polystyrén, ale... Otvor fórum »
17. 9. 2014 13:15
43
12
Maturita z matiky+vysoka skola
Ahojte, Takze, maturujem z matiky, , trochu sa bojim, pred rym rocniky som sa matike nevenovala. Zvladnem to? A dalej, vy ste na aku vysoku sli... Otvor fórum »
17. 9. 2014 06:39
75
Spravili ste niekedy nieco o com by ste si v zivote nepomysleli ze to raz spravite?
& co to bolo? ako ste sa pri tom citili? :D Otvor fórum »
16. 9. 2014 23:08
7
Popalenina-Pluzgier
Zdravim.. :-D chcem sa opytať..popalil som sa..a mám tam pluzgier..otec povedal že si to mam vytlačiť a natrieť s..(to nedopovedal) :-D Tak si ho chcem vytlačiť a neviete prosim čo si nato mám dať? či netreba nič? Dik :-D Otvor fórum »
16. 9. 2014 23:00
9
AOS Liptovsky mikulas
Prosim vas, kto navstevuje/navstevoval tuto skolu? Tazka je? Prijimacky? Z coho ste sa pripravovali? Co ta fyzicka skuska? Da sa ju zvladnut v pohode? Staci maturita z matiky? Dakujem Otvor fórum »
16. 9. 2014 22:39
8
Zablokovanie mobilu
Čaute, potreboval by som radu. Môj mobil HTC Wildfire S mi začal mrznúť, takže som nebol schopný zadať správne dotykový kód. Zablokoval som mobil a aj keď sa snažím prihlásiť pomocou Google účtu, nefunguje to,... Otvor fórum »
16. 9. 2014 22:11
9
Da sa prestupiť na strednej škole z jedneho odboru na dalši alebo dokonca na inu školu ?
Strašne by ma to zaujimalo tak čakam vaše odpovede. Otvor fórum »
16. 9. 2014 22:04
27
Jak sa bezpečne zbaviť úlu?
Tak u nás na baráku objavili pod okrajom strechy úl. Vraj včely, ale neprekvapilo by ma ak by to boli sršne. Ak by som tam jebol rebrík a zhodil ho napr. metlou tak by som to... Otvor fórum »
16. 9. 2014 21:49
13
Prerušenie VS a prestup na inú VS
V ak. r. 2013/2014 som chodila na VS na Slovensku s tym, ze som spravila vsetky skusky aj v ZS aj v LS. No v lete ma prijali na inu VS na Slovensku a na predchadzajucej som prerusila... Otvor fórum »
16. 9. 2014 21:42