Diskusie - 1817. stránka fóra
2
Práca v obchode s oblečením
Tí, čo ste takto pracovali. Mali ste hmotnú zodpovednosť len za hotovosť -teda rozdiely v kase alebo sa robili aj inventúry na tovar (ako často?) Dnes som bola na pohovore, a teda zodpovednosť za... Otvor fórum »
24. 9. 2014 17:42
4
školská táška
Prosím vás, nepoznáte nejakú stránku na ruksaky, školské tašky a pod. ? Otvor fórum »
24. 9. 2014 17:41
26
Vlakom do Moskvy
Prosím Vás, napiste co viete pripadne ake mate skusenosti s cestou vlakom do Moskvy. A este by ma strasne zaujimala cena Brotislava-Moskva, nikde ju neviem zohnat:-D Otvor fórum »
24. 9. 2014 17:19
11
Bilingválny gympel
chodíte niekto na biling. gymnázium? ako to hodnotíte? oplatí sa tam ísť, ak sa chcem venovať angličtine a celkovo cudzím jazykom? Otvor fórum »
24. 9. 2014 17:08
2
Staroveke objavy
Ahojte prave sledujem na spektre serial staroveke objavy , a predvcerom vypravali o arche umluvy . Chcel by som si tu cast este znova niekde kuknut ale neviem kde na nete by sa to dalo najst hladal... Otvor fórum »
24. 9. 2014 16:43
18
Vydrbaný katasterportal
Povedzte mi... čo robiť aby tí vydrbanci na katasterportal. sk nemali web iba pre INTERNET EXPLORER? Mám podať trestné oznámenie že mi je odopierané právo na informácie a ako užívateľ Mac OSx sa cítim byť... Otvor fórum »
24. 9. 2014 15:53
6
YouTube
Ahojte, neviete náhodou ako pridať video na YouTube cez Nokia Lumia 520? :) Ďakujem vopred za rady ; ) Otvor fórum »
24. 9. 2014 12:50
5
Právnici (budúci)
Mám problém: Pláceschopná firma (nie je v konkurze), s ktorou mám regulérnu zmluvu mi pol roka zdržuje faktúru. Aký je postup? Exekúcia? Nevyznám sa, zato sa pýtam tu. Môžte TS alebo... Otvor fórum »
24. 9. 2014 12:31
27
Neviem sa rozhodnúť Sony xperia M2 alebo orange Rono(ZTE Blade Vec 4G LTE-A)?
Neviem sa rozhodnúť Sony xperia M2 alebo orange Rono(ZTE Blade Vec 4G LTE-A)? Otvor fórum »
24. 9. 2014 10:40
7
Stránky na nete
Ahojte, poraďte nejaké stránky o nejakých zaujímavostiach z rôznych oblastí, ktoré najčastejšie navštevujete... a z kade čerpáte najviac info... Otvor fórum »
24. 9. 2014 09:28
63
Preco mladi ludia sexuju velmi castopodla mna v 90 percentach bez kondomu
poznam niekolko dievcat co maju 18az 21 rokov a su tehotne iba koli tomu ze sa do nich chlapec spravil a su velke katolicky resp. sa boja ze by uz nikdy neotehotneli, tak nesli na potrat. ... Otvor fórum »
24. 9. 2014 09:27
44
Vražda
Je tu niekto taký , kto uvažoval nad samovraždou? Ja nad ňou uvažujem už dosť dlho , ak tu je niekto taký, ako si riešil/riešila takéto myšlienky? ďík za odpoveďe. . Otvor fórum »
24. 9. 2014 06:38
11
Seka mi youtube
čaute neviete mi poradiť čo mam robiť , keď mi seka youtube, nemôžem pozerať žiadne videa pretože mi to každych 10 sekund sekne , a seka to a seka strašne čosi vobec neviem čo robiť či to je... Otvor fórum »
24. 9. 2014 00:01
3
Lacné šiltovky
Ahojte chcel by som sa opýtať že kde sa dajú kupit šiltovky z rovným šiltom ale bez všetkých tych hovadin natom (Loga podšívky) ako kamoši by sme si kupili farby a chceme si spravit takú spoločnú kolekciu pre nás :)... Otvor fórum »
23. 9. 2014 23:56
8
Chata s kamošmi
Ahojte chcela by som sa opýtať či niekto nepozná Chatu Záruby v Smoleniciach (http://www. megaubytovanie. sk/chata-zaruby) chceme ísť oslavovať s kamarátmi, ale po poslednej chate už fakt nechcem skončiť v špinavej, studenej a bez normálnej čistej vody "cha Otvor fórum »
23. 9. 2014 22:34
55
O akú drogu ide ?
Ahojte, zaujíma ma o akú drogu ide. Bol som na pláži na diskotékach, bola to biela kryštalická, po požití prišiel nástup asi po 15 minútach. Ďalej zvýšená energia, nutkanie sa stále hýbať. Drogu som... Otvor fórum »
23. 9. 2014 22:21
24
Pokec s babou na internete
čaute :) už veľmi dlhú dobu rozmyšlam nad tým čo iné napísať babe ako otázky typu : ako sa máš, čo robíš príde mi to už strašne otrepané. Ale zatiaľ som neprišiel akú inú tému dať. ... Otvor fórum »
23. 9. 2014 21:25