Diskusie - 1685. stránka fóra
15
Zoznámenie
skúsim to skrátiť, takže ide o to, že ma frajer ide predstaviť domov. Faaajn stres z toho mám :O otázka znie, či a ak áno tak čo doniesť jeho mamine ? On keď bol u nás,... Otvor fórum »
7. 12. 2014 20:16
3
Pascal
Potrebovala by som pomoc s vyriešením jedného príkladu. Týka sa poľa a znie : Načítaj n čísel a vymeň najväčšie s najmenším. (Pre niekoho možno primitívny príklad, ale ja nemam ani šajnu čo s tým som pascalový... Otvor fórum »
7. 12. 2014 19:47
3
Preklad piesne
Čaute, na nete som to nikde po sk alebo cz nenašiel tak aj by sa vám chcelo bol by som rád keby mi niekto preložil tento song, stačí približne že o čom to je, prekladač nepomohol tak... Otvor fórum »
7. 12. 2014 19:03
5
Zdravotníčka do armády
Ahojte má tu niekto skúsennosti s tým že ako sa dostať do armády ako zdravotníčka ? :)) končím posledný rok :) a chcem ísť do armády ako zdravotníčka :) nejaká stránka ako dalej postupovať? alebo má tu niekto osobné skúsenosti... Otvor fórum »
7. 12. 2014 19:03
5
Ako zosilniť zvuk pesničky?
Ahojte ako zosilním zvuk pesničky... počúvam rock a v mobile mi niektoré strašne slabo hrajú... ja stahuje iba v 320kbps a tie väčšinou hrajú tichšie. Tie čo mám v 128kbps sú úplne hlučné. Ako sa dá... Otvor fórum »
7. 12. 2014 18:43
8
Kanarik a ine papagaje
chcem mat nejakeho vtaka lebo so psom to nevyšlo mam akurat tak nudnu korytnačku a budem mat rybku najviac by som chcel kanarika alebo andulku neviete nejake triky ako presvedčit rodičov Otvor fórum »
7. 12. 2014 18:05
4
Nožík
Vie mi niekto poradiť ako sa volá ten nožík čo majú v (skoro) každom americkom filme. Taký strieborný vysúvací a zdá sa mi že je aj oválny. Otvor fórum »
7. 12. 2014 17:58
1
Ako otvoriť hypertextový odkaz na tablete
Ahojte Prosím vás ako si otvorím odkaz na samsung tab? Odkaz sa nachádza v dokumente PDF. Také ako poklepanie 2na link nepomohlo, stále to chce lenkopírovať. Na notebooku to ide ok, ale na... Otvor fórum »
7. 12. 2014 17:46
8
"úprava" internátnej izby
Neviem či to tu už bolo, ale chcela by som sa opýtať ako si môžem upraviť izbu na intráku. Konkrétne átriáky. Niečo také ako vymalovať alebo nabiť malé nenápadné klinčeky do steny ... zabili by ma... Otvor fórum »
7. 12. 2014 17:46
15
Psychicke ochorenie
Myslím že mám problém na tejto úrovni. Musím ísť za všeobecným lekárom alebo môžem ísť priamo do nemocnice na vyšetrenie ? Alebo najprv k psychologičke ? Otvor fórum »
7. 12. 2014 17:42
9
Ako zvýšiť estrogén?
Fórum o testosteróne zmizlo, tak ho nahradím estrogénom :D Ako sa dá zvýšiť? Počula som o sóji a o fenykli, že sa dá zvýšiť, čo si o tom myslíte? Mám dosť chlpaté ruky napríklad a občas aj... Otvor fórum »
7. 12. 2014 17:38
2
Prijímačky z bio
ahojte :) prosím vás, je tu niekto kto robil prijímačky z biológie na odbor pôrodná asistencia v Martine alebo v Bratislave? :) ďakujem Otvor fórum »
7. 12. 2014 17:18
11
Internetový nákup
Čau, chcem sa opýtať keď si objednávam slúchadlá, myš na počítač cez Alzu, či mi na pošte vydajú balík, keď im ukážem občiansky preukaz. Otvor fórum »
7. 12. 2014 16:33
25
Ako sa zoznamiť s holkou ktora sa mi pači?
Ako sa zoznamim s holkou ktora sa mi pači tak aby som sa necitil trapne? Otvor fórum »
7. 12. 2014 16:04
28
Čím najčastejšie cestujete?
7. 12. 2014 15:33
6
Hladam hru
Uz dlhse hladam jednu hru, ktoru som hrala ako mensia. Samozrejme ze si nepamatam ako sa vola, jedine na co si spominam su misie, tak dufam, ze niekto si mojim opisom moze spomenut ako sa... Otvor fórum »
7. 12. 2014 15:24
46
Kontrola AJ
Prosím, nájde sa niekto, kto by mi skontroloval sloh z AJ? Napíšte TS :D Ďakujem pekne :D Otvor fórum »
7. 12. 2014 14:17
- Chrome
- Explorer (:-D)
Ďalšie možnosti »