Diskusie - 1632. stránka fóra
28
FMFI UK
Niekto kto chodi na Matfyz na Komenskeho? :) alebo niekto koho poznate, aky odbor studuje(te)? len tak pre info :) + keby mi niekto vedel odpovedat - je na tejto fakulte povinna telesna? :D Otvor fórum »
7. 1. 2015 18:01
2
EZO TV musíte počuť
Tak čo na to hovoríte? Od 5:30 https://www. youtube. com/watch?v=LJyJJwk_T0s Poznáte niekoho kto tam volá? Otvor fórum »
7. 1. 2015 17:21
6
Voda
Máme urobit zo sloviny niečo na tému voda znamená život poezi alebo prozu .. neviete mi poradit ? Vobec nic ma nenapadá -. -. -. - Otvor fórum »
7. 1. 2015 16:56
7
Odchod z II. stupňa VŠ ??
Zdravím ľudia :) mám menšiu dilemu a rada by som počula názory viacerých .. momentálne študujem prvý semester druhého stupňa VŠ stavebného zamerania (inžinierske konštrukcie a dopravné stavby) .. no akosi ma to prestáva baviť, stále rozmýšľam nad odchodom Otvor fórum »
7. 1. 2015 16:56
14
V siedmom nebi
prosim vas suurne by som potreboval stiahnut do pc jednu epizodu V siedmom nebi (myslim rozborila ne ten americky serial)..neviete mi niekto poradit ci je to niekde na nete kde sa to da stiahnut Otvor fórum »
7. 1. 2015 16:15
18
Je to pravda ze väčšina zlocincov su introverti?
Toto mi dnes tvrdil jeden človek. Je to podľa vás tak? Otvor fórum »
7. 1. 2015 15:54
5
Pod kupolou
Ahojte mala by som na Vás prosbu. Ak má niekto doma knihu Pod kupolou od Stephena Kinga a nechce ju, rada by som ju kúpila. Už dlhšie ju zháňam ale v žiadnom kníhkupectve ju už nemajú na... Otvor fórum »
7. 1. 2015 15:46
17
Fakulta masmediálnej komunikácie (UCM) v Trnave
"Ak ste počas štúdia na strednej škole dosiahli študijný priemer do 2, 00 nemusíte absolvovať prijímačky. " Takto to píšu na stránke. Chcela by som vedieť, či pod pojmom "študijný priemer" mám rozumieť to, že priemer... Otvor fórum »
7. 1. 2015 15:36
6
FOTENIE ZVIERAT
Ahojte! Nepoznáte niekoho ale sami nemáte neaké zaujímaveé druhy zvierat o ktoré sa staráte? Potrebovala by som niečo také pofotit na svoju polročnú prácu do školy. Študujem na www. uat. sk fotografiu. Prosím ak máte alebo poznáte niekoho... Otvor fórum »
7. 1. 2015 15:30
9
Vtip
poznate nejake vtipy s necakanym zaverom? nieco ako: princ sa chcel ozenit a tak spravil sutaz na svoju nastavajucu-ze ktora mu vymontuje srobik co ma v pupku, ta bude jeho zena. tak... Otvor fórum »
7. 1. 2015 15:29
18
Fakty o inteligencii
Zdravím, robím referát, a potreboval by som, ak máte a ste ochotní poskytnúť, nejaké fakty o inteligencii, a čo s tým súvisí. Budem vďačný. Hľadal som totiž všade-kade-tade na googli,... Otvor fórum »
7. 1. 2015 15:29
6
Stredna skola v zahranici
Čaute, mam taky problem :D Strašne chcem ist studovat na strednu skolu do zahranicia ale Amerika ani UK ma vôbec neoslovili. Najradsej by som vypadol do Austrálie alebo Nového Zélandu, len ta cena :D Neviete agenturu s ktorou sa... Otvor fórum »
7. 1. 2015 15:19
3
Fotografie
Pomoc od ľudí kt. vedia aspoň trochu pomenovať druh fotografií :D Ak niekto fotí rozne akcie koncerty ako to možem nazvať? -nie je to ako žurnalistická fotka... robím info plagát. Napísala som to asi... Otvor fórum »
7. 1. 2015 14:58
11
Čo si myslíte o študovaný informatiky na VŠ (po gympli :D )
- Má to buducnosť
- Je to dobre, ale lepšie je študovať....(koment )
- Je to blbosť, len to dobre propagujú
Hlasuj »
7. 1. 2015 14:51- Je to dobre, ale lepšie je študovať....(koment )
- Je to blbosť, len to dobre propagujú
Hlasuj »
4
Dobitie kreditu O2
Dobíjal si niekto z Vás kredit cez internet? https://www. o2. sk/pre-vas/sluzby-a-podpora/dobijanie-kreditu/dobite-si-kredit-online Vôbec neviem, ako na to :/ Na konci mi vždy napíše "Ľutujeme, ... Otvor fórum »
7. 1. 2015 14:50
3
Animácia
Ahojte prosím vás pošlite do komentu dáku stránku kde sa može vytvoriť nejaky pohyb animáciu napr. si tam vločím fotku a hybem s tou postavičkoua urobí sa mi taky film Otvor fórum »
7. 1. 2015 14:30
6
Stránky kde s adá niečo nahrať(uploadovať) ?
Zdravím, potreboval by som trochu poradiť prosím ohľadom nejakých stránok, webov, kde sa dá niečo nahrať nejaký súbor, mp3, video a tak . Samozrejme poznám ulozto, youtube, a... Otvor fórum »
7. 1. 2015 14:16