Diskusie - 1624. stránka fóra
VS ošetrovateľstvo Nitra, Trnava, Ostrava
Cawte :) prosím vas rada by som našla ľudí ktorí študovali ošetrovateľstvo na týchto školách.... bola by som rada za rôzne postrehy, aké to tak je atď.... prípadne nejaké veci s ubytovaním a celkovým prístupom....... Otvor fórum »
11. 1. 2015 19:19
5
Fakulta manažmetu PU
Ahojte, študuje ale študoval niekto na fakulte manažmetu PU? mohli by ste mi, prosím, napísať niečo viac o tejto škole .. ste spokojní so svojím výberom, aký tam je prístup profesorov k študentom . . Otvor fórum »
11. 1. 2015 18:58
65
Kolko Litrov vody za deň vypijete?
Čo je podla vás taký normál, koľko vody by sa malo za deň vypiť? Kolko l vypijete vy? Sú 4 litre vody veľa za deň? Otvor fórum »
11. 1. 2015 17:57
2
Scenáristika
Je tu niekto, kto študuje scenáristiku, lebo by som sa tam rád dostal a vôbec netuším čo treba na príjimačky a tak všeobecne Otvor fórum »
11. 1. 2015 17:52
27
TY, áno TY !!
ahoj ty :D chcem od teba vedieť ako prebieha tvoj normálni deň v zaujímavom podaní ( teda vytvor z toho príbeh ) thanks Otvor fórum »
11. 1. 2015 17:40
17
Predmet snov
Veľakrá si hovorím, ako ma nejaký predmet nebaví a nerád sa naň pripravujem. No potom mi napadla taká otázka. Aký predmet by ste zaradili do školského rozvrhu. Aký by vás bavil a boli by ste šťastní,... Otvor fórum »
11. 1. 2015 17:40
1
Snowboardy Westige
Nazdárek, mám otázku ohľadom snowboardov Westige. Tento rok chcem prvý krát vyskúšať snb. Hľadala som teda lacné snb a našla som značku Westige. Zaujal ma Westige Zarza. Má tu niekto skúsenosti s týmto... Otvor fórum »
11. 1. 2015 17:04
34
Do kedy!
Do kedy si necháme skákať po hlave našimi politikmi! Vy tomu hovoríte demokracia lebo ja si to nemyslím. Od vtedy čo vznikla Slovenská republika sa v tejto krajine okráda a robia sa tu podvody. Moja mama pracovala 35... Otvor fórum »
11. 1. 2015 17:01
6
43
Birdz -muz alebo zena ?
Je na Birdz niekto taky o ktorom ste este nezistili ci je to muz alebo zena ? Otvor fórum »
11. 1. 2015 16:37
19
14
Báseň
Nejakú báseň čo by som mohla recitovať v škole (8. ročník, Zš) nie moc dlhú :D Otvor fórum »
11. 1. 2015 15:14
14
Stahovanie z youtube
Ahojte mate nieaky link na stahovanie hudby z youtube? kamoska mi povedala ze stačí dat do googlu stahovanie z youtube , a prva stranka ktorú mi najde kliknut udat URl adresu a stahovat .. No samozrejme ze mne to... Otvor fórum »
11. 1. 2015 14:42
4
Ako sa platí?
Ten poplatok, keď sa chcete prihlásiť na školu v ČR? Dá sa to aj cez Váš internet banking, že tam len jednoducho prepnete menu na českú korunu? Či jako :D Otvor fórum »
11. 1. 2015 14:41
18
Nova favikonka birdzu
čo si myslite o novej favikonke birdzu? :) prečo sa vlastne zmenila Otvor fórum »
11. 1. 2015 14:19
13
Platnia veľké spoločnosti vyrábajuce elektroniku v Číne dane/clo?
Zaujímalo by ma ako vlastne funguje tento takzvaný "trh" či pravidlá platia pre všetkých alebo len pre niektorých. Keď napríklad nejaká veľká západná firma vyrába nejaké komponenty do PC alebo mobilu v Číne a podobných krajinách... Otvor fórum »
11. 1. 2015 13:48
10
Dokumentárny film, Dokument 2. svetová vojna
Poznáte nejaký dokumentárny film o druhej svetovej vojne? Nemyslím tie čo su rozdelené na diely. ale niečo v celku prípadne dvojdielne. Aby som sa dozvedala veci okolo vojny potrebujem to na odpoved do školy a z filmu si... Otvor fórum »
11. 1. 2015 13:41