Ahojte, študuje ale študoval niekto na fakulte manažmetu PU? mohli by ste mi, prosím, napísať niečo viac o tejto škole .. ste spokojní so svojím výberom, aký tam je prístup profesorov k študentom ..
Nie...ale tiež si tam idem dávať prihlášku. Jedno ti poviem, nedávaj na reči iných (každý nadáva na školu, na ktorú chodí). Ak tam chceš ísť, tak choď a zober si z nej toho čo najviac.
Neviem, mna od tej školy odradilo už len to, že ked prišli profesori z tej fakulty a sme sa ich niečo spýtali tak ani nevedeli odpovedat ale tiež by som nedávala na názory druhých.. mna každý odhovára od Trnavy a i tak tam chcem ísť
ja tam študujem prvý rok na FM odbor manažment ľudských zdrojov a myslím si že sa to da v pohode zvládnuť matika tam nie je naročna je tam vlastne len jeden semester aj prístup profesorov je fajn....ja som si vybrala tento odbor lebo nie je tak naročny ako napr. obchod,marketing
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme