Diskusie - 1572. stránka fóra
1
Olupovanie nažehleného obrázka z mikiny
Ahojte! :) Kúpila som si z aliexpressu mikinu, ktorá mala nažehlený obrázok, ibaže som ju mala párkrát a už sa mi ten obrázok z okrajov začal olupovať... Viete mi poradiť, čo mám robiť? Rozmýšľala som... Otvor fórum »
8. 2. 2015 12:10
4
školkarska pena
Robili vam v skolke taku maskrtu, nazyvala sa ,,pena" .. bolo to volaco tvarohovo kakaove , viete recept ? Otvor fórum »
8. 2. 2015 10:56
14
Nejde retrica :'(
Chcem si odfotiť mačku aby to vypadalo zaujímavo lebo na obyčajnom foťáku nemám také funkcie a už klikám aby fotilo dačo a vždy mi píše že aa aplikácia neočakávane vypla. Skúšal som to preinštalovať a podobne ale nejde to... Otvor fórum »
8. 2. 2015 10:49
18
Mužské záchody
Boli ste niekdy baby nútené použiť mužský záchod? Myslím tým pisoár. Ja nedávno áno a dúfam že tak skoro už nie. Nevedela som či si mám sadnúť či stáť a chalani mali blbé poznámky, kamoš to dokonca chcel... Otvor fórum »
8. 2. 2015 10:23
12
Ako si založiť vl. značku oblečenia?
Čaute ľudze, koľko sa platí na patentovom úrade za vl. značku a logo? Díky moc dopredu za VŠETKY NORMÁLNE odpovede Otvor fórum »
8. 2. 2015 09:56
3
Ake sluchatka
potreboval by som nejake sluchatka na pocuvanie hudby "v terene" tie co mam teraz hraju moc potichu poziadavky: - obycajne stuple do usi - potrebujem aby hrali co najhlasnejsie aby som nepocul okolie... Otvor fórum »
8. 2. 2015 09:37Magic the gathering
Zaujimalo by ma ci by sa v Košiciach našiel niekto kto hraje magic the gathering?? Najlepšie od 12 do 16 rokov ; ) Otvor fórum »
8. 2. 2015 08:52
4
Hladam horu
Caute, hladam video, v ktorom nejaky manik lezie na nejaku horu po takych betonovych polorozpadnutych chodnikoch. Tusim to bola stara bana. Nevie niekto ako sa to vola? Alebo poznate nieco podobne? Netusim ani v ktorej krajine... Otvor fórum »
8. 2. 2015 08:36
60
Aký je tvoj postoj k držkovej polievke?
8. 2. 2015 00:13
50
Čo by mladých ľudí (študentov) prilákalo do určitého mesta?
Ahojte :D Práve robím jeden výskum na bakalárku. Týka sa rozvoja cestovného ruchu v určitej oblasti a hoci zopár návrhov už mám, chcel by som sa viacerých ľudí spýtať, čo by vás pritiahlo vycestovať do určitého mesta.... Otvor fórum »
7. 2. 2015 22:50
28
Knihy a filmy o drogách
čaute ľudkovia! :) zasa vás prosím o radu a tentokrát by som vás prosila či by ste mi nedali nejaký dobrý tip na knihu alebo film s drogovou tematikou alebo ako to povedať. proste o drogách. ... Otvor fórum »
7. 2. 2015 22:07
33
Ruské symboly
Nevie niekto o nejakých ruských symboloch? Niečo také typické pre Rusko.. Viem, že tam patrí matrioška, potom nejaký porcelán (proste nejaké nádoby) alebo neviem co (ale ani názov toho neviem) a viem ze aj nieco textilné, ale... Otvor fórum »
7. 2. 2015 20:26
28
Nechutne forum o traviacej sustave
Vyhovuje vam sucasny sposob vylucovania, alebo by ste uvitali iny sposob? Ako by to bolo, podla vas, lepsie? (cisto hypoteticky) Otvor fórum »
7. 2. 2015 18:37
15
Mykotická infekcia
Jednoduchá otázka. Može sa mi niečo stať ak použijem antimykotickú masť a nemám mykotickú infekciu? Otvor fórum »
7. 2. 2015 18:09
11
Psychologia
ľudia sú jednoducho všelijaký, ale keď stretnem nejakého, ktorý je absolútne, absolútne z cesty až ma to poznačí a zmení to mňa... Niečo ako prenos vlastností z človeka na človeka. Paranoja ? Otvor fórum »
7. 2. 2015 17:35
24
Maximalny pocet rokov na strednej skole
Cize zaujima ma aky je maximalny dovoleny pocet rokov studenta na strednej skole. Urcite na strednej skole denneho studia nebude niekto kto ma 30 rokov :D Otvor fórum »
7. 2. 2015 16:20