Diskusie - 1541. stránka fóra
8
Problémy s ramenami
Ahojte. Chcel by som sa spýtať či by mi niekto vedel poradiť, poprípade či už mal niekto podobnú skúsenosť. Mám problém s ramenami... venoval som sa thajskému boxu a cvičeniu, no zrejme si to... Otvor fórum »
25. 2. 2015 17:59
7
Taxi
podla vás je bezpečné cestovať v noci s taxíkom ? ktorá je najlepšia taxi služba?..............možno robiť také, že napríklad ideme najprv na autobusovú stanicu a potom na trhovisko? A to bude velmi drahé? Otvor fórum »
25. 2. 2015 17:49
9
štúdium medzinárodných vzťahov
Ahojte, mohli by ste mi dať nejaké typy kde študovať tento odbor? Najlepšie v Česku príp. aj iných zahraničných krajinách. Ďakujem! :) Otvor fórum »
25. 2. 2015 17:02
85
Co chces zmenit?
Cauko vsetci :) rad by som spoznal ludi ktory nemaju v hlave len prazdne myslienky zamestanca, chcem vytvorit kolektiv ludi v ktorom budeme spolu pracovat na jednej veci, navzajom sa podporovat, motivovat ci uz po pracovnej stranke... Otvor fórum »
25. 2. 2015 16:04
20
Najlacnejšia letenka
Tak zaujímalo by ma za koľko € sa vám podarilo kúpiť najlacnejšie letenky ? Odkiaľ kam ste šli ? A či bola za tú cenu letenka jednosmerná alebo spiatočná ? Otvor fórum »
25. 2. 2015 15:15
9
Ktory druh pedagogiky?
Ahojte, Potrebovala by som poradit aky druh pedagogiky mam studovat ked chcem byt ucitelom na strednych alebo vysokych skolach so zameranim na anglicky jazyk, popripade s kombinaciou. a ak nahodou... Otvor fórum »
25. 2. 2015 14:53
70
MacBook
V čom je MacBook lepší od porovnateľných Windows notebookov a ultrabookov? Otvor fórum »
25. 2. 2015 13:35
9
Koľko by stála 12$/10€ kniha ak by som si ju chcel kupit z amazonu (a prisla by na Slovensko)?
Nemám v tom žiadny prehľad takže vdaka za odpovede :) Otvor fórum »
25. 2. 2015 13:20
3
ASK
Ahojte ked idem na net tak ma preklikne na ASK nemozem ist teda priamo cez googl ale cez ten ASK ako to mam odtsranit? dik Otvor fórum »
25. 2. 2015 13:09
12
Myslite si ze GTA V vyjde aj pre PC? +1. koment
- ano, ved rockstar games nezabudne na svojich fanusikov ktory by to chceli hrat na PC
- Nie, rockstar games na to sere
Hlasuj »
25. 2. 2015 12:18- Nie, rockstar games na to sere
Hlasuj »
7
Aktivita na fb
Ahojte potreboval by som vediet ako zistit posledne prihlasenie konkretnej osoby na facebooku. Dá sa to nejako? Ďakujem Otvor fórum »
25. 2. 2015 12:15
31
Studentik
Sevas, mate nejake taktiky jak neprejebat za noc vela penazi ked idete niekam na disco/party? ja proste vzdy kolko mam tolko preyebem :X nejake taktiky? Otvor fórum »
25. 2. 2015 11:11
5
Medicína - knihy
Ahojte, chcela by som sa spýtať najmä medikov na knihy (nie povinné učebnice), ktoré súvisia s týmto odborom a aj vám dali niečo do štúdia, resp. sú pre vás niečím zaujímavé. (kamoška medička bude mať... Otvor fórum »
25. 2. 2015 11:00
6
Gynekológ-skúsenosti NMNV a okolie ( Piešťany, Trenčín,,. )
Zdravím :) komu chodíte k akému gynekologovi a ako ste spokojní? Ja chcem toho svojho zmeniť, ale k doktorke ku ktorej chcem ísť som veľa skúsenosti ešte nenašla na nete ( je mladá ) tak preto hľadám... Otvor fórum »
25. 2. 2015 10:34
5
Paneurópska VŠ dizajn médií
prosím vás z čoho sa robia prijímačky na tuto fakultu? Otvor fórum »
25. 2. 2015 09:36
65
Chválime avatary
tak, milí birdzáci, koho avatar sa vám páči? - fórum som založil, lebo sa nedajú priamo komentovať a aby ste nemuseli stalkersky TSky posielať alebo ich tagovať v statusoch, tak sa vyjadrite tu... sľubujem, ... Otvor fórum »
25. 2. 2015 09:09
14
Čo v Ba
Poraďte pls nejakú super aktivitu alebo miesto(ale nie také, že historické budovy atď), čo sa dá v Ba robiť, kam ísť... Ideálne nie veľmi drahé Otvor fórum »
25. 2. 2015 08:54
- Sieť
- Most-Híd
Ďalšie možnosti »