Diskusie - 1519. stránka fóra
6
Spev
Čauko ... prešiel som mutáciou ... mám problem zapievať vysoké tony teda táto pesnička mi robú problem : https://www. youtube. com/watch?v=G-Bn_kD6QN4 ... refren je problém ... a aj unforgiven 1 ... nízke tony zapievam v... Otvor fórum »
9. 3. 2015 17:09
16
Paneurópska vysoká škola
Čo si myslíte o Paneurópskej VŠ v Bratislave???? Je to dobrá škola???? Ďakujem Otvor fórum »
9. 3. 2015 16:48
23
Ako sa zbaviť otravnej únavy?
Ako zvyknete bojovať s únavou, ak na vás uprostred práce / učenia doľahne? Ako s ňou zatočiť? Neviem, či sa jej mám podmaniť a ísť spať alebo zacvičiť si alebo niečo energické na ňu vymyslieť? Otvor fórum »
9. 3. 2015 16:03
15
Jedlo pre zvierata - jedlo pre ludi
Jedli ste dakedy jedlo urcene pre zvierata? Ja som sa nevedel dojest ako maly takych farebnych papierikov pre papagaja. to bolo fajnove celkom ale zaujimalo by ma jak chuti take jedlo pre psa..... Otvor fórum »
9. 3. 2015 15:45
13
Jazda pod vplyvom a prekrocenie rychlosti
Dobry den Chcem sa informovat co hrozi cloveku ktory riadil auto pod vplyvom alkoholu, je to 19 rocny chlapec jazdil opity, prekrocil rychlost o 90km/h a nasledne sa pochvalil na FB Dnes... Otvor fórum »
9. 3. 2015 14:15
36
Pamätníček :D :)
Môj pamätník v úcte majte... Pamätáte si tie časy, keď sa kreslievalo do pamätníkov? Mali ste taký pamätníček? Ak hej a ešte ho viete odniekiaľ vyhrabať, tak kľudne pridajte nejaké obrázky z neho... najvtipnejšie,... Otvor fórum »
9. 3. 2015 13:13
14
Čo hovoríte na novú pieseň od Nickelback-u?
https://www. youtube. com/watch?v=IfB_K4RGtDo Podla mna je to natolko epicke, ze ten, kto ich ma este lajknutych na fb, uz sa nema na co vyhovorit a moze ich kludne odfanusikovat :D Otvor fórum »
9. 3. 2015 13:11Šlacha na holeni
Pred dvoma rokmi sa mi na holeni zodrela pokozka na holeni a videl som tam úplne čisto bielu plôšku. Po týchto dvoch rokoch sa mi to zahojilo ale ostala mi jazvu na miestach kde bola ta plôška a je... Otvor fórum »
9. 3. 2015 13:08
145
Spoznajme sa lepšie!
Napíš sem niečo, čo o tebe na birdzi nikto nevie/vie len málokto. (najlepšie by bolo niečo špecifické, čo si rýchlo zapamätáme a vybavíme vždy keď uvidíme tvoj nick) Otvor fórum »
9. 3. 2015 11:19
12
Dell Alienware Aurora
Ponúkam na predaj namakný herný stroj Alienware Aurora v konfigurácii Intel Core i7 3820 (3, 5GHz) Turbo 3. 9GHz NVIDIA GeForce GTX680 2GB SLI RAM 8GB DDR3 1600MHz (4x2GB) HDD 1TB 7200 RPM Windows 7... Otvor fórum »
9. 3. 2015 10:29Kynológia v KE
Ahojte. Máte niekto skúsenosť s kynológiou v KE? Chodíte tam niekto na školu, alebo ste to aspoň skúšali, či tam máte niekoho známeho? Ak Áno, budem rada ak mi dáte nejaké info, lebo všetko čo... Otvor fórum »
9. 3. 2015 09:34
14
Tichá pomsta
Existuje podľa vás niečo ako tichá pomsta? Aby tí voči komu je nasmerovaná v žiadnom prípade nezistili od koho pochádza. Skúste sa vyjadriť. Vďaka. P. S. : So mnou to nemá nič spoločné. Otvor fórum »
9. 3. 2015 09:06
10
Ahoj, kamoška píše bakalárku na tému rovných príležitostí žien a mužov v zamestnaní, vedeli by ste mi niekto odporučiť nejakú NEčeskú literatúru? Slovenskú alebo nejaký zahraničný preklad, angličtina jej moc nejde. dik Otvor fórum »
8. 3. 2015 23:46
24
KNIHA, kde je hlavná hrdinka žena
Dnes tu bolo fórum, kde dakto chcel poradiť knihu, kde je hlavný hrdinu muž... A mne tak napadlo, že by som si celkom prečítala knihu, detektívku, kde je ale hlavná hrdinka žena... totižto... Otvor fórum »
8. 3. 2015 23:36
2
Slip on
ked uz ta obuv..kde mozem najst lacnejsie slip on boty? nechcem ale vans :D Otvor fórum »
8. 3. 2015 22:48
7
Zakodovanie USB
Potrebujem zakodovat usb-cko aby pri otvoreni/vstupe vypytalo heslo (nechcem aby bolo vidiet ani nazvy suborov na usb) . Ak niekto vie poradit, tak vopred vdaka :) Otvor fórum »
8. 3. 2015 22:12
9
"rozmazane" správy
Nepoznáte niekto nejaky program ktory dokáze precitat "rozmazane" spravy?.. ze proste niekto vam posle spravu ale niektoru cast vymaze v skicari. . Otvor fórum »
8. 3. 2015 22:06
- v pohode, veď aj ja to tam mam husté
- nezaujímajú ma
Ďalšie možnosti »