Diskusie - 1518. stránka fóra
13
Ako na flautu?
Vcera som dostal nakupnu horucku a akupil som si (okrem ineho) zubcovu flautu. Celkom ma to chytilo, no mam problem, ze velmi slintam a musim ju cistit asi tak kazdych 5 minut :D existuju nejake figle aby... Otvor fórum »
10. 3. 2015 14:24
4
Medicína Brno
Zdravím, chcem sa opýtať tí čo ste už na medine konkrétne v Brne a tí čo sa pripravujú na prijímačky. Z čoho sa učite kedže modelovky sa nezhodujú s otázkami na teste? Stačí sa učiť z gymn. ... Otvor fórum »
10. 3. 2015 13:55
14
Prečo existuje diskriminácia aj čo sa týka pohľadu na homosexualitu?
Nezdá sa vám, že lesby to maju lahsie ako gayovia? Otvor fórum »
10. 3. 2015 13:20
11
Názor na odbor
Ahojte, aký máte názor na odbor sociálno výchovný pracovník? Je to dobrý odbor ? Študuje ho niekto alebo poznáte niekoho kto ho študoval? Alebo proste co si myslite? Oplatí sa ho študovať?:) Otvor fórum »
10. 3. 2015 12:52
9
Maďarčina - preklad - anime seriálu
potrebujem help s prekladom seriálu keďže je to dostupný iba v maďarčine alebo v Japončine či ako aspoň pokiaľ ja viem ... kedysi ho vysielali na Animaxe v češtine lenže Animax zrušili ako vieme .... kto by bol ochotný... Otvor fórum »
10. 3. 2015 01:11
5
Grafik digitálnych médií
Kde by som sa mohol zamestnať po skončení tejto školy? Alebo aj kebyže idem ďalej na vysokú, tak čo by som neskôr mohol robiť? :P Alebo poraďte nejaký iný odbor, niečo podobné tomu. Otvor fórum »
9. 3. 2015 22:02
3
FMK TRNAVA
Ahojte, zaujímalo by ma kto sa tento rok 2014/2015 hlási na FMK do Trnavy. . Otvor fórum »
9. 3. 2015 21:19
35
Niečo na podporenie koncentrácie pred maturitou
máte nejaké overené výživové doplnky, ktoré podporujú sústredenie a všeobecne zlepšujú mentálne funkcie, atď. atď... Niečo čo keď si dám ráno pred maturitou, tak dopomôže k tomu aby ma nekleplo od nervov už cestou do... Otvor fórum »
9. 3. 2015 20:21
17
Chcem schudnúť
ahojte :) chcela by som schudnút tak niečo okolo 8-10kg. Ak sa mi to podarí, budem veľmi šťastná. Kukala som nejaké diety ale o každej písali, že je nesprávna, lebo je nevyvážená a môže poškodzovať... Otvor fórum »
9. 3. 2015 19:48
13
Bryle ve 23
Muze mi nekdo rict jak je mozne ze ted ve 23 letech jsem je dostal do dalky -0, 75 na obe oci ? Cetl jsem ze oko se vyviji pouze do 10 let a pak na stari se horsi videni... Otvor fórum »
9. 3. 2015 19:47
12
Poštovné s Česka
Chcem si od jedného Čecha kúpiť mikinu JBMNT na dobierku kolko by stálo poštovné? Otvor fórum »
9. 3. 2015 19:43
8
Emocionálna inteligencia
Zaujímalo by ma, čo vám hovorí EQ? Do akej miery ju máte vyvinutú a čo všetko (koho) sa vám niekedy nenásilne podarilo o niečom presvedčiť? Prispôsobiť jeho emócie vašim? Predpokladať ďalší vývoj situácie a náladu vášho spoločníka? Iste ste... Otvor fórum »
9. 3. 2015 19:29Pracovné agentúry
Ahojte, pracoval niekto cez pracovnú agentúru EXPRESS PEOPLE v ČR? Otvor fórum »
9. 3. 2015 19:20
2
Práca v Londýne
Ahojte, zaujímalo by ma aké máte skúsenosti alebo informácie o nájdení si práce v Londýne. Po SŠ by som chcela odísť zo Slovenska a nájsť si tam prácu. Ako dlho trvá kým si ju človek nájde ?... Otvor fórum »
9. 3. 2015 18:30
9
Právnici
ahojky. celkom by ma zaujímalo, čo si myslíte o študentoch práva v BA... o tych na komenského a na paneuropskej? myslíte si, že je v pohode, aby sme mali súkromné právnické školy? Otvor fórum »
9. 3. 2015 18:27