Diskusie - 1418. stránka fóra
25
Nazor na vdhlad webu
Caute. Zatial je vypracovana len domovska stranka. Co si myslie o vzhlade??? www. gawademo. esy. es Otvor fórum »
17. 5. 2015 11:59
50
Je podľa vás objatie 2 kamarátov- chalanov V pohode alebo si myslíte, že to je náznak homosexuality?
Stretnete kamaráta, obijmete ho V pohode... obijme vás ďalší kamarát, ako to vnímate? Aký máte na to názor? Alebo niečo také že povedať kamarátovi že ho mater radi? Otvor fórum »
17. 5. 2015 11:55
31
Striekané opálenie?
Ahojte :) chystám sa na svadbu a chcela by som vyzerať pekne, od prírody som vždy bola skôr bleduľa až do leta a aj vtedy zhnednem len trošku. Samoopalovacie krémy mi veľmi nezaberajú a do solárka nechcem ísť.... Otvor fórum »
17. 5. 2015 10:39
6
Lístok na Justina Timberlaka
Ahojte :) Chcela by som Vás poprosiť o radu. Kamarátka bude mať narodky a fakt priam miluje Justina Timberlaka. Chcela by som jej urobiť radosť a umožniť jej ísť na jeho koncert, avšak neviem kde koncertuje, ... Otvor fórum »
17. 5. 2015 10:29
22
Čo si obuť
Ahojte, potrebujem jednu radu :D Neviem čo si mám obuť k hnedým slávnostným nohaviciam ( do kostola :D ) - okrem topánok na podpätku. Otvor fórum »
17. 5. 2015 08:24
61
Bezcitný (or) užívam si
Cavte rád by som vedel čo si o tomto myslíte ... Pred cca 4 mesiacmi som stretol jednu babu a dávame si sexstretká po čase sa namotala cca pred 3 mesiacmi som spoznal druhú teraz tiež spolu mavame sex... Otvor fórum »
16. 5. 2015 23:49
34
Manipulacia zo strany zeny
Ako reagujes v pripade ked sa ta tvoja zena snazi manipulovat? Napriklad sa bezdovodne prvoplanovo urazi, hra sa na ofucanu za nejaku nezmyselnu blbost a tebe je jasne ze chce s tebou len vyjebat. Otvor fórum »
16. 5. 2015 22:10
8
Nové Mesto nad Váhom
Ide o robotu. neví nekdo o nejaké robote v N. M. nad Váhom od 1. 6. 2015 ? Myslím to uplne vážne, nemá tam nekdo robotu tuto od Vás ? Díky Otvor fórum »
16. 5. 2015 22:00
3
Bežecká dráha , aké aktivity tam môžem robiť ,,,,
Už dlhší čas behávam na bežeckej dráhe , všimol som si niektorých ľudí , že majú celkom dobre rozvrhnutý svoj tréningový plán na bežeckej dráhe proste behávaju napr. skipping, lifting, zakopávanie ....Ja som skúšal ABECEDU a... Otvor fórum »
16. 5. 2015 21:52
5
Tovar zachyteny na colnom urade
Ahojte, mate skusensoti s tovarom zachytenym na colnom urade. Dostal som list, kde som poslal na emailovku hodnotu tovaru a este nejake dodacie informacie typu, ze tovar budem pouzivat na osobne ucely,... Otvor fórum »
16. 5. 2015 21:43
26
Uplne vymazanie
Da sa uplne vymazat konto birdz? ked som si ho chcela zrusit tak mi tu pise ze sen staci prestat chodit a hotovo... ale ja sa chcem odtialto uplne vymazat... poradte ak viete ako na to:-) Otvor fórum »
16. 5. 2015 21:28
134
Čím si myslíte, že ste pre druhých ľudí zaujímaví?
Čo si teda myslíte, že je na vás zaujímavé a všimnú si to aj ostatní ľudia? Skúste ale napísať niečo pozitívne :) Otvor fórum »
16. 5. 2015 19:54
29
Hudba: Skladáte hudbu?
Takmer každý počúva akúsi hudbu, no mne napadlo, či sa tu nájdu ľudia, ktorí skladajú hudbu. Skúsili ste to niekedy, poprípade sa tomu venujete, keď áno, tak ako dlho, čo vás k... Otvor fórum »
16. 5. 2015 19:51
19
Hra na celú obrazovku / Win 8. 1
Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, ako mám nastaviť pri ľubovoľnej hre na celú obrazovku(fullscreen). Hru mi nezobrazuje na celú obrazovku. V options v hre to nejde. Ako mám nastaviť vo win 8. 1... Otvor fórum »
16. 5. 2015 19:22