Diskusie - 1399. stránka fóra
51
Opíšte mi váš včerajší deň
Dopodrobna mi porozprávajte, ako ste sa včera mali, čo ste robili, kde ste boli, vzájomných stykov a naďalej. Hej, nudím sa kus :D (Kto napíše úplne najviac komentár... Otvor fórum »
30. 5. 2015 08:27
4
PUK kod O2
Ahojte mam taky problem z mobilom, zabudla som PIN a teraz sa mi tam pise ze mam zadat PUK kod, to som nasla na takej karticke co som dostala aj s telefonom, to som tam normalne napisala... Otvor fórum »
30. 5. 2015 08:12
61
Da sa u nas vobec v senku kupit to comu cesi hovoria z"zelená" ?
v obchode asi ano aj ked aj to neviem co presne to ma byt :(viem iba ze to je nejaka pepermintova zelena pijatika co ma okolo 20% a dava sa do piva ale akoze preco to u nas neni vobec... Otvor fórum »
30. 5. 2015 01:34
25
Po použití WC vo vlaku
- umyjem si na wc ruky
- umyjem si na wc ruky a následne použijem antibakteriálny prípravok na ruky
- použijem len antibakteriálny prípravok na ruky
Ďalšie možnosti »
30. 5. 2015 00:13- umyjem si na wc ruky a následne použijem antibakteriálny prípravok na ruky
- použijem len antibakteriálny prípravok na ruky
Ďalšie možnosti »
13
Zaklínač 3 :)
Tak máme tu asi RPG roku, aké máte z tejto hry pocity? Mňa táto hra ma absolútne emotívne vyšťavila Ciri tam je doslova ÚŽASNÁ https://www. youtube. com/watch?v=nha8UzLtPKs Asi najlepší RPG príbeh to rozprávanie príbehu... Otvor fórum »
29. 5. 2015 22:33
10
Cudzí jazyk
otázka pre tých ktorí sa učili cudzí jazyk v zahraničí... ako dlho vám trvalo kým ste sa dokázali dohovoriť? ako na to spomínate, bolo to náročné, nehanbili ste sa komunikovať?ja sa idem učiť cudzí jazyk do zahraničia,... Otvor fórum »
29. 5. 2015 21:47
3
Prijímačky UMB
ahojte, mám takú otázku..... mám učebnicu "Tisíc a sto otázok na prijímacie skúšky" ... na prijímačkách z ekonómie budú otázky z tejto knihy? ďakujem Otvor fórum »
29. 5. 2015 21:11
6
Teoria verejnej volby
Vie mi prosim niekto vysvetlit co to sakra je ? V poznamkach mam snad navseobecnejsoodbornu definiciu a furt nerozumiim what iz it Otvor fórum »
29. 5. 2015 20:56
20
Couchsurfing & Backpacking
Aké máte skúsenosti s couchsurfingom a backpackingom ? Ubytovali ste niekoho alebo šli k niekomu bývať na pár dní do inej krajiny ?:) zaujíma ma to, pretože by som si chcela vyskúšať low cost cestovanie a spoznavanie nových kultúr týmto... Otvor fórum »
29. 5. 2015 20:32
14
Birdz / mesačný zárobok
Zdravím, zaujíma ma, koľko mesačne zarobí vedenie socialnej sieti Birdz. V pohode sa môže vyjadriť aj zakladateľ Birdz p. Tomáš. Nechcem tu výriť zlú atmosféru, len tak informatívne ma... Otvor fórum »
29. 5. 2015 20:17
31
Semeno
Baby, ako sa staráte o semená? Ochutnáte semienko pred zasadením? Alebo ho rovno prehltnete? Mne moje semená rástu rýchlo, viete keď polievate to často vodou, ono to aj za deň, dva narastie.. Niekomu to rástie každú... Otvor fórum »
29. 5. 2015 19:40
22
Napíš niečo pozitívne
Niečo plné pozitívnej energie, čo ťa dnes rozosmialo, čo sa ti dnes pekné prihodilo, akého máš super suseda a ako sa na teba usmiala predavačka. Proste napíš niečo, čo ti zlepšilo deň a čo zlepší... Otvor fórum »
29. 5. 2015 19:08
21
Čo je to láska?
Čo pri nej cítite? Ako viete že niekoho milujete? A dá sa prestať milovať? Otvor fórum »
29. 5. 2015 18:52
4
Simulacia realnej politiky
realne konflikty, politika, boj o moc, kongres, vlada , vojenske jednotky. chces pomoct slovensku v konkurencii 52 krajin v simulacii realneho sveta? chces dobyvat pre slovensko dalsie uzemia pripadne branit nsu krajinu vo vojenskych... Otvor fórum »
29. 5. 2015 17:39
- Huawei p7
Hlasuj »