Diskusie - 1387. stránka fóra
5
Ubytko v PRAHE
Ahojte. Poznáte nejaký dobrý penzión či hotel, či hostel či ubytovňu či čo, kde sú naoazj prijateľné ceny, nie je to mimo Prahy a človek sa tam vyspí? :) Alebo ak tu mám... Otvor fórum »
9. 6. 2015 18:33
24
Android Apky
Ak by ste mali možnosť vytvoriť android aplikáciu, akú by ste si vytvorili? Otvor fórum »
9. 6. 2015 18:16
12
Gymnázium a známky
Caute, tento rok si pohorším 2 predmety z dvojky na trojku. Akurát som v 9. ročníku. A učitelky mi hovoria ze ma kvoli tomu možu vylúčiť zo školy je to pravda ? Dík za odpoved Otvor fórum »
9. 6. 2015 17:03
41
Pozeráte sa ženám na prsia (ale že nezámerne, proste uvidíte niekoho a automaticky vám oči pozrú tam)
- Som žena a hej pozriem sa.
- Som muž a hej pozriem sa.
- Ale len keď to vyzerá že veľmi zaujímavo (veľkosťou, tvarom,...)
Ďalšie možnosti »
9. 6. 2015 15:55- Som muž a hej pozriem sa.
- Ale len keď to vyzerá že veľmi zaujímavo (veľkosťou, tvarom,...)
Ďalšie možnosti »
8
Prater Vienna
Školský výlet do Viedenského Prateru.. Ako sa vam tam páčilo, ktoré atrakcie boli pre vas najzaujimavejsie..Nazor a rady ohladom reštaurácií a informalcie o niektorych atrakciach z valstnych skúsenosti :) vsetko mi sem môžte písať budem velmi rada Otvor fórum »
9. 6. 2015 15:42
2
Zmena jazyka v Google Chrome
čaute. Práve som nainštaloval Google chrome ale mám prednastavený jazyk francúzštinu, problem je v tom ze neviem ani slovo po francúzsky :D mohli by ste mi niekto napísať cestu k zmene jazyka po francúzsky? Ďakujem :D Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:58
7
čo po štátniciach
Ahojte, prosím môžte mi niekto po lopate vysvetliť, čo a kam je nevyhnutné doniesť do tých 8 dní po štátniciach? :D Na ing idem, tak aj v tomto prípade treba? :D Nemôžem sa tváriť, že som... Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:57
43
Cestovanie stopom
Máte niekto skúsenosti s cestovaním stopom? Mám na mysli konkrétne také dlhšie medzištátne cesty. Skúste sa podeliť s nejakými tipmi a trikmi, prípadne zážitkami, ako to prebiehalo, čomu sa vyvarovať, čo vám... Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:54
4
Produkt Bed head TIGI
Prosím vás počuli ste už niekto o tomto produkte? Inak obsahuje vraj Keratín, neviem, či je to to isté , čo Brazílsky keratín? Kedže som čítala, že keratín berú aj niektorí športovci, ... Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:26
5
Spiritus Dilitus
Chcem sa opýtať aký ma tento denaturovany lieh vlastne % alkoholu ked je tam napisane 60 % lieh a pod tým etanol 96 % ?? Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:16
10
Celoslovenská pešia púť Muráň- Levoča 2015
Ahojte ide niekto z vás na púť Muráň-Levoča 30. 6-5. 7. 2015. Kto už bol predchádzajúce ročníky ako sa vám páčilo a aká bola cesta, Zúčastní sa niekto tento rok? Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:09
20
Ktorým okom by ste sa pozreli do kukátka na dverách?
9. 6. 2015 12:31
20
LAMINOVANIE papiera
Možno blbá otázka (asi ako väčšina tu), ale aj tak by som to potrebovala vedieť. :D Keď si dám zalaminovať celý papier vo formáte A4 a potom ho budem chcieť rozstrihať na kartičky, alebo proste hocijaké menšie... Otvor fórum »
9. 6. 2015 11:23
60
Ako vznika heterosexualita?
Zatial čo sa vedci snažia zistit ako vznika homosexualita, tak ja sa zamyslam opačne. Ako vznika heterosexualita? Ktory gén ju zapríčinuje? Je heterosexualita vrodena? Sorry som na mobile, tak za chyby sa ospravedlňujem... Co si... Otvor fórum »
9. 6. 2015 10:33
5
Cena originálneho CD
Mám doma niekoľko desiatok originálnych CD na ktorých sa nachádzajú DJ sety z oblasti elektronickej hudby. Ide o to, že rád by som tie CD niekomu ponúkol. Neviem ale akú mám stanoviť cenu za... Otvor fórum »
9. 6. 2015 09:02
16
Faceboooookkkkkkk
Ahojky :) potrebovala by som niakého hackera Ps:berte to vážne robím to pre dobrú vec Otvor fórum »
9. 6. 2015 00:25
15
Cvičenie ?
Ako cvičíš na hudobnom nástroji? / Ako by si mi odporúčil cvičiť čo najefektívnejšie ? :) Pochváľ sa, muzikant! Otvor fórum »
9. 6. 2015 00:02
8
MODRINY
Cauko, mate niekto nejaky osvedceny sposob, ako sa rýchlo zbavit modrin, hlavne na nohach? Robim kickbox a nemam chut cele leto chodit ako tyrane dieta. Otvor fórum »
8. 6. 2015 23:47