Diskusie - 1385. stránka fóra
9
Balík do Ruska
Ahojte ľudia Birdzu, viem, že asi mnoho ľudí s týmto nebude mať skúsenosti, no možno sa nájde niekto, kto predsa áno :) Ide o to, že by som chcel poslať... Otvor fórum »
9. 6. 2015 22:17
26
Metal vs Rap
Čo počuvate ? A akú kapelu/rappera ? :) dík za odpovede :) Otvor fórum »
9. 6. 2015 20:26
3
Pomooc, Pomooc FB-Video-Hudba
Ahojte, potrebujem pomoc tak snáď ma tu nezničíte:D Zostrihala som si video a pridala tam hudbu tak ako to vždy robím a chcela som to uploadnuť na FB, avšak mi to napísalo niečo o kopírovaní (predtým mi... Otvor fórum »
9. 6. 2015 20:21
13
Sladkosti pri cviceni
Ahojte. Viem že poobede by sa sladkosti nemali ale chcem vedieť, či keď som mlada (18), takže mam ešte metabolizmus vpoho a snažim sa mať pohyb a športovať, či mi to spáli. Chcem schudnúť... Otvor fórum »
9. 6. 2015 20:15
5
Ubytko v PRAHE
Ahojte. Poznáte nejaký dobrý penzión či hotel, či hostel či ubytovňu či čo, kde sú naoazj prijateľné ceny, nie je to mimo Prahy a človek sa tam vyspí? :) Alebo ak tu mám... Otvor fórum »
9. 6. 2015 18:33
24
Android Apky
Ak by ste mali možnosť vytvoriť android aplikáciu, akú by ste si vytvorili? Otvor fórum »
9. 6. 2015 18:16
12
Gymnázium a známky
Caute, tento rok si pohorším 2 predmety z dvojky na trojku. Akurát som v 9. ročníku. A učitelky mi hovoria ze ma kvoli tomu možu vylúčiť zo školy je to pravda ? Dík za odpoved Otvor fórum »
9. 6. 2015 17:03
41
Pozeráte sa ženám na prsia (ale že nezámerne, proste uvidíte niekoho a automaticky vám oči pozrú tam)
- Som žena a hej pozriem sa.
- Som muž a hej pozriem sa.
- Ale len keď to vyzerá že veľmi zaujímavo (veľkosťou, tvarom,...)
Ďalšie možnosti »
9. 6. 2015 15:55- Som muž a hej pozriem sa.
- Ale len keď to vyzerá že veľmi zaujímavo (veľkosťou, tvarom,...)
Ďalšie možnosti »
8
Prater Vienna
Školský výlet do Viedenského Prateru.. Ako sa vam tam páčilo, ktoré atrakcie boli pre vas najzaujimavejsie..Nazor a rady ohladom reštaurácií a informalcie o niektorych atrakciach z valstnych skúsenosti :) vsetko mi sem môžte písať budem velmi rada Otvor fórum »
9. 6. 2015 15:42
2
Zmena jazyka v Google Chrome
čaute. Práve som nainštaloval Google chrome ale mám prednastavený jazyk francúzštinu, problem je v tom ze neviem ani slovo po francúzsky :D mohli by ste mi niekto napísať cestu k zmene jazyka po francúzsky? Ďakujem :D Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:58
7
čo po štátniciach
Ahojte, prosím môžte mi niekto po lopate vysvetliť, čo a kam je nevyhnutné doniesť do tých 8 dní po štátniciach? :D Na ing idem, tak aj v tomto prípade treba? :D Nemôžem sa tváriť, že som... Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:57
43
Cestovanie stopom
Máte niekto skúsenosti s cestovaním stopom? Mám na mysli konkrétne také dlhšie medzištátne cesty. Skúste sa podeliť s nejakými tipmi a trikmi, prípadne zážitkami, ako to prebiehalo, čomu sa vyvarovať, čo vám... Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:54
4
Produkt Bed head TIGI
Prosím vás počuli ste už niekto o tomto produkte? Inak obsahuje vraj Keratín, neviem, či je to to isté , čo Brazílsky keratín? Kedže som čítala, že keratín berú aj niektorí športovci, ... Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:26
5
Spiritus Dilitus
Chcem sa opýtať aký ma tento denaturovany lieh vlastne % alkoholu ked je tam napisane 60 % lieh a pod tým etanol 96 % ?? Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:16
10
Celoslovenská pešia púť Muráň- Levoča 2015
Ahojte ide niekto z vás na púť Muráň-Levoča 30. 6-5. 7. 2015. Kto už bol predchádzajúce ročníky ako sa vám páčilo a aká bola cesta, Zúčastní sa niekto tento rok? Otvor fórum »
9. 6. 2015 14:09
20
Ktorým okom by ste sa pozreli do kukátka na dverách?
9. 6. 2015 12:31
20
LAMINOVANIE papiera
Možno blbá otázka (asi ako väčšina tu), ale aj tak by som to potrebovala vedieť. :D Keď si dám zalaminovať celý papier vo formáte A4 a potom ho budem chcieť rozstrihať na kartičky, alebo proste hocijaké menšie... Otvor fórum »
9. 6. 2015 11:23