Diskusie - 1383. stránka fóra
6
Fakulta manažmentu PU
Zdravim, nenajde sa niekto kto študuje manažment v Prešove na PU. CHcel by som vedieť z minulých rokov kedy zverejnili vysledky prijamcieho konania. Otvor fórum »
12. 6. 2015 18:42
6
Brno VUT Intráky
Ludia chcel by som sa opýtať na váš názor čo ste zažili intráky v brne čo má vut ako ste boli spokojní, ako sú na tom s obmedzeniami (návštevy večerné napr :D) či kvalitou ubytovania. Prípadne ktorú lokalitu... Otvor fórum »
12. 6. 2015 18:28
15
Sieť kužeľa
Ako zostrojím sieť kužeľa, keď mám v zadaní - polomer podstavy = 3cm a výška kužeľa = 5cm.. mám narysovať sieť z ktorej po vystrihnutí a zlepení vznikne model kužeľa.. ale netuším ako to narysovať o. O HELP ME... Otvor fórum »
12. 6. 2015 17:21
15
Galéria
Ahojte. Chcem sa spýtať, či sa niekto nestretol s tým, že mu v mobile v galérii "zmizli" fotky. Nechce ich zobraziť. Načítava to sakra dlho a aj tak nič. Dokonca mi tie fotky nechce ukázať ani na instagrame, ani na... Otvor fórum »
12. 6. 2015 17:08
3
Pozadie opera
Ahojte, neviete niekto ako si zmením pozadie na domovskej stránky opery? Viete tam kde je rýchly prístup a moje najnavštevovanejšie stránky mám teraz nejaké čudné zelené listy, ktoré sa mi nepáčia a chcem ich zmeniť ako boli... Otvor fórum »
12. 6. 2015 15:18
4
Ziadost cez aplikáciu
Ahojte, robil z Váas už niekto žiadost o prijatie do zamestnania cez online aplikáciu? my sme v De, priatel chce poslat tuto ziadost stranku nam prelozilo autoamticky do ceckeho jazyka ale napriek tomu neveme tomu prist na koren... Otvor fórum »
12. 6. 2015 15:05
17
Tabletka PO
1. Ženy, koľko krát ste užili v živote tabletku PO? 2. Myslíte, že existuje spôsob, ako sa následne po užití tohto ,,svinstva" dá to veľké množstvo hormónov z tela odstrániť? (určitým detoxom alebo podobne) Otvor fórum »
12. 6. 2015 15:03
6
Hokej žiline
12. 6. 2015 14:51
3
Prijímacie skúšky FHV ŽU 2015
Ahojte, ide niekto z vás budúci týždeň 18. júna 2015 (t. j. štvrtok) na prijímacie skúšky na Fakultu humanitných vied Žilinská univerzita v Žiline na odbor sociálna pedagogika?? Viete niekto z minulých prijímačiek, čo... Otvor fórum »
12. 6. 2015 12:51
31
Keby vam kamos/ka povie ze vas frajer/ka podvadza (1. koment!)
- veril/a by som kamaratke/kamaratovi
- veril/a by som frajerovi/frajerke
- riesil/a by som to inak (ako?)
Hlasuj »
12. 6. 2015 12:49- veril/a by som frajerovi/frajerke
- riesil/a by som to inak (ako?)
Hlasuj »
40
Halusky/rezance
Rozhodol som sa pokračovať v zisťovaní Vašich stravovacích návykov. Halušky alebo rezance s kapustou (sladkou, nie kyslou) a tvarohom jete na sladko s cukrom, alebo na slano so slaninkou? Prípadne ináč? Otvor fórum »
12. 6. 2015 12:43
13
Je na (S)lovenksu nejaky "thrift shop"? :3
Najlepsie v KE :D ja len ci neviete o niecom takom? Otvor fórum »
12. 6. 2015 12:04
2
Skateboard
Caves, viete mi poradit ake kolieska alebo loziska si mam kupit aby mi sk8 nehucal na uliciach? Chcem si poskladat elephant street axe a na nom jazdit do roboty. Dakujem Otvor fórum »
12. 6. 2015 10:22
4
Photoshop - pomoc s testom
Čaute, prosím vás potreboval by som pomoc od niekoho kto ovláda prácu s Photoshopom. V nasledujúcom teste, v ktorom sú označené správne odpovede je niekoľko z nich (2 alebo 3) zaznačených chybne. Potreboval by som zistiť,... Otvor fórum »
12. 6. 2015 01:39
3
FMV EUBA
Ahojte :) je tu niekto taký kto sa chystá študovať medzinárodné vzťahy na EUBA? :) Alebo niekto kto je momentálne prvák :) zaujímalo by ma ako vyzerá test na prijímačkách :) či je to jeden test kde je všetko spolu... Otvor fórum »
12. 6. 2015 00:48