Diskusie - 1353. stránka fóra
14
Váš názor na tento zákon,,.
Rada by som poznala váš osobný názor alebo skúsenosť s tým, že keď v niečo naozaj pevne veríte tak sa to časom stane. Mne to zatiaľ vyšlo takmer vždy všetko, no napriek tomu si na to nedokážem... Otvor fórum »
2. 7. 2015 21:45
12
Filmy
čaute idem do tábora a chcel by som poradiť pár filmov na večer čo by sme pozerali :) ďakujem za rady :) Otvor fórum »
2. 7. 2015 21:07
36
Prázdniny
Ahojte :) Ja som dnes išiel do mesta s ujom na zmrzlinu, kávičku, obedík a kúpiť si nejaké veci urobiť si radosť :) Ešte plánujem zmeniť trochu svoj život (sociálny), dúfam... Otvor fórum »
2. 7. 2015 20:28
11
Ako sa zbaviť vyražok na tvary
Ľudiaa a hlavne baby pomooc! Poradte ako sa mam zbaviť vyražok za jednu noc. Prosim poradte nieake osvečene domace typy som zufala :/ Otvor fórum »
2. 7. 2015 20:27
6
Co robit po havarii, ked mam od poistovne uz obhliadku
naburali ma a spisali sme spravu ktoru som hned odovzdal, uz mam aj obhliadku od nich dosiel mi daky Zápis o poškodení vozidla k škodovej udalosti a teraz neviem co dalej :D normalne pridem do servisu nech... Otvor fórum »
2. 7. 2015 19:14
8
Veterán-reparacia
Môj sen je mať zreparovny nejaký americký "veterán", napr. : ford mustang alebo niečo podobné. Máte s tým niekto skúsenosti? Ako by sa to dalo zrealizovat a ako by to asi bolo finančne náročné? Keďže mi ide... Otvor fórum »
2. 7. 2015 18:56
2
Bolest pri pohybe krku
Ahojt vedeli by ste mi poradit, ze z coho ma moze pri nahlom pohybe krku zaboliet v zadnej casti hlavy a pod jazykom? Nerobi mi to vzdy, len obcas Otvor fórum »
2. 7. 2015 18:49
12
EUBA odvolanie
Ahojte, je tu niekto medzi vami, kto si posielal odvolanie na FPM a došiel mu mail z dekanatu, poprípade niekto kto to tak riešil pominule roky. Chcem vedieť či je ten mail zaväzny alebo ako to... Otvor fórum »
2. 7. 2015 18:34
3
11
Ktoré hry(nehrané na herních turnajoch) by ste na herních turnajoch uvítali?
Tu je zopár príkladov: -Stronghold Crusader -Skullgirls -Slendytubbies 2 -Tekken Tag Tournament 2 Otvor fórum »
2. 7. 2015 17:54
5
Problem so spustanim videi
Na youtube (a tiez videacesky) mi zrazu nejde prehravat videa, hned ako ich spustim zastavia sa na zaciatku. Neviete niekto poradit? Otvor fórum »
2. 7. 2015 17:36
3
Rozprávky bratov Grimmovcov
Čawes, aký je názov časti rozpávky, kde kôň zožral dievča? (vypľul pavučinu, kde chytil dievča a to prehltol) a vl. to je o čarodejnici, kt. unáša dievčatá ktoré su narodené každé v inom... Otvor fórum »
2. 7. 2015 17:19
11
Vypadávanie vlasov
Ahojte, strašne mi padaju vlasy a chcem si zaobstarať nejake tabletky (alebo niečo, hocičo) proti padaniu vlasov a na podporu rastu vlasov. Máte nejaké skusenosti? Rozmýšlala som napr. o zinku, ale neviem... Čo pomohlo vám ?... Otvor fórum »
2. 7. 2015 17:14
29
Co robit v Prahe?
Som v prahe na prazdniny, ale som tu sam.. Absolutne neviem co tu mam robit.. Nemate nejake tipy kam by som mohol ist? Niekde inde ako tie typicke turisticke miesta a tak.. niekde kde dobra spolocnost, kde by... Otvor fórum »
2. 7. 2015 16:14
28
Záhada
V bájnych textoch sa povráva že niekde v diaľke sa s nami príroda pohráva V krajine kde slnko aj cez pyramídu presvieti tu rieka tiahne sa a zvuky diel este doznievajú Tu... Otvor fórum »
2. 7. 2015 15:13
11
Meskajuce kramy
Ahoj baby. Kramy som mala mat 24. 6. a do teraz ich nemam. Je to v pohode?? Prosim poradte. A pre blbe komenty: NIE, nie som tehotna. Otvor fórum »
2. 7. 2015 14:52