Diskusie - 1332. stránka fóra
18
Cirkus v Košiciach
Čaute! Všimol som si, že v Košiciach sú teraz pravdepodobne až dva cirkusy (jeden je určite, bohužiaľ stojí rovno pod mojím oknom, druhý by mal byť pri OC Cassovia). Osobne mi cirkusy pijú krv tým ako... Otvor fórum »
22. 7. 2015 18:22
28
Slovensko
Zdravím všetkých BIRDZákov, vždy ma milo prekvapíte, tak dúfam že aj teraz :) chcel by som sa dozvedieť niečo zaujímavé o našom milovanom Slovensku, a rád by som rozvinul debatu, kľudne TS (... Otvor fórum »
22. 7. 2015 18:10
13
Vatové tyčinky
Som na nich závislý. Každý den si ich musím strkat do uší lebo je to blahodarný pocit. Otvor fórum »
22. 7. 2015 17:36
2
Biore strips
Používa niekto odtiaľto Biore Strips prúžky na čistenie pórov na nose? Taká tá sranda, nalepíte si to na nos, po 15 minútach stiahnete a ono to povyťahuje všetok bordel z pórov. Ešte je aj taký... Otvor fórum »
22. 7. 2015 17:35
5
Brnoooooooooo
Ay, caute, viem z edost ludi z birdzu studuje v Brne. Mate nejake stranky skade ste si vybavovali privat? resp poznate volake kde je aj normalna ponuka nie len tri byty? este som to neguglil ale tak... Otvor fórum »
22. 7. 2015 16:57
6
STK a ťažné
Ahojte, mám menší problém a to konkrétne, že auto neprešlo stk kvôli chybne zapísanému ťažnému zariadeniu. Ono ťažné je zapísané v techničáku, akurát akosi zle, a že je potrebné ísť na evidenciu vozidiel si to... Otvor fórum »
22. 7. 2015 13:52
10
Prečo admin maže témy?
22. 7. 2015 13:42
6
Ubytko v Birminghame
Milí birdzáci! V septembri sa chystám na niekoľkodňový výlet do Birminghamu a síce pozerám booking stránku ale chcem sa opýtať vás! Máte skúsenosti s nejakým lacným ubytkom tu? :) Bude to asi len na... Otvor fórum »
22. 7. 2015 01:36
16
Cvičenie s vlastnou váhou
Čaute. Ako by som začal. Jednoducho sa na mna kamarát vyj*bal , a nechce ma pustiť do fitka. Dalšie fitko je asi 26 km vzdialené doma. Preto som sa chcel spytať , že či... Otvor fórum »
21. 7. 2015 22:25
3
ŠEK
zdravím, šek na zaplatenie nájdem na pošte, ručne to vypíšem a dám na pošte a zaplatím? :D :D Otvor fórum »
21. 7. 2015 21:16
5
Video z foťáku do mobilu
No natočila som video. Teraz ho chcemdostať do mobilu v takej forme aby sa mi dalo v tom mobile prehrať ako iné videá. Dala som to najprv do kompu a z kompu do mobilu lenže nedá sa to... Otvor fórum »
21. 7. 2015 20:29
35
čo na festival ?
Ahojte Birdzáci ! Idem prvý krát na festival a tak mám pár otázok: 1. Na čo nezabudnúť? Myslím skor veci čo hneď človeka nenapadnú skor až tam keď ich súrne potrebuje.... 2. Ako je to... Otvor fórum »
21. 7. 2015 19:40
14
Kliešť-infekcia
Zažili ste už, že by sa vám infekcia z kliešťa prejavila až po dvoch-troch týždňoch? Je to vôbec možné? Ak áno, ako sa to prejavilo a aká bola liečba? Vdaka Otvor fórum »
21. 7. 2015 19:33
19
Harmanecká jaskyňa
Ahojte, v sobotu má pršať, takže s babami chceme vymyslieť iný výlet a rozhodli sme sa pre Harmaneckú jaskyňu....problém je, že nevieme ako sa tam vlakom dostať? Mala by existovať stanica Harmanec-jaskyňa ale nevie nám ju v... Otvor fórum »
21. 7. 2015 18:38
4
Seriály ako,,
Prison break, Orange is the new black.. Viete mi poradiť seriály z väzenského prostredia? Otvor fórum »
21. 7. 2015 18:37
- robit bezneho zamestnanca v trochu mensom zapadakove za v pohode plat, vyhody: super kolektiv
- robit bezneho zamestnanca doma za o nico
Hlasuj »