Diskusie - 1288. stránka fóra
17
Cierna obrazovka
Ahojte. Potrebovala by som poradit. Na pocitaci sa mi ukazala cierna obrazovka a na nej je napisane : BOOTMGR image is corrupt. The system cannot boot. No teraz sa nepokusam s pc nic robit- nic ani... Otvor fórum »
30. 8. 2015 13:06
17
Pomoc
Zdravím, minule som bol večer autom po kamarátku lebo sa jej nechcelo čakať na bus tak som zašiel po ňu, videli sme sa prvý krát, hovorila mi, že môžme pokecať a potom pôjdeme ... povedal... Otvor fórum »
30. 8. 2015 12:46
92
Chcete na Slovensku imigrantov?
- Áno, pretože im musíme pomôcť
- Áno, pretože to Slovensku prospeje
- Je mi to jedno
Ďalšie možnosti »
30. 8. 2015 12:12- Áno, pretože to Slovensku prospeje
- Je mi to jedno
Ďalšie možnosti »
17
Film s posolstvom
Zdravím, neviete o nejakom kresťanskom filme s posolstvom ako sú napr. Courageous, The Encounter, What Would Jesus Do? dikes Otvor fórum »
30. 8. 2015 11:50
5
Odchod
Ahojte. Odchadzam na strednu do Prahy. Nechavam tu celi zivot. Budem sem chodit raz za dva tyzdne. Mam tu kamaratov s ktorymi trenujem a mame uplne super kamaratstvo. Nechcem ho stratit. Ale... Otvor fórum »
30. 8. 2015 10:05
10
Neviem ako to nazvat :D
Ok takze neviete mi prosim hocijako poradit alebo pomoct ako zistit alebo ci sa to vobec da nejake udaje( meno, krajina, vek a pod. ) nahodneho cloveka v lietadle?? P. S. je to dost dolezite Otvor fórum »
30. 8. 2015 03:20
31
Kam to speje?
Netuším prečo, ale v poslednej dobe som si začala viac všímať ľudí okolo seba. Ako vyzerajú, správajú sa a podobne... a všimla som si jednu vec... "ohromné" množstvo ľudí vo vzťahoch podvádza. Neviem, či... Otvor fórum »
30. 8. 2015 02:13
4
Hladam partaka alebo partacku na hranie Minecraftu
Server: Vanilla/Survival Poziadavky: vek aspon 25+ a nejake tie pokrocilejsie vedomosti o Minecrafte a vediet stavat minimalne tak ako ja, ziadne plankobudky, drevorubacske chatky a pod... :D ... ... vediet crafting... Otvor fórum »
30. 8. 2015 00:49
32
Mali ste stužkovú? (Boli ste na svojej stužkovej?)
- stužkovú sme mali, bol/a som na stužkovej
- stužkovú sme mali, nebol/a som na nej
- stužkovú sme nemali, mali sme inú akciu
Ďalšie možnosti »
29. 8. 2015 22:53- stužkovú sme mali, nebol/a som na nej
- stužkovú sme nemali, mali sme inú akciu
Ďalšie možnosti »
8
Notebook do 300 euro
Aký notebook by ste mi odporučili v tejto cenovej triede. Využívať by som ho chcel na pozeranie filmov, staršie hry, sťahovanie, chatovanie a škola. Otvor fórum »
29. 8. 2015 22:39
13
Bežný deň
Zaujímalo by ma ako u vás zvyčajne prebieha váš školský deň . Myslím tým ked si odsedíte pár vyučovacích hodín, čo potom? či už na základnej/ strednej/vysokej škole. Idete si aj niekam sadnúť s kamarátmi, alebo sa... Otvor fórum »
29. 8. 2015 22:34
4
Internet v mobile
Ahoj :) Nie som velký znalec v mobiloch tak by som sa chcela spytať či pravidelné používanie Facebooku cez internet na mobile nie cez aplikáciu má vplyv na pamať alebo na hocičo iné? Nemôžem mať appku lebo... Otvor fórum »
29. 8. 2015 21:54
16
Zavirený notebool???
Prosim vás poradte mi..ked som na nete a idem na nejaku stranku tak po par sekundach ma to presmeruje na inu stranku..vacsinou na nejake hry, reklamy a podobne chujoviny..čo mam s tým robit..preco mi to robí? znamena to ze mam... Otvor fórum »
29. 8. 2015 21:53
32
Prečo ľudia zatvárajú oči pri bozkávaní?
Zdravím, prečo ľudia zatvárajú oči pri bozkávaní? A na čo myslíte, keď sa bozkávate s dotyčnou osobou? 2v1 Pekný večer. :) Otvor fórum »
29. 8. 2015 20:57
13
Blok??
čaute, stalo sa Vám už niekedy, že ste sa na niečo dôkladne pripravili, napríklad skúška v škole, prezentácia, obhajoba práce, projektu a pod. boli ste pripravený, vedeli ste to dobre až do... Otvor fórum »
29. 8. 2015 20:35
15