Diskusie - 1240. stránka fóra
29
Poplatky za vš
Ahojte. Mám jednu otázku ohladom poplatkov na VŠ. Keď ukončíte strednú a potom 4 roky robíte a rozhodnete sa, že chcete ísť na výšku, platí sa za štúdium? Či je 5 rokov zadarmo, beh ohladu... Otvor fórum »
9. 10. 2015 21:59
2
Birdz- staré profilovky
Ako je možné že na googli vo vyhľadávači obrázkov nájde aj vymazané profilovky ? Otvor fórum »
9. 10. 2015 21:51
10
Ktorá zo spomínaných univerzít je podľa Vás lepšia?
9. 10. 2015 21:03
7
London,,.
Prosím poraďte mi koľko si mam Zobrať do Londýna na na 6 dní. Ubytovanie raňajky večeru mam zaplatené. Myslím iba pamiatky a obed Otvor fórum »
9. 10. 2015 18:50
6
Reklamy / Reklamné videá
Nie všetky reklamy stoja za úplné ho*no, niektoré dokonca dokážu pobaviť. Pridajte aj by reklamy, na ktorých ste sa zabavili alebo ktoré vás nadchli prípadne vo vás vyvolali inú emóciu :-) Otvor fórum »
9. 10. 2015 17:20
25
Bývate alebo študujete v Prahe?
Ahoj, bývate/študujete tu niekto v Prahe? Na ktorej koleji? Alebo v podnájme? Len tak pre zaujímavosť sa pýtam, lebo ja teraz študujem PhD v Prahe, zatiaľ tu však veľa ľudí nepoznám. Otvor fórum »
9. 10. 2015 16:42
5
Program pre videá
Čaute poznáte nejaký dobrý program na úpravu videí? Ale nech je to trocha na úrovni žiaden Video Movie Maker . A hlavne nech je zadarmo alebo keď ste s ním spokojný môže byť aj DEMO. Otvor fórum »
9. 10. 2015 16:12
4
Editácia textu v PDF
prosím Vás, viete o nejakom dobrom free programe, kde dokážem editovať text v PDF? ďakes Otvor fórum »
9. 10. 2015 15:04
5
Otázky na prijímacie skúšky
Akým štýlom ste si prechádzali otázky na prijímacie skúšky? Urobili ste celý test a potom si pozreli to čo ste mali zle/ to čo ste nevedeli alebo ste hneď po každej otázke skontrolovali/vyhľadali riešenie? Otvor fórum »
9. 10. 2015 14:52
9
Charizma, pracovanie na sebe
Aké je tajomstvo úspechu? Prečo sú niektorí ľudia úspešný a iný nie? Ako si vybudovať charizmu a ako vy vnímate takých ľudí? Napadlo vás už veľa krát že by ste so sebou mali niečo robiť ale po čase vás to... Otvor fórum »
9. 10. 2015 14:30
3
Trochu zabavy v tejto poradni
Tak vazeny skuste pridat zopar obrazkov alebo vtipov co vas najviac pobavili :D Otvor fórum »
9. 10. 2015 14:27
5
Ebay-problém
Kúpila som si jednu vec cez ebay z Anglicka a tento týždeň mi to malo prísť ale stále to neprišlo. Ale problémom je, že keď si dám históriu nákupov, tak to tam nemám, ale v maily to mám že som... Otvor fórum »
9. 10. 2015 13:17
1
Ako pripojit iPhone k internetu
Zdravim chcel by som sa spytat ci sa da pripojit iphone k internetu cez pc nejako to zosynchronizovat lebo na iphone mi nejde ani wifi ani mobilne data a potrebujem sa pripojit k internetu ci sa to nejako neda cez... Otvor fórum »
9. 10. 2015 11:22
2
Cztorrent - účet
čauko , prosím vás možte mi niekdo poičať učet na http://tracker. cztorrent. net/ na jedno stiahnutie ? alebo stiahnut mi subor a hodiť na ulož. to napr. Otvor fórum »
9. 10. 2015 09:51
3
Problém s vyprázdňovaním(nefunkčnosť alternatívneho otvoru)
Mám problém s vyprázdňovaním(nefunkčnosť alternatívneho otvoru), pri vyprazdnovani musím použiť tzv. kľúč od hydrantu pre uvoľnenie tesniacej zátky, ktorá drží zmes nestravenej obživy pod tlakom 300 Kpa. Otvor fórum »
9. 10. 2015 09:45
21
Je pre vás gramatika u druhého človeka dôležitá?
- Áno, potrpím si na diakritiku, čiarky, ukončenie viet
- Áno, ale nevadí mi ak nepíše bodky, čiarky, nepoužíva diakritiku
- Nie
Ďalšie možnosti »
8. 10. 2015 23:38- Áno, ale nevadí mi ak nepíše bodky, čiarky, nepoužíva diakritiku
- Nie
Ďalšie možnosti »