Diskusie - 1210. stránka fóra
3
Kerbal space program
Neviete mi povedať ako mám spraviť elektrický-iontový motor (myslím krok po kroku ) aké veci-súčiastky na to potrebujem ..... Dík za reakcie Otvor fórum »
8. 11. 2015 18:24
33
Čo urobíš keď sa ti niekto fakt že páči :
- pojdeš za ním a povieš mu to priamo.
- budeš si predstavovať, že budete mať dom na pláži, 5 detí a lásku na celý život (nemožná vec :D).
- budeš sa na toho človeka len tak pozerat a čakať že prvý krok spraví on.
Ďalšie možnosti »
8. 11. 2015 17:39- budeš si predstavovať, že budete mať dom na pláži, 5 detí a lásku na celý život (nemožná vec :D).
- budeš sa na toho človeka len tak pozerat a čakať že prvý krok spraví on.
Ďalšie možnosti »
14
Moderná spoločnosť
Ahojte, chcela by som vedieť aký je váš názor na dnešnú spoločnosť, aký je váš názor na správanie dnešnej generácie. Otvor fórum »
8. 11. 2015 17:37
62
Kde plánujete žiť? na Slovensku alebo chcete skúsiť nejakú inú krajinu (ktorú?)?
alebo sa chystáte túlať po svete? a myslíte že je lepšie spraviť si niekde trval= zázemie alebo sa skoôr premiestnovať z krajiny do krajiny podla aktuálnych podmienok? čo je podla vás lepšie? táto téma ma... Otvor fórum »
8. 11. 2015 16:49
12
Ukončenie štúdia?
Dobrý deň prajem, obyvateľom Birdzu. Ocitol som sa na UKF na odbore ktorý ma absolútne nebaví a učím sa len predmety ktoré nechcem. Aké mám možnosti na ukončenie? Je lepšie čakať do konca semestra; ... Otvor fórum »
8. 11. 2015 16:38Freie Universität Berlin
Aký máte názor, prípadne ak máte, akú mate skúsenosť na Slobodnú univerzitu v Berlíne? Najlepšie na fakultu práva a medzinárodných vzťahov Za feedback vopred ďakujem :) Otvor fórum »
8. 11. 2015 15:01
4
CD-rom
Nenapada vas nieco preco mi prestala fungovat cd-romka?? Len tak zrazu sa prestala vysuvat :D Otvor fórum »
8. 11. 2015 13:36
20
čo je lepšie?
čau birc, potrebujem poradiť. chcem študovať žurnalistiku, lenže keďže to je dvojodbor, neviem čo k tomu. A teda do úvahy prichádza buď politologia (politika ma celkom baví) alebo história (aj to ma baví). Budete... Otvor fórum »
8. 11. 2015 13:08
1
Taká chemikálna hádanka
Čo chýba vitamínom rozpustných v tukoch, aby sa mohli posadiť. Otvor fórum »
8. 11. 2015 12:53
4
Iphone utopenec
včera sa mi podarilo okúpať iphone v záchode ( ešte v čistej vode a do 5sekúnd ) , ale hned jak som ho vytiahla tak ešte svietil displej, načítalo mi odtlačok prsta a otvorilo poslednú... Otvor fórum »
8. 11. 2015 12:23
10
Maturujem dejepis , geo kam na vš?
neveiete o nejakej vš kde by som uplatnila tieto predmety?viem že je to zlá kombinácia ale ked už som sa na to dala... Otvor fórum »
8. 11. 2015 11:36
4
4
Zmazanie statusov atd
Dá sa nejak mazať statusy a témy? Viem že kedysi to išlo a vtedy nešlo mazať komentáre lebo podľa birdzu bolo vhodnejšie zmazať celu diskusiu ako len komentáre. No a teraz mazať komentáre ide ale nikde nevidím ako zmazať... Otvor fórum »
8. 11. 2015 04:49Tématická žúrka :o Na akú by ste išli najradšej?
7. 11. 2015 23:44
8
USB Boot a Windows XP
Caute, potrebujem radu Ide o to ze som si vytvoril bootovatelne USB cez Rufus (Fat32) ale na dannom pc v biose zmizla (v tom poradi priority ci ako sa to vola) moznost USB... pritom hned podtym... Otvor fórum »
7. 11. 2015 22:22
6
Stredná škola
Guten Tag aaké musím mať minimálne známky (polročné , koncoročné) aby som sa mal šancu dostať na OA s bilingvalnym zameraním ak chcem vyjsť z 8. ročníka. Díki za rady Otvor fórum »
7. 11. 2015 22:20