Diskusie - 1180. stránka fóra
41
Predstavujem si,,.
Čo si predstavujete keď vidíte niekoho, kto sa Vám naozaj páči? Vidíte ho pravidelne, nepoznáte ho a predsa sa radi na toho človeka pozeráte... Otvor fórum »
5. 12. 2015 18:14
3
Burza - komodity, forex, indexy ,,.
Ahoj, zaujímal sa tu niekto aj o obchodovanie na burze? Ja už nejaký čas fungujem v súhre s touto činnosťou a páči sa mi tá jednoduchosť a závislosť len na vlastnej hlave. Ako vnímate... Otvor fórum »
5. 12. 2015 16:39
6
Celosvetove hladanie
Ked sa strati napriklad dieta ktore je neplnolete moze sa hladat celosvetovo? Zazjima ma to z toho dôvodu ze mojej susedy dcera je nezvestna druhy rok spolu s jej najlepsou kamaratkou a nejak sa to uz ani neriesi. Ci je... Otvor fórum »
5. 12. 2015 16:04
8
Swan internet - prečo nejde vytvoriť hotspot ?
Mám mobilný internet od SWAN-u a rád by som ho použil na vytvorenie wifi hotspotu na notebooku čo je ale vcelku problém. Použil som rôzne návody na internete-od príkazového riadku až po rôzne programy a stále protestuje. Má niekto... Otvor fórum »
5. 12. 2015 15:40
6
Paypal
Ahojte chcem sa opýtať práve si chcem vytvoriť paypal účet a čo sa týka vyplňovania údajov tak je tam kolónka Apt/Suite no prosím Vás čo to znamená alebo čo tam mám napísať. Chcem si objednať veci s ebay-u no... Otvor fórum »
5. 12. 2015 14:53
46
Socializmus
tak teraz dám trošku inej témy zaujímalo ma že aký máte názor na socializmus čo vtedy bolo lepšie a prečo aké bolo zamestnanie a čo fungovalo vtedy ani neviem prečo ale ma to zaujímá bolo vtedy lepšie alebo horšie teraz... Otvor fórum »
5. 12. 2015 12:14
16
Neplnoletost
Ahoj, takze mam 17 rokov priatel tiež a kamoska 19, chceli by sme vsetci 3ja odist niekam do zahranicia - praha, londyn... jazyk nieje az taky problem len to zr este nemame 18, chceli by sme začať pracovať aspon... Otvor fórum »
5. 12. 2015 11:00
2
Fack ju Göhte 2
Ahojte, neviete kde sa dá tento film pozrieť online, poprípade stiahnuť? :) Nevadilo by mi to aj keby že je to po nemecky :) ďakujem Otvor fórum »
5. 12. 2015 10:54
2
Zákon
Ahojte. Je tu nejaký právnik, ktorý by mi laicky (ale naozaj laicky) vysvetlil dva "zákony"? Otvor fórum »
5. 12. 2015 09:47
2
Matematika
UKF FPV Matematicko-statisticke a informacne metody v ekonomii a financnictve, studuje to niekto? Je to vlastne statistika. Otvor fórum »
5. 12. 2015 09:33
7
Pamäť
viem velmi dobre že toto by sem nemalo velmi patriť no už od dávna by som chcel to vedieť že aké to je ked človek strátí svoju pamäť že načo všetko zabúdá ako sa správá aký je načo vtedy myslí... Otvor fórum »
5. 12. 2015 02:16
1
Zahraničie a neplnoletost
Ahoj, takze mam 17 rokov priatel tiež a kamoska 19, chceli by sme vsetci 3ja odist niekam do zahranicia - praha, londyn... jazyk nieje az taky problem len to zr este nemame 18, chceli by sme začať pracovať aspon... Otvor fórum »
5. 12. 2015 00:00
5
Hľadám pesničku
Zdravím, hľadám jednu staršiu pesničku, kde vo videoklipe spieval nejaký Indián s čelenkou + nejaká baba ešte, ktorá spievala niečo ako: hi hi hi hi hi dookola... tuším americký song, veľmi známy, ale vypadol... Otvor fórum »
4. 12. 2015 22:20
26
Dospelosť
tak teraz dám troška inej témy zaujímalo by ma že ako ste sa stáli dospelými čo vás k tomu viedlo a ako sa vám to podarilo je lepšie byť dospelým dospelo uvažovať rozmýšlať no viete ja po tom túžím aj... Otvor fórum »
4. 12. 2015 21:42
5
Dispečer 112
Nevie niekto niečo o tejto práci? Čo mať na to vyštudované atď. ? Otvor fórum »
4. 12. 2015 21:15
5
Fei tuke body
zdravím, moja otázka bude asi trocha dementná :D len tak pre upozornenie "bude vytvorené poradie uchádzačov na základe súčtu prislúchajúcich bodov podľa podrobnej tabuľky" koľko bodov by som mal... Otvor fórum »
4. 12. 2015 20:28- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem