Diskusie - 1175. stránka fóra
7
Matura 2016- pisomne-ANJ
Ahojte, len som sa chcela opýtať niekoho, kto to už má za sebou alebo ešte len teraz maturuje, či ste sa nejak zvlaš pripravovali na pisomnu z angliny ak vam vobec gramatika nešla? či ste to nechali... Otvor fórum »
10. 12. 2015 12:39
10
Prasknuty displej iphone 6
Dobre ranko, pred mesiacom som si bola dat vymenit v servise mobilov dispej na iPhone6 kedze mi mobil padol, rozbity pravy horny roh-200€. dali nan aj tvrdene sklo. vcera som si vsimla ze na dolnom... Otvor fórum »
10. 12. 2015 07:52
6
Zvonenie
viem že to tu nepatrí a nie je to práve tá najlepšia diskusia ale velmi by ma zaujímalo od vás či máte radi kostolné zvony a či by ste dovolili zapnúť zvony hocikomu trebárs deťom aj dospelým viem že to... Otvor fórum »
9. 12. 2015 23:33
3
Teman na SOC
Ahojte :) potrebovala by som poradit ktoru temu si vybrat na soc... a to : Deja Vu, Historia psychologie, Dyslexia, Schyzofrenia... pls poradte ktora tema je najlepsia a aka prakticka cast by sa dala spravit k... Otvor fórum »
9. 12. 2015 23:27
4
Filmy o zločincoch
Poznáte nejake dobre filmy ktore su natočené z pohladu zločinca? Planovanie vraždy, lupeže, zaškodnictvo, pomsta atď. Otvor fórum »
9. 12. 2015 23:20
1
Poraďte
Čo je lepšie? Gymnázium Ladislava Novomeského(Tomášička) alebo Metodova? Niektorí nadávajú na tomášičku že sa tam dostane každý, kto ma peniaze a že učitelia tiež niesu buhvi co..tak neviem..chcem vedieť vaše názory Otvor fórum »
9. 12. 2015 23:04
64
Som príliš inteligentný pre tento svet
Caute, zistil som, ze som prilis inteligentny pre tento svet plny ludi naucenych automaticky robit kazdy den tie iste veci. Lebo to co vidim okolo, co ma obklopuje ma nuti zamyslat sa nad tym, ako... Otvor fórum »
9. 12. 2015 22:34
4
Chémia- projekt
Ahoj musíme robiť projekt na chémiu niečo podobné ako SOČ len na chémii a chcela by som poradiť nejakú zaujímavú tému. :) Otvor fórum »
9. 12. 2015 20:25
9
Smiech
teraz dám vtipný úrivok chcel by som sa od vás spýtať či už ste niekedy mali záchvat smiechu večer v noci priklad o druhej ja sem mal ne razy chcel by som vedieť či ste mali aj vy takúto podobnú... Otvor fórum »
9. 12. 2015 19:53
2
Gymnastická hala BA aj pre dospelých
Ahojte :) Viete o nejakej takejto hale https://www. youtube. com/watch?v=9RxReFMUzBo v Bratislave/okolí, ktorá by bola prístupná aj pre verejnosť/dospelých nie len pre decká? Ďakujem Otvor fórum »
9. 12. 2015 19:37
3
Zúčastní sa zajtra vaša škola akcie babysitting?
9. 12. 2015 19:05
27
Proteín - otázka
Zdravím, chcem sa opýtať či mi nejako neuškodí proteín, lebo som chudý a mal by som brať gainer to viem... Nehrozí mi schudnutie alebo tak? Skôr by som chcel byť chudý vyrysovaný ako trošku tučný :D Bude to vadiť?... Otvor fórum »
9. 12. 2015 18:09
12
Eluveitie
Čo hovoríte na ich tvorbu.. mne sa to fakt moc páči .. je to Švajčiarka folk metalová kapela.. tu je ukážka https://www. youtube. com/watch?v=-w2m-TeLi6I https://www. youtube. com/watch?v=vBZCmIBmuF4 špeciálne prvú si púšťam furt dookola :) Otvor fórum »
9. 12. 2015 17:13
2
Umelecká VŠ Brno Ostrava a tak
Prosim vas zatial mam vela inf. o klasickych VŠ keďže som z gyma ale zaujimaju ma umelecke. Ktore su kvalitne, ako je to s dostanim sa, je to velmi ťažke ? Chcela by som niečo ako... Otvor fórum »
9. 12. 2015 15:45
9
Mikorofón
Čaute. Potrebujem pomoc pri zapojení mikrofónu k notebooku. Aj keď to zapájam podľa návodu stále nechce ísť (keď hovorím tak vôbec nevníma môj hlas :p) Mám notebook s windows 10 Otvor fórum »
9. 12. 2015 13:46
5
Pesnička :)
Čauko!Neviete mi náhodou prosím pomôcť s pesničkou 'načo pôjdem domov' vo verzii, kde sa spieva že; "Nechala ma žena --> (žena, žena pojašená)< -- take ako keby vokaly sú tam práve toho čo je v zátvorke. Počula som... Otvor fórum »
9. 12. 2015 09:58
18
Deep web
Zdravím. Má niekto väčšie skúsenosti s DEEP webom ? objednával niekto niečo ? Otvor fórum »
8. 12. 2015 23:39- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem