Diskusie - 1150. stránka fóra
2
Ochranné pomôcky na stavbu
Ahojte, chcem môjmu frajerovi kúpiť na meniny ochranné pomôcky a to konkrétne : gumáky, rukavice, montérky a prilbu.. Kdesi som čítala čosi že eshop http://www. oblecsadoroboty. sk/ochranne-pomocky-c111 je celkom spoľahlivý, vy to odkial beriete?:) Otvor fórum »
2. 1. 2016 17:39
5
Bratislava dnes.
Vy čo ste z BA alebo vy čo tam študujete, mení sa BA k lepšiemu? Ako vnímate svoje mesto? V čom má plusy a v čom mínusi? A radšej by ste žili v starom meste alebo... Otvor fórum »
2. 1. 2016 16:14
35
Maturitny rocnik a ja prepadam !!!!!! :(((((
Som stvrtacka a na polroku mi vychadzaju 3 alebo 4 päťky, a už neviem či to stíham opraviť, čo s tým mám robiť? :( Pustia ma k maturite? Alebo ešte stíham na polroku prestúpiť na inú školu? Prosím... Otvor fórum »
2. 1. 2016 16:14
1
Náramok s menom lacno + suťaž o poukaz v hodnote 30 eur
Ahojte :) predávam tie náramky s menom. Mal by niekto záujem ? :) Iba 1, 80 eura za kus :) Pozrite tuto stranku na fb, máme tam momentálne aj súťaž o 30 eurový poukaz do HaM (ja... Otvor fórum »
2. 1. 2016 16:12
2
Organizácia festivalu
Ahojte, nie je tu niekto skúsený, kto by mi vedel poradiť s organizáciou festivalu? Mal by to byť hokejový štadión, 5 známych kapiel zo Slovenska a neviem čo všetko treba vybaviť, viem, že treba... Otvor fórum »
2. 1. 2016 15:59
2
Maturita z dejín umenia
Potrebujem zohnať vypracované témy z dejín umenia. Keby sa našla dobrá duša, ktorá by mi ich poskytla som ochotná aj zaplatiť dáky "normálny" poplatok. Ďakujem Otvor fórum »
2. 1. 2016 15:32
5
Euphoric Hardstyle
Počúva niekto tento žáner hudby? Ja som začal len nedávno a tak nepoznám veľa piesní/interprétov, tak ak niekto počúva nech nejaké pridá.. https://www. youtube. com/watch?v=een-MkhY_o4 Otvor fórum »
2. 1. 2016 15:31
8
Stredná zdravotnícka
Čauky ľudia rozmýľala som nad strednou zdravotníckou no neviem či by som mala na to s mojími známkami, učím sa na trojky, je len január a monitor až v apríli, ale tak najlepší čas rozmýšľať na akú školu, prosím poraďte... Otvor fórum »
2. 1. 2016 14:42
7
Prozac
ma niekto skusenosti s prozacom/magrilanom ? pomohol vam? vedlajsie ucinky brutalne? uzival ho niekto v suvislosti s bulimiou? Otvor fórum »
2. 1. 2016 14:23
15
11
REMOSKA
Viete, co to je? Mate tento vynikajuci minulo-rezimovy produkt doma? Vyuzivate ho? Alebo uz vsetci maju mikrovlnku a zijem 50 rokov v minulosti? :D Otvor fórum »
2. 1. 2016 13:06
6
Prenosný disk
Veľmi sa do počítačov nevyznám, tak ma neukameňujte, ak je to primitívna otázka. Mám prenosný disk a ten je rozdelený na… priečinky to nie sú, netuším, ako to pomenovať. Jednoducho by som ich... Otvor fórum »
2. 1. 2016 12:22
11
Písanie bakalárskej práce
Ahojte, tento rok píšem a odovzdávam Bc. prácu. Ide mi o kontrolu originality, teda či nepajcujem. Mám zopár dobrých knih v ČEŠTINE z torých chcem čerpať. Chcel by som sa spýtať ohľadom... Otvor fórum »
2. 1. 2016 11:39
19
Keď chce človek radikálne zmeniť život, musí?
2. 1. 2016 11:01
1
Kto je pasiknavagine?
2. 1. 2016 07:05- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR