Diskusie - 1135. stránka fóra
4
Biomedicínska technika
Čavik :) ubite ma pokojne za to, že pridávam ďalše fórko o vysokých školách :D ale chcem sa spýtať, či ste niekto študovali/študujete biomedicínsku fyziku, príp. poznáte niekoho takého .. potrebovala by som vedieť, ako... Otvor fórum »
13. 1. 2016 20:11
2
Amazon
Kupovali ste niekto z amazonu pouzivane knihy? Da sa na to spolahnut? Alebo poznate ine stranky okrem bookdepository. com odkial zozeniem knihy za dobre ceny? Otvor fórum »
13. 1. 2016 20:05
5
MATURITA Z NEMCINY(lekcia FAMILIE)- B2 JA!-KNIHA
Prosíím pomoc!! DO ZAJTRA. potrebujem vypracovať ulohu na nemčinu. Má byť z knihy JA! MATURITA Z NEMECKEHO JAZYKA B2 ale nechala som si to na poslednú chvíľu, a dnes som je v knihkupectvách nezohnala.... Otvor fórum »
13. 1. 2016 18:56
34
Tvrdost / Sila erekcie
Je erekcia ako "kamen" doslova ako kamen... 100% / level 10... nutnost pre dobry sex?? Dufam ze nie :( nikdy nie som tvrdy ako "kamen" :( Vzdy som 60-80% Otvor fórum »
13. 1. 2016 18:43
9
Film-čierna labuť
videli ste film čierna labuť? Napíšte mi sem dole čo sa vám na nom páčilo a čo sa vám na nom nepáčilo..:D Otvor fórum »
13. 1. 2016 18:16
10
Žurnalistika alebo masmedialna komunikacia?
Keď sa chcem venovať niecomu ako reporterstvo? Co je lepsie? Otvor fórum »
13. 1. 2016 17:29
52
Robia mi zle v skole - ako sa branit
Ako len zacat. :( som momentalne v 2. rocniku na SS. problem je ten ze sa tam domna kazdy obuva a nikto nema predomnou respekt. najhorsie je ze neviem nikomu uprimne vynadat a vzdy sa len... Otvor fórum »
13. 1. 2016 16:33
7
Neviete kde by som mohol zohnať toto tričko??
Čaute, chcel by som sa opýtať či mi viete poradiť kde by som si mohol kúpiť / objednať toto tričko. Viem o stranke teefury. com, ale 21€ je celkom dosť zaňho, chcel by som... Otvor fórum »
13. 1. 2016 16:15
3
Univerzita Komenského v BA
Zdravím. :) Chcel by som sa len spýtať či je tu niekto kto študuje alebo v nedávnej minulosti študoval na tejto univerzite. Najlepšie by asi bolo keby to bol niekto, kto študoval niečo s anglickým jazykom. ... Otvor fórum »
13. 1. 2016 16:07
14
Škrečok
Ahojte. Ak tu niekto chováte škrečka/škrečky neviete mi poradiť aké granule royal canin (pre mačky) im mám dávať? :-) Pre dospelé mačky, pre mačiatka, pre mačky ktoré žiju dnu, pre mačky ktoré žiju vonku, pre... Otvor fórum »
13. 1. 2016 15:32
12
HTC v moči u plnoletého
Ahojte mam 17 , nedávno som bol hospitalizový..... počkať nie takto to nezačína... Našiel som svoje HTC v moči. Ako doslova v moči lebo spadlo do hajzlíka ale nesplachol som. Poradte čo mám robiť. Otvor fórum »
13. 1. 2016 15:11
21
THC v moči u neplnoletej
Ahojte mam 17 , nedávno som bola hospitalizovana v nemocnici kde mi v moči našli pritomnosť THC , posielajú to z nemocnice na mestský úrad , neviete mi niekto poradit ako to tam budu riešit a... Otvor fórum »
13. 1. 2016 13:19
3
EUBA vysokoškoláci
Je tu niekto, kto má okruh otázok z informatiky 1 pre 1. ročník? Otvor fórum »
13. 1. 2016 09:15
2
Chodí niekto na MUNI Enviro alebo Bezpečnostné a strategické šúdie?
Ak náhodou niekto z vás chodí na Environmentálne studie alebo Bezpečnostné a strategické studie, prosím vás, napíšte svoje postrehy zo štúdia, ale na čo sa pripraviť, čo čakať od štúdia týchto odborov. Nejaké postrehy alebo... Otvor fórum »
12. 1. 2016 23:06
7
Prestup na inú stredú
Ahojte :), rada by som sa opýtala, či je možný prestup na inú strednú školu aj v prípade, že som na ňu nepísala prijímacie skúšky? Chcela by som prestúpiť po prvom ročníku zo všeobecného gymnázia na bilinguálne.... Otvor fórum »
12. 1. 2016 21:40Cestovný ruch
Ahojte chcela by som ísť študovať CR buď do Nitry na UKF ale skôr do Jihlavy na VSPJ. Chcem sa spýtať či by mi niekto vedel povedať nejaké skúsenosti ako to tam chodí, čo sa to oplatí čo... Otvor fórum »
12. 1. 2016 20:53
62
Depresia
Len tak medzi rečou , čo Vám pomáha na depresie? A nie len také slabulinké ale také fakt silné :D Otvor fórum »
12. 1. 2016 19:42