Diskusie - 1094. stránka fóra
10
Zážitok z cestovania
co zaujimave, prijemne, vtipne, alebo ja neviem ake sa vam stalo pocas cestovania? ak by ste sa rozpisali, to by bolo fajn, mne sa to chce citat... takze nesetrite na slovach :D Otvor fórum »
18. 2. 2016 12:59
7
Hviezdoslavov kubín
myslíte že je to dobrá báseň? Miroslav Válek- Z vody Otvor fórum »
18. 2. 2016 12:33
21Facebook
celá rodina mi kontroluje môj Facebook. Aj moja mama aj hodiny sedí pred tabletom a hľadá si môj profil. Ale ja neviem ako jej mám povedať aby to nerobila a že prečo mi neverí. Poraďte čo mám robiť Otvor fórum »
18. 2. 2016 10:00
13
Čo robiť?
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Na internete pridal jeden chalan o mne hrozné veci. Verejné má tam ponižuje a snaží sa zničiť moje meno. Je možné to riešiť cez políciu? Alebo cez súd?... Otvor fórum »
18. 2. 2016 08:27
8
Je to vazne?
Ahojte, uz niekolko tyzdnov mam povlak na jazyku a akoby zvacsene papily. Poslednu dobu pocitujem aj pachut v ustach. Viete mi poradit? Otvor fórum »
18. 2. 2016 00:21
6
VYSKA
Co sa oplati studovat viac, ucitelstvo alebo cestovny ruch. Dikicko za nazory + kde ; -) Otvor fórum »
18. 2. 2016 00:08
11
Ako sa vzchopiť
ľudia potrebujem poradiť. Musím si robiť veľa vecí do školy. Dá sa povedať , že už mi prihára a fakt musím začať, lenže nejako sa ani za svet nemôžem k tomu prinútiť. Fakt... Otvor fórum »
17. 2. 2016 23:35
10
Spevák s gitarou
Poznáte nejakého speváka, ktorý nehrá v skupine, len tak s gitarou? Jeho hudba by mali byť také "jemne rockové balady" Otvor fórum »
17. 2. 2016 22:04
15
Valentín
Akého ste mali Valntína ? Ja som pre svojho partnera prichystala "seba" v podobe dosť sexy šiat pančušiek a podobne a vyzerá to tak, že sa z toho tešil viac ako keby som mu dala čokoládku alebo vankúšik v... Otvor fórum »
17. 2. 2016 20:43
29
Ovoniali ste uz niekedy podpazusie partnera/partnerky?
Spravili ste to uz niekedy? ake to bolo? dovolil Vam to partner/partnerka? myslite si ze je to normalne citit druheho prirodzenu vonu, alebo nie? a mate radsej deodoranty atd... Otvor fórum »
17. 2. 2016 20:19
1
Psychológia FIF UK a FSEV soc. a prac. psycho.
Ahojte študuje niekto psychológiu na fif uk alebo sociálnu a pracovnú psychológiu na fsev uk? Chcela by som sa spýtať aké tam sú predmety, skúšky, či je to ťažké a ako sa Vám tam páči :) Otvor fórum »
17. 2. 2016 18:32
7
Lenovo p70 ROOT
Caute, vedel by Ste mi pomoct spravit root na tomto mobile? Skusal som uz vsetky YouTube video a aj appky ale vzdy mi to vsade najde nejaku chybu.. Vyznate sa niekto v rootovani mobilov? Otvor fórum »
17. 2. 2016 17:30
- Je dobrý
- Myslím, že má viac negatív ako pozitív
Ďalšie možnosti »