Diskusie - 1046. stránka fóra
Nepoznáte niekto báseň !!!
Prosím vás neviete niekto ako sa volá autor a názov básne s týmito veršami: Odvrátená strana kríža je prázdna Povedal bež a sám som utekal (Tieto verše boli aj v knihe Jozefa Urbana-Utrpenie mladého poeta, ako... Otvor fórum »
30. 3. 2016 16:42FVT PRESOV
Zdravim najde sa tu niekto kto chodi alebo pozna tuto fakultu/skolu ?? mam par otazok :) Otvor fórum »
30. 3. 2016 16:14
12
PRIEPUSTKA
Pochádzam z malej dedinky, ktorá je vzdialená od Nového Mesta nad Váhom 13 km. Dnes som bola u lekárky na vyšetrenie v Trenčíne, dala mi razítko. Problém, je v tom, že neviem či platí... Otvor fórum »
30. 3. 2016 15:53
13
Umenie a vysoká škola?
Som tretiacka na gymku a dnes sme zadavali z coho chceme maturovat. Dala som si obciansku nauku a dejiny umenia. Laka ma to k tomu umeniu a humanitnym vedam. Ale co dalej? Je lepsie sa vybrat ucitelskym... Otvor fórum »
30. 3. 2016 15:41
5
Lacné letenky
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť webovky, kde lacno zohnať letenky? Pokojne aj zahraničné. Doteraz som využíval len zaletsi. cz a pelikan. sk :) Vďaka ! Otvor fórum »
30. 3. 2016 15:24
5
Chémia
Zdravím mám problém s chémiou v škole. Je tu niekto kto by mi to vedel vysvetliť kedže som dosť chýbal a učiteľka my to vysvetlila dosť divne tak som to nepochopil (halogény a kyseliny) nieje tu niekto kto by... Otvor fórum »
30. 3. 2016 14:18Konverzia AI (Illustrator) formatu do PSD (Photoshop)
Potreboval by som skonvertovat *. ai subor do *. psd tak aby sa zachovali vrstvy. Ako na to? S pothoshopom mam bohate skusenosti ale illustrator absolutne neovladam. Otvor fórum »
30. 3. 2016 13:18
35
Hladam kamosov kamaratky
Chcem spoznat novych normalnych ludi lebo nemam nikoho a fak sa nudim behat po nakupnych centrach sam a hoci kde je fakt nic moc Otvor fórum »
30. 3. 2016 12:20
15
Neurogénna tetánia
Ja tomu nerozumiem. Podstúpil som radu vyšetrení vrátane odberu krvi, všetky výsledky, všetky hodnoty mám v poriadku a vždy mi je zle. Svoju obvodnú doktorku v poslednej dobe navštevujem tak často, že už sa jej... Otvor fórum »
30. 3. 2016 09:55
4
Prednášky (všeobecne, aj konkrétnejšie - definujem nižšie)
Prosím, napíšte mi do komentárov čo vám najviac vadí na prednášajúcich(všeobecne)a prednáškach(všeobecne)-kedy sa nudíte, kedy nepočúvate atp Konkrétnejšie sa pýtam stredoškolákov, ak máte skúsenosti s prednáškami na strednej-čo oceňujete, chyby, postrehy. . Otvor fórum »
29. 3. 2016 23:50
1
Nefungujúce reproduktory Sony
Zdravím, mám taký zvláštny problém s reproduktormi od Sony ktoré som dostal ako darček k telke (HT-CT60BT). Problém je v tom že raz mi odišiel zvuk a začalo to vydávať zvuky ako keby niekto trhal papier a mimozemštania... Otvor fórum »
29. 3. 2016 23:41
38
Ste za to aby sa Slovensko zmenilo na monarchiu?
- Áno, mal by nás reprezentovať kráľ
- Áno, mal by nás reprezentovať cisár
- Áno, mal by nás reprezentovať imperátor
Ďalšie možnosti »
29. 3. 2016 21:39- Áno, mal by nás reprezentovať cisár
- Áno, mal by nás reprezentovať imperátor
Ďalšie možnosti »
58
Tvoja budúcnosť
Aké plány máte do budúcnosti ? :D asi tak 20 rokov do predu .. Sú reálne či nereálne ? :) podeľte sa Otvor fórum »
29. 3. 2016 21:26
35
Ake máte svojské zvyky ?
Čo také svojské zvyknete robiť, čo nerobia ostatný... Otvor fórum »
29. 3. 2016 20:44
3
Británia - letná brigáda
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti (či už pozitívne alebo negatívne) s nejakou konkrétnou agentúrou, ktorá sprostredkováva prácu na leto v Británii pre študentov. Za všetky informácie vopred ďakujem... Otvor fórum »
29. 3. 2016 20:03
8
Blokovany telefon
Caute, oco mi dnes kupil mobil z Orangeu, lenze ja som O2 a mam od nich aj simku. Zajtra si ju idem dat orezat, ale napadlo mi, ci sa este stale blokuju telefony aby sa nemohli pouzivat simky inych... Otvor fórum »
29. 3. 2016 20:00
1
ŽILINA Multimediálne technológie
Zdravíčko, zaujímalo by ma, či tu je niekto kto študuje Multimediálne technológie v Žiline. Zaujímalo by ma čo všetko obsahuje ústny pohovor a či sa dá naň nejak pripraviť. Aké vlastné práce preferujú? Ďakujem za odpoveď Otvor fórum »
29. 3. 2016 19:33