Diskusie - 1019. stránka fóra
8
Grafika strajkuje
pc som mal v servise ked dosiel tak tam je toto... http://s31. postimg. org/l3yewltdn/Bez_n_zvu. png tu su moje parametre http://s31. postimg. org/lk335kjcr/Bez_n_zvu. png aj obycajne primitivne 2d hry mi idu max na 4fps asi kvoli... Otvor fórum »
22. 4. 2016 17:03
7
UCM FMK - Vzťahy s médiami, prijímačky
Ahojte, vedel by mi niekto kto sa chystá alebo sa niekedy pripravoval na prijímačky na túto školu či je to ťažké a či sa treba na to veľmi učiť? Osobne si myslím, že so všeobecným prehľadom problém nebude len by... Otvor fórum »
22. 4. 2016 13:15
45
Majú vaše iniciály nejaký špeciálny význam?
2 verzie: 1. napíšte svoje iniciály do google 2. https://en. wikipedia. org/wiki/KL KL je príklad, nahraďte do URL namiesto KL vaše iniciály ... a podeľte sa o najzaujímavejšie výsledky. Otvor fórum »
22. 4. 2016 11:44
4
EUBA OF - Bakalárska práca
ahojteee, chcela by som sa poradiť s Vami ohľadom školiteľa na EUBE, tento rok si budem vyberať tému a určite budem prihliadať na školiteľa tejto témy, ak by ste boli takí láskaví a poradili mi... Otvor fórum »
22. 4. 2016 11:39
17
Co by ste predviedli v cs ma talent,,.
keby ste museli ist do ceskoslovensko ma talent co by ste tam predviedli?? Otvor fórum »
22. 4. 2016 10:23
12
Páčia sa vám odrasty vo vlasoch ?
- áno ak sa moc farby nelíšia
- áno aj ked sa farby dosť líšia (napr odrastená červená z hnedej)
- nie , v žiadnom prípade to nevyzerá dobre to nevyzerá dobre
Ďalšie možnosti »
22. 4. 2016 09:59- áno aj ked sa farby dosť líšia (napr odrastená červená z hnedej)
- nie , v žiadnom prípade to nevyzerá dobre to nevyzerá dobre
Ďalšie možnosti »
41
Čo vás prestalo baviť a stratilo pre vás význam po tom čo s tým začali všetci a začalo to byť in?
Čo vás prestalo baviť a stratilo pre vás význam po tom čo s tým začali všetci a začalo to byť in? Otvor fórum »
22. 4. 2016 08:08
12
Hládam sponzora
Hľadám sponzora na svoje projekty-poézie, technológie. Kto chce zmeniť svet moje projekty pomôžu, zlepšia život ľudí a technológie. Budete mať širší obraz zhora zachránari, prehľad kde sa čo deje. Nie každý si môže dovoliť... Otvor fórum »
22. 4. 2016 00:58
5
18
Aha , je den zeme ,,. ako to osláviť? čo budete robiť v tento spešl den?
https://media. giphy. com/media/119W7YYISOngNW/giphy. gif Otvor fórum »
22. 4. 2016 00:19
9
Prepichnutie ucha
Čaute chcem si sama prepichnuť ucho. Tak sa chcem spytať niekoho kto s tým má skúsenosti akú hrubú ihlu mám použiť? Otvor fórum »
21. 4. 2016 22:38
7
Do koľkých dní(najviac) vám prišiel tovar z Alza..?
Po prvý krát som si odtiaľ objednala tovar, teda skôr reproduktory a pozerala som si niektoré ohlasy, že ľudom niekedy prišiel tovar až za 19 dní, tak sa Vás milí birdzáci pýtam ; ) Jsem zvědaf ;... Otvor fórum »
21. 4. 2016 22:35
20
Vychadzanie zo školy
Chodím na strednú OA a bohužial nemôžeme vychádzať zo školy ( dôvod prečo, nieje nikomu známy) a chceli by sme to nejako zmeniť pretože mi príde na hlavu postavené aby niekto držal v podstate dospelých ludí zavretých v škole.... Otvor fórum »
21. 4. 2016 22:21
12
Tehotenstvo
Mám 15 rokov a chcem sa spýtať či som mohla otehotnieť ak som nemala pohlavný styk s chlapcom, ale prstoval ma pocas ovulácie a predtým asi hodinku si honil, poprípade ak mu ostalo semeno na prstoch, koľko prežije sperma... Otvor fórum »
21. 4. 2016 22:15
14
Aká služba/prudukt je nedostatkom na internete ?
Akú službu alebo produkt podľa vás považujete v súčatnosti ako nedostatok v súčastnosti v internetovom predaji ? Prípadne akú službu / produkt by ste uvítali [dopyt] ? Otvor fórum »
21. 4. 2016 20:16
16
Vysoká škola ????? HELP
Ahojte, práve mám pred sebou papier-výber maturitných predmetov , posledný deň na odovzdanie. Vyberám si medzi Bio+OBN , Dej+OBN alebo Chem+obn. Pričom najviac ma baví dejepis a chémii zväčša nerozmumiem. Chcem si však niečo v čom sa... Otvor fórum »
21. 4. 2016 19:45
9
Čo najnamáhavejšie ste v detstve spravili pre to nech vám rodičia niečo dovolia?
Čo najnamáhavejšie ste v detstve spravili pre to nech vám rodičia niečo dovolia? Otvor fórum »
21. 4. 2016 19:39
- áno súhlasím
- neviem
Ďalšie možnosti »