Diskusie - 1012. stránka fóra
71
Najhorsie jedlo
ake jedlo sa vam hnusi najviac? (z tych co ste uz niekedy ochutnali) Otvor fórum »
29. 4. 2016 20:20
3
Tvoj názor na túto školu!
Jedná sa o OA Dušana Metoda Janotu Čadca . No ja mám záujem ( budúci rok ) o túto školu . Nuž , čo si o nej myslíte . A ak sa pýtate prečo práve... Otvor fórum »
29. 4. 2016 19:55
29
V ist zit bez alkoholu a drog?
Je piatok vonku pekne, mam nutkanie sa ist vonku bavit, ale berem antibiotika uz 5ty den takze ich musim dobrat (zajtra je posledny den) takze cely weekend v pici. Jedine ze by som isiel na triezvo. ... Otvor fórum »
29. 4. 2016 19:46
2
Piercing helix
Čaute, chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s piercingami, konkrétne s piercingom chrupavky ucha-helix(no aj celkovo na všetky druhy piercov). Koľko vás to stálo, ako veľmi bolelo, ako dlho sa hojilo a vaše pocity z neho. :) Otvor fórum »
29. 4. 2016 18:22Dotazník k BP
Ahojtee, je tu niekto kto podniká a mohol by mi vyplniť krátky dotazník k bakalárskej práci, týkajúci s mikrofinancovania? bola by som veľmi vďačnááá :) tu je link: http://goo. gl/forms/HgpyizEQRR Otvor fórum »
29. 4. 2016 17:11
16
Najlepšia téma na piatoček
Tákže, sedíte na záchode len doma, alebo aj u priateľa/ priateľky, rodičov, príbuzných a známych, priateľov, rodiny, v škole, na intráku, na priváte, v práci, na ubytovni, vo... Otvor fórum »
29. 4. 2016 16:47
6
Šošovky
Nosí tu niekto šošovky ? Koľko to stojí keď chcem na začiatok len vyskúšať také na mesiac alebo ako to je. A ako mám postupovať keď ich chcem :D mám ísť za očným nech mi predpíše ? či ako Otvor fórum »
29. 4. 2016 16:47
6
Súrne - pomoc
potrebujem súrne pomôcť, mal som uložené v notebooku dokumenty, ktoré strašne potrebujem do školy, notebook nejde, ale mali by byť v archíve v správach na fb, no minule som na Messengeri vymazal konverz. s tým človekom. ako to obnoviť?... Otvor fórum »
29. 4. 2016 15:12
11
Vrecká?
Celkom by ma zaujímalo čo nosievate vo vreckách. Ja si tam nosievam zapaľovač, zlomenú zápalku a nejaký ten kus dezintegrovaného papierika. Otvor fórum »
29. 4. 2016 14:29
17
Chutné jedlá s prípravou do 15. minút
Napíšte tu prosím vás názvy nejakých chutných jedál ktoré sa dajú resp. ktoré by sa dali pripraviť do 15. minút. Poprosil by som vás aby ste pridali aj postup na prípravu. Ďakujem. Otvor fórum »
29. 4. 2016 14:19
15
Idem do CVernovky
Ahojte, ako ano ako nie bude sa rusit, nedelu je posledna eksn , umelecke mechechce a tak , ze kto ide? resp nevie ale isiel by a tak Otvor fórum »
29. 4. 2016 13:03
5
Praca v zahranici cez agenturu
dobry den, rozmyšlam nad pracou v nemecku cez agenturu superjob ako skupinka. Problem je ten že ta agentura ma na internete negativne referencie, vlastne, každa agentura na internete ma negativne referencie aj ked niektore su seriozne.... Otvor fórum »
29. 4. 2016 10:59
18
Znamienka na tvari
paci sa vam ked ma niekto par znamienok na tvari? obycajne materske znamienko ziadne bradavice ako bosorka.... mate aj Vy? kolko? na akych miestach tvare? Otvor fórum »
29. 4. 2016 10:53
20
6
MS 2016 v hokeji
- Zostúpime do B kategórie (posledný v tabuľke)
- Udržíme sa, ale nepostúpime do štvrťfinále
- Postúpime do štvrťfinále
Ďalšie možnosti »
29. 4. 2016 09:37- Udržíme sa, ale nepostúpime do štvrťfinále
- Postúpime do štvrťfinále
Ďalšie možnosti »
13
5
Šturák: Výber spolubývajúceho
Budúci rok idem na UK a plánujem sa ubytovať na Šturáku. Je možné vybrať si spolubývajúceho? Rád by som bol na izbe s kamošom... A posledné, čo mi chýba je nejaký kretén na izbe. :D ... Otvor fórum »
28. 4. 2016 22:28
2
Kto sa rozumie posilovaniu - klik
Mám 15, chodím do posilky už pol roka a beriem glutamin a chcem sa opýtať čí to má nejaký vplyv na môj rast akože výšku lebo mám už asi 188 a viac mi netreba Otvor fórum »
28. 4. 2016 21:28