Diskusie - 1010. stránka fóra
12
Konope siate - pestovanie doma
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je legálne pestovať konope siate v byte Otvor fórum »
2. 5. 2016 14:13
20
Genitálny herpes a domáca liečba
Ahojte, mám problém, že sa mi objavil genitálny herpes no našťastie hneď po troch dňoch od zistenia, že niečo nie je okej, som navštívila lekára. Beriem lieky aj masť. Chcela som vedieť typy na... Otvor fórum »
2. 5. 2016 11:43
4
Dotaznik bakalarka
Ahojte, pisem bakalarku na temu Analyza bankovych poplatkov a potreboval by som vystupy od studentov z CR a SR vo veku od 15 do 26 rokov. Velmi mi pomozete vyplnenim. Dakujem. https://studentske-ucty-bankove-popl. vyplnto. cz/ Otvor fórum »
2. 5. 2016 11:08
3
Vysoká škola
Zdravím, potreboval by som poradiť, či sa oplatí študovať železničnú dopravu v Žiline. Vlastne nejde o to, že to je v Žiline, ale či sa to proste oplatí v tejto dobe. Ďakujem za názory. Otvor fórum »
2. 5. 2016 10:45
5
Právo alebo fashion marketing ?
Co sa podla vas viac oplati studovat ? Pravo alebo fashion vo Viedni ? Otvor fórum »
2. 5. 2016 09:21
10
Ideálny darček k 30-tke?
Čas sa mína a nápady tiež. To čo som mala vymyslené priateľ rýchlo odhalil a zavrhol. Takže máte nejaké nápady Vy? Poprípade čo by Vás potešilo k narodkám? Otvor fórum »
2. 5. 2016 08:51
10
Môj sen ?
Zdravím, od mala som vždy chcel byť futbalista aj som hraval, ale potom už nie ani neviem preco. Teraz mám 13 a strasne by som sa chcel vrátiť ale nwm ci na to nie je už neskoro... Otvor fórum »
1. 5. 2016 23:14
11
Obnova stratených dát
Dal som notebook na reklamáciu a vymenili mi základnú dosku no zároveň my zmizlo všetko čo som v ňom mal. Vie niekto čo s tým? Otvor fórum »
1. 5. 2016 20:31
39
O čom sa Vám najčastejšie sníva?
Moje sny a občas opakukjú a inokedy nie, sníva sa mi aj o známych, no niektoré sny sú až moc živé. Ako ste a tom Vy? Ktorý sen bol pre Vás zaujímavý? Otvor fórum »
1. 5. 2016 19:55
21
Čo pre vás znamená "relaxovanie"?
Ako relaxujete? Čo to pre vás znamená? Musí to byť pokojné, alebo stačí pokiaľ nemyslíte na starosti/povinnosti, ale odviažete sa? Odsudzujete nejaké formy relaxu iných? Otvor fórum »
1. 5. 2016 19:19
5
Vysoké školy
Zaujímalo by ma, či prospech na strednej škole (konkr. gymnázium) nejako ovplyvní prijímacie konanie na vysokú školu . Takže píšte ako to vlastne je . . Otvor fórum »
1. 5. 2016 18:33
6
Ontário
Prosím pomohli by ste mi a vyplnili tento anonymný dotazník? Je to do školy. Téma je Život v kanadskej provincii Ontário. Je tam len sedem otázok, tak ak by ste si našli minútku, bola by som... Otvor fórum »
1. 5. 2016 16:06
39
Slova alebo vety, ktore zarucene rozputaju hadku? :D
tak som dnes uspesne rozputala hadku pri obede nevinnym prehlasenim, ze madarcina je podla mna pekny jazyk :D ktore slova/vety/vyroky podla vas zarucene rozputaju hadku/nevrazivost vseobecne alebo v konkretnych oblastiach? a nezacnite hadku pls :( Otvor fórum »
1. 5. 2016 15:23
5
Internáty v BA
Kde sú podľa vás najlepšie intráky v Bratislave ( čo sa týka polohy, kvalita ubytovania....) a kde tie najhoršie ? Otvor fórum »
1. 5. 2016 15:12
47
Sám v kine
Je divné ísť do kina bez partnera? Totižto, dnes plánujem ísť po prvýkrát do kina sám a, no neviem... Aký máte na to názor vy? Máte radšej chodiť do kina s niekým, alebo sami? Otvor fórum »
1. 5. 2016 11:08
2
Výhra
Známa vyhrala na facebooku možnosť objednať si z istého e-shopu každý mesiac po dobu 1 roka tovar v hodnote 75€ (75€x12=900€) Viete, ako je to so zdaňovaním? Môže prevziať iba časť výhry do sumy, ktorú... Otvor fórum »
1. 5. 2016 10:16
19
Cesta poznaním 2.
Prepáčte že píšem do fóra, ale vážne by som sa chcel s vami podeliť o moje slová. Viem mal som to písať do Blogu, ale tu si to všimne viac ľudí, takže kto chce nech si... Otvor fórum »
1. 5. 2016 10:07
2
Bol už niekto z vás na tattoo convention?
Ja idem teraz v máji na tattoo convention do prahy. Tak by som chcel či to je dobrá akcia? Či sa vám tam páčilo, alebo aké ste z toho mali pociti? Otvor fórum »
1. 5. 2016 09:16