urcite tu tato diskusia aj bola... tak sorry za vytvorenie novej ... ale podme k veci ... Chcem sa spytat, ci niekto z vas ma podobny problem ako ja... teda, ci sa vam stale a stale vracaju ""afty"" (tak ich nazvala moja lekarka) ... a s nimi teda aj
Donestos ucinne bojuje proti bakteriam, no aspon podla reklami . Ako ze ne ja by som povedal ze smrt vyriesi vsetky fyzicke problemy a obavy Alebo si daj vysoku poistku zameranu na toho streptokoka a este ho budes prosit o zapal ladvin
su rozne pripravky na afty...asi aj ta spominana alpa by zabrala ale ja by som skusila nieco specialnejsie ale stipe to riadne na tej afte. a ked nechces aby sa ti to vracalo, to uz potom len ta imunologia, tolko casu si snad najdes
Kazdopadne, vzdy som si myslel, ze afty maju nieco spolocne s vyzivou (to viete, vsetko ide cez zaludok ). Tiez ich z casu na cas mam, ale viac-menej som si uz zvykol Akurat z nich obcas boli nejaky zub, ktory je pobliz. Asi sa tam poondi cast tkaniv naokolo.
mno ja som si so streptokokom uzila svoje.... zapal prinosnych dutin, opakovane anginy, zapalene priedusky ... a afty samozrejme a to nehovorim o infekciach tam dole...a odporucam ti imunologa... chod tam kym sa nedostanes do takeho stadia ako som ja moja doktorka uz na mna jebe ze sak sa mi to prejavuje len raz za cas ale hovorim ti ten streptokok je špina skus toho imunologaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Kazdopadne, vzdy som si myslel, ze afty maju nieco spolocne s vyzivou (to viete, vsetko ide cez zaludok ). Tiez ich z casu na cas mam, ale viac-menej som si uz zvykol Akurat z nich obcas boli nejaky zub, ktory je pobliz. Asi sa tam poondi cast tkaniv naokolo.