Vždy očakavam, že akýkoľvek výlet nedopadne príjemne. Ale keď kvoli tomu nikde nechodím, nikdy nezistím či očakávam správne. Tak som sa nechal zas a znova presvedčiť, že snáď tie minulé nepríjemne výlety boli len náhoda... Riešil som to posledných 20 minút, veľmi som sa spotil, ale vybavil som čo trebalo ... A už od začiatku to bolo také aké som očakával...

Na začiatku ta divna križova cesta, samozrejme kto by si všimol že som sa k nim v polovici pridal? Po skončeni ma "pekne" privítali, no naozaj príjemne, ale to som tiež očakával, tak ma privítavajú vždy a všade. Okrem toho že celý čas ma strašne bolela hlava z tej futbalovej lopty ktorú mi kopli do čeluste dávno pred tým, každý to ignoroval a nehádzal do hlavy len hekýsi (či jak sa to piše), ale všetko na čo bolo zabavne pozerať (prazdne fľaše, vankúšiky...)

Detaily preskočím, dúfal som že to už nebude horšie, že ma aspoň trošku maju radi. Chviľu to tak šlo, separoval som sa od skupiny so zničenou náladou (samozrejme nikto si to nevšimol, a tá, ktorá ma tam najviac volala, si vždy sadla presne na opačnú stranu miestosti...).

Už keď mi kazil náladu každý jednotlivec po poradí, akoby podľa abecedy, zabudol som povedať že ja mám iniciáli tiež v písmenách abecedy.. tak som si náladu pokazil aj sám. Učiteľka sa samozrejme vždy najprv obrátila na Dana, či bude hrať na gitare, ale nakoniec hrám ja a samozrejme - 3 akordy ktoré sa len opakovali - dojebem. To sme hrali v kaplnke na adorácii, myslel som že tu roztrhanu gitaru ešte viac roztrham.

Ku koncu (všetko sa len opakovalo, tá vyvolená si just sadla na opačnu stranu miestnosti, aby som ju videl všade kde pozrem (možno to je vo mne, že som vždy pozrel tam kde je...?), som si rozbalil moje veci, traja sme hrali karty ako aucajdery, no samozrejme som prvy prehral, tak som sa zase nudil ako ryba v akvariu... rozbalil som si karimatku, spacák, že idem spať (našiel som si to najlepšie miesto - na lavicu, no kto si okrem učiteľky všimne tú "bezpečnosť"? A tá vyvolená, sa akoby just zložila na opačnej strane triedy...).

Zobudím sa o pol štvrtej (ráno), že v niečom ležím .. samozrejme, ako stále, zubná pasta ... pekne, hlavne že sa oni maju na čom zabávať. Jak to pomaly schlo vo vlasoch, tvorili sa mi dredy, nedalo sa viac spať.. šiel som si to zmyť na wc, tam som asi polhodinu stál, vrátil som sa a snažil sa nezaspať, aby ich nenapadlo niečo čo neočakávam (to by bolo horšie).

Tešili sa, kedy z tej lavice spadnem, no až taký zlatý nie som. Ráno sa príjemne vstalo.. a šiel som domov...

A tak sa potvrdilo, že moje očakávania sú z veľkej väčšiny správne...

 Blog
Komentuj
 fotka
pettulqa  13. 3. 2010 14:34
 fotka
narazuvzdornaa  13. 3. 2010 16:11
Vydrž, onedlho odídeš a už tam ani nepáchneš.
 fotka
sarah_whiteflower  13. 3. 2010 20:00
Ako si povedal, je to sčasti aj o tom, ako to vníma človek sám, nielen o tom, ako to vnímajú ľudia okolo teba, teda, že ťa neberú celkom tak, ako by si chcel.



A na druhej strane môžem dať iba jednu jednoduchú radu - kde ťa nechcú alebo máš pocit, že to tak je, tak tam nechoď. Choď tam, kde ťa volajú a kde sa cítiš fajn!



Take it easy
 fotka
filipkoo  13. 3. 2010 20:06
@sarah_whiteflower tam ma volali... ale neviem teraz či ma volali z kamarátstva, alebo chceli iba terč ktory chyta trapasy, aby sa mali z koho smiať ...
 fotka
sarah_whiteflower  13. 3. 2010 20:12
@filipkoo Podľa mňa, pokiaľ si nie si istý, PREČO ťa vlastne volajú, tak by si nemal ísť. Alebo sa viac obrniť, nepripúšťať si tak veci k telu. Nič nie je tak strašne hrozné, ako sa zdá, a možno keby si niektoré trapasy vzal aj ty s úsmevom, tak aj tvoja vyvolená by sa na teba pozerala inak...



A keď si sadne na opačnú stranu miestnosti, tak len tak mimochodom, prečo nejdeš za ňou? Ja by som to na tvojom mieste spravila, nemáš čo stratiť...
 fotka
filipkoo  13. 3. 2010 20:37
@sarah_whiteflower no ja s nimi chodim na viac akcií, a často je pecka, no teraz tam bol aj zvyšok triedy tak možno preto sa to takto zvrhlo... priamo tam som nič nedal hneď najavo, všetko som bral ako zabavu, aby sa oni bavili, ja som bol už stratený...



A čo sa týka vyvolenej, nebola "moja" vyvolená, iba som to v tomto blogu tak nazval, lebo ma tam zo všetkých najviac volala... ja keď raz začas za ňou pojdem, tak mam pocit že ju otravujem, ..
 fotka
bublibum  14. 3. 2010 23:42
pozri Filipko .... človek nemá chodiť tam, kde sa zle cíti!!! A toho sa snaž aj držať! Dobre radím - z vlastnej skúsenosti.



Ja sa toho tiež riadim, kde sa cítim zle už sa tam viac nevrátim nikdy!!! - aj keď ma tam volajú, lebo viem, že by to nedopadlo dobre. A nemyslím len výlety, mylsím rôznu spoločnosť ľudí, kde sa človek zle cíti, myslím tým rôzne krúžky atď...



Keď si niekto z teba vystrelí, tak sa to snaž obrátiť vždy na žart, tak ako si napísal, že si to bral ako zábavu, pretože ľudia majú strašne radi, keď sa niekto rozčuluje, durdí, plače a dáva najavo, že sa ho to dotklo.
 fotka
karin12122  2. 5. 2010 11:40
uff .. nechcela by som .. ale no priznaj si filip že aj horšie veci sa stávajú .. tak ako tu spomínali šak nechoď keď tam nechceš ni ?
 fotka
filipkoo  2. 5. 2010 16:03
@karin12122 prečitaj si komentare ja som tam chcel isť, lebo neveril som, že moje očakavania možu byť spravne.... a žiaľ su
10 
 fotka
karin12122  8. 5. 2010 22:37
@filipkoo aha .. noo tak škoda no
Napíš svoj komentár