Antoán zo Súdruhom  prišli do jedného z Atillových barov . Barmanka si ich všimla a začala sa smiať.  

" Jeho veličenstvo , poslalo hovorcov ? Atilla to už vie , rozbil tu pár šálok od jedu, potom sa upokojil a je u seba. " 

" Ideme za ním vysvetliť situáciu ." 

" Antoanko zoberem ťa do skladu?  Nech pred tým ako vás dvoch zabije si užijes troška rozkoše ? " 

" Prosim ťa ja hľadám vážny vztah . Tuto súdruh ťa vybaví . On sa aj tak boji ísť za Atillom."

"Tento hromotĺk ? Nie ďakujem . Nechcem sa posadiť na invalidný vozík ." 




Max zvažoval situáciu . Mal tak dve sekundy. Chlap kvôli ženskej si neuváženymi rozhodnutiami dokáže zničiť život v priebehu sekundy.  Teraz mal tie sekundy dve tak bola príležitosť neurobiť kokotinu. Predpokladal , že Natália nevie čím všetkým sa jej strýko živí . Toto mohol použiť proti nemu.  Na druhej strane nechcel aby sa dozvedela ona čo pre on Atillu robí . Vedelo to pár ľudí. Bežni ľudia si mysleli , že Atilla prevádzkuje pár barov a diskoték a je to legenda nočného života ich mesta . Mal pár biznisov, kde ojebaval štát ale v drogách a kurvach nešiel. Ale s Maxom rozbehli pred nedávnom biznis , ktorý bol skôr pohorsujúci ako nelegálny . Dal im zopár stovák mesačne zatiaľ ale vyzeralo to, že to bude fičať. Čestná slušná neter a budúca frajerka v jednom by asi nemala pochopenie ani pre jedného z nich.  Nemal však všetky fakty netušil , v ako vzťahu su .

" My sme kamaráti Natálka . " Spoznali sme sa na jednej akcii , občas mu chodím pomôcť keď si chcem privyrobiť . Nevedel som že je tvoj strýko , on moc o rodine nehovorí."

Neklamal ale pokiaľ nebude hovoriť s Atillom , nepovie jej nič viac . 

" Áno , všetci vieme v rodine že podniká ohľadom diskoték a barov a tam sa schádza všelijaké klientela a čokoľvek sa môže stať , tak chráni rodinu . Ja ho mám veľmi rada on je ako môj druhý tatko. "

Maxovi prebehol mráz po chrbte. 

" Čoho nezdvíhnes asi je to súrne ."

"Napíšem mu sms-ku. Som z toho troška vykoľajený že si jeho neter . On ma pozná tiež ako blázna čo vymýšľa kraviny. Tak som zostal v strese . " 

Snažil sa to zahrať na bežnú banalitu , toto bola pravda Natália vedela že Max má všelijaku povesť. Ešte jej to nedochadzalo že to môže mať aj nejaké následky keď si začne s Maxom. Že ju môže niekto odhovaraf alebo sa jej za to vysmievať . Bolo to rýchle a spontánne . 




" Ahoj Atilla " .

" Ten kokot je práve s mojou neterkou. " 

" Preto som za tebou prišiel." 

" A čo chces Antoán ? Vieme čo je zač , keby si bol na mojom mieste , bol by si nadšený ?"

" Max robi to čo robí , lebo je mladý a skoro každý mladý chalan sa bavil chlastal  trtkal kade tade . Ak si spomínam tak aj ty si bol riadne zlo. A pozri je z teba dobry chlap. "

" Asta kurva , ja som čakal že si prišiel na kolenách prosiť o jeho život a ty mi tu dávaš argumenty jak zo súdnej siene . Tebe jebe?  Zlomi jej srdce , zneužije ju jak každu . Ona ešte nemala nikoho . Chudatko moje . 

" Je zaľúbený  ,"

" Čo čo čo je ? " 

" Pozri Atilla , on je z nej hotový a určite sa dajú dokopy.  S tým neurobíme nič . Poznám ho viem kedy to bere ako zábavu a kedy to myslí vážne . Ale aby sa niečo zle nestalo tak my tomu môžme pomôcť . Podporme ich v Tom . Viem že sa hovorí že Neser tam kde jíš. Ale on to nevedel že , ste rodina ."

" Antoanko vážim si ťa lebo z vašej nesvatej trojicd si najrozumnejši. Ale nejebe ti? Vieš čo Max pre mňa robí ." 

" Viem . A viem že to je najväčší problém . Porozprávaj sa s Maxom aby ste to v kľude vyriešili aby ju nekamal aby ho to nedobehlo a ani teba . Hlavné mu treba zavolať . Lebo je snou a si mu volal aby chudatko náhodou zaľúbený neurobil pičoviny. " 

" Nezdvíha mi chumaj "

" Mne zdvihne . " 




"Max niečo sa deje , zas ti zvoní telefón ."

"To je Antoan asi mi volá , že čo večer " 




" Čo chces !"

" Slušne sa jej zbav , nič jej nehovor o Atillovi a prídi do mesta do toho baru kde má kancel.  Nič nehovor povedz dobre . Zachraňujem ti krk" 

" Dobre v pohode dám vedieť  ." 




"Natálka . Antoán má volá s ním do mesta do mesta na otočku . Nenahnevas sa keď pôjdem . Nechce ísť sám . Ale zrusim to ako chces ." 

" Kľudne chod. Len si mi nič k tomu všetkému nepovedal ." 




" Natálka , to bude prekvapenie . Dáme ešte ešte večer rande alebo to necháme na zajtra . Toto bude tak na hodinku . " 

" Max ja ťa zabijem to fakt mám čakať . " 

" Ano na dobre sa čaká. Obleč sa idem na wecko . Zvezem sa s tebou so mesta . Tam sa snim stretnem a radšej pôjdem ešte kúsok s tebou ako s nim " 

Takto kráčať po tenkom ľade a nezjebat sa bol zázrak . Išiel na wecko . A dovracal sa . 












 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  16. 12. 2021 16:39
kedy uz konecne vydas knihu?
 fotka
suicidalpancake  17. 12. 2021 19:42
dúfam, že nikdy
Napíš svoj komentár