Nuz prislo na poslednu moznost. Vzdy som sa ,,utesovala,, ze este stale nie je zle, aby prisla moznost takto si zarobit. Vzdy sa nieco naslo, a prachy boli vzdy a aj budu... len skoda, ze na inych miestach ako v mojej penazenke :/.

Proste toto zostavala ako rezerva keby cosik. Ze keby nahodou tak pojdem velke prachy zarobit takto. Aj to je praca, sice taka no.
Hm. Nuz tazke casy prisli. Aj ked som sa velmi snazila, nenasla som si brigadu a ani robotu. Ono to vyzera lahko najst si nieco, ale ked mesiace hladate, posielate maily, rozdate stovky zivotopisov a aj tak nic. Tak vam to zoberie vsetku chut. Chut pracovat by aj bola, len ta robota sa tazko zhana. A zit z niecoho musim.

Musim nieco jest, byvat, obliekat sa, cestovat, a este ma aj na vysku zobrali. Hm tak je to vsetko take no naprd :/.
Tak som teda napisala na ponuku na internete o blizsie informacie. Moj uz terajsi sefko mi poslal pekny ,,roman,, o tom ako to tam chodi, ake su vyhody a podobne. Samozrejme napisane, ze ide o robenie casnicky v spodnom pradle, ale kazdemu je jasne, o co ide. Ja zvedava a opatrna som, ale chcela vediet vsetko. Preto ked som s nim volala a dohadovali sme pohovor, tak som uz nejake otazky davala, aby som nechodila do toho velkomesta zbytocne.

Ale aj tak som na ten pohovor isla, dozviem sa podrobnosti a uvidi sa ci to zoberiem alebo nie. Tento pan vyzeral byt dost slusny a hned mi narovinu povedal, ze sa snazia jedna ferovo a seriozne, lebo vie co sa hovori a aj ako to chodi v ostatnych podnikoch. Ale snazia sa to robit inak a uz maju nejake meno za tie roky, tak sa snazia si to udrzat. No dobre kecal dost dlho, az som rozmyslala co z toho je pravda a co nie. Ale tak nevyskusas nevies ...

 Blog
Komentuj
 fotka
etelnair  22. 11. 2011 14:19
ked chces tak si mozes s @h8u povymienat skusenosti, ona teraz robi pre vraj najluxusnejsi bordel v CR
 fotka
schizoofrenik  22. 11. 2011 14:28
O____________________________________________O
 fotka
12pusinka16  22. 11. 2011 14:37
zaujímavé
 fotka
useless  22. 11. 2011 15:18
V prvom rade o tom povedz niekomu blízkemu, keby ťa náhodou ukradli na Ukrajinu.



Ak ideš teda zarábať svojimi telesnými útrobami, tipujem, že si sexuálne skúsená, to by bolo tvoje veľké plus. Aj keď tvojim zákazníkom bude stačiť vytriasť sa na tebe.



Držím palce a snáď ťa to bude aspoň bude baviť a napĺňať, aspoň fyzicky...
 fotka
fxx  22. 11. 2011 17:15
 fotka
mix  23. 11. 2011 02:22
Zaujímavé...ak o tom budeš písať viac máš fanúšika!!!
Napíš svoj komentár