Som paranoidna. Kazdeho podozrievam, ze je najaty na mna aby vystopoval baby, ktore robia v bordeli... Idem po ulici, chlapi pozeraju.... usmievaju sa ... popiskuju a to chodim oblecena rovnako ako predtym. Takze nechapem. Alebo sa mi to len zda? Pozerali predtym tiez tolko, len som si toho tak nevsimla? A teraz tym, co robim sa bojim, takze ten strach pohana moje myslenie vselijakymi smermi? Zeby som len videla to co chcem vidiet? Asi mi z toho kde pracujem ,,len sibe" ktovie kde je pravda. ALe je mozne aj to, ze tym, ze tancujem okolo tyce, viac si verim, a lepsie sa hybem, ze to chlapi citia ktovie ako to je

Inak preco chodia chlapi do bordelu? No tak na to je viac dovodov. Ja osobne som vedela o tom hlavnom, ze hladaju nieco co nemaju doma, su proste aj taki, co sem chodia len kvoli analu, vacsinou sa rychlo otocia, lebo maloktora robi anal. Ale zase keeeeed pridu sikmooki, zrazu robia vsetky anal Lebo sak tych malych cervikov nie je ani citit, ale cest vynimkam, ja som mala jedneho, ktory bol obdareny dobre .
Dalsia vec, preco sem chodia niektori, tak je to nuda vo vztahu, alebo maju vela prace a ziadnu zenu nemaju. Takze kedze workoholici tiez potrebuju sex riesia to takto.
Co som prekvapena, chodia sem aj krasni chlapi, ktori by mohli mat hocijaku babu hocikde, z jedneho som skoro padla na zadok, ked sem prisiel. A rovny rovnu si hlada, takze si vybral nasu MISS Alenku fakt krasna baba a necudujem sa, ze si ju kazdy vyberie. Dobra postava a aj kozy ma aj ked je chuda. A preco sem chodi on sem? No lebo jedna zena do postele mu nestaci. Chce viac. AKo vacsina chlapov, maju doma zenu a aj sikovnu v posteli, ale je uz obkukana tak co..
Vtipne, ked sem pride mlady slobodny a pekny, to som nechapala ale bolo mi vysvetlene od jedneho, ze je mu lacnejsie ist do bordelu, zaplatiu si hodinku a dostane co chce ako keby mal balit nejaku zensku tyzdne a minut na nu neviem kolko penazi a aj tak mu mozno neda . No dobry dovod, asi je bordel fakt v tomto lacnejsia zalezitost.

Uz som inak spominala tie prudko eroticke fotky co su na stenach? Tym prudko myslim, prudko stare, akoze nie ze by neboli pekne tie fotky, maju cosi do seba, len nie v tejto dobe proste. Sa tu citim ako za komunistov, aj ked vtedy neivem ako to presne bolo Pozeram na ne a mam pocit, ze som sa posunula o par rokov dozadu. No co uz, sef ma asi ine ksefty a nevadi mu, ako to tu vyzera, a ze tie fotky by skor patrili do muzea ako sem ako ozdoba. Ale bez komentarov, hovorit mu nebudem nic, este by bolo na mna zle.

Dnes som tu bola asi po mesiaci, mala som len jedneho zakaznika. Taky romanticky typ, ja bez sexu uz dlhsie a on tak pomaly to robil jaj, musela som si pripominat, ze tam ide o neho a nie o mna, takze som ho nechala sukat ako sa mu chce, aj ked ja by som najradsej kricala esteeeeee Ale inak mily chlapik, zatial okrem hentoho debilka si nemozem stazovat na zlych zakaznikov. Do bordelu nechodia len debili

Pracujem tu uz 3 mesiace a ake mam z toho pocity? Dost divne, hovorim si, ze je to len brigada, ze potrebujem peniaze, takze si zarobim a pojdem prec. No s tymi prachmi to nie je take ruzove, netocia sa tu miliony ako si kazdy mysli. Som rada, ak si zarobim na tyzden na jedlo, nieto na nieco viac :/ aaaach, ked si spomeniem na tu naivitu a sny a hlavne ten zoznam, veci co som si chcela kupit, ked sem pojdem a nic zarobim. A jasne, ze novy mobil stale nemam :/

 Blog
Komentuj
 fotka
tasha5  1. 5. 2012 17:51
ow, trosku silnejsia kava nezvykle na birdzi, dufam ze sa ti to nezacne pacit a ostanes , drz sa nech tam dlho netrcis
 fotka
kokosovyorech  1. 5. 2012 22:24
To je strašné že tam veľa nezarobis nemáš už toho dosť ?
 fotka
som123  2. 5. 2012 01:28
no super..inak robia to aj muži, takýto jobík??
 fotka
antifunebracka  2. 5. 2012 16:15
wtf v bordeli nerobia anal??
 fotka
stevie2nd  4. 8. 2012 13:17
Ahoj!!! kolko teda zarobis za tyzden? presne nad tym prave uvazujem a podla tvojho opisu, ide o ten isty podnik! je tam esta ta super krasna zena, ktoru spominas?
Napíš svoj komentár