V škôlke.Prvý krát do škôlky z veľký revom.  Máte pocit že Vás mama opúšťa.

Vždy som bol dobrý chlapec. Rýchlo som si našiel kamarátov. Hrali sme na gitary pri skladbách od Elánu a Bublatanky , z logom Vlka a bez strún. 

Pod hojdačkou som zničil pár angličákou. ( tak až taký dobrý som nebol ) Tiež som sa nebránil napríklad tlačeniu kočíka. Možno som si myslel že budem pre baby lepší kamarát. 

Obháňal som dievčatá po dvore. Mali sme tam tú veľkú hojdačku kde sa zmestia minimálne 4. Kolotoč som nemal rád , centrifúga hneď , vyskakoval som aj za jazdy. Čo by to však bola za škôlka keby tam nebola stará nasraná rachétla. " Ticho a spite " ! ináč vám dala po riti. Neviem prečo robí niekto také povolanie keď je alergický na detský krik a smiech alebo o čo jej išlo. Samozrejme v škôlke som sa musel aj posrať Odšikovali ma do kúpelňe či na záchod či ... ( pivo , či rum ). A nechali ma na pospas osudu , že sa mám poumývať. Reval som. Ako poumývať , čím ? ( čimčarára čim čim čim ? ) Ale prišla spása MAMA. Medzi časom som sa naučil bicyklovať a bez pomocných. Naučil som sa to pomerne rýchlo. Na karneval som šiel za doktora. Na čele som mal zrkadielko a aj fonendoskop som mal. Pekný detský nevinný svet a  tých pár na zadok si ani nepamätáte.  

 Blog
Komentuj
 fotka
google123  9. 6. 2016 14:27
Pochopil som to takto, že si sral na učiteľky a teraz nevieš gramatiku.
*s veľkým *s logom vlka *angličákov. Bože...
 fotka
fatales  9. 6. 2016 17:00
@google123 Katastroooofen.
Napíš svoj komentár