Nahlas si spievam a kývam hlavou do rytmu piesne pritom si obzerám ľudí okolo, väčšina už čo to popila a je to na nich vidieť. Obzrem sa aby som si prezrela ľudí aj za mojím chrbtom. Nik známy, idem sa otočiť späť k pódium keď ťa zbadám.

Medzi húfom ľudí som ťa zbadala, zimomriavky sa mi rozbehli po celom tele, ruka mi automaticky vbehla do vlasov a silno som sa za ne potiahla tak ako si mi to robieval ty. Myslela som, že si mi už z hlavy zmizol, ale ako som zistila stačil jeden pohľad na teba a všetko sa mi vrátilo späť.

Aj ty si ma zaregistroval, neusmial si sa, len si trochu podvihol kútiky úst, menší náznak úsmevu tam teda bol. Ja som urobila to isté, potom som sa však otočila a nechala som sa unášať ďalej hudbou no stále si mi behal po rozume.

Nejeden by povedal že ťa milujem, cítila som, aj ako mi srdce podskočilo keď som ťa zbadala, ale nie je to tak, nemilujem ťa, cítim k tebe iba sexuálnu príťažlivosť, načo sem pliesť city keď nám sex bohato stačí. Teda vlastne stačil, pokašlala som to ja viem, ale ani ty nie si bez viny, podrazil si ma a to som sa ti snažila veriť. Chyba.

Ale preniesla som sa cez to snažila som sa na teba zabudnúť, už som aj viac menej zabudla ale teraz keď som ťa zbadala je všetko späť, všetky spomienky, všetky vzrušujúce pocity a hlavne všetky myšlienky na teba.

Pozrela som sa opäť na teba, díval si sa na mňa. Nevedela som čo mám robiť, snažila som sa na teba nemyslieť ale nešlo to. Stále som sa nenápadne na teba pozerala. Koncert skončil a ty si dakde odišiel, bolo mi to ľúto no aj ja som s kamarátmi išla inde. Snažila som sa ťa ešte vyhľadať v dave ľudí ale neúspešne.

Potom sme tam sedeli ešte niekoľko hodín a zabávali sa ale ja som ťa stále nemohla dostať z hlavy. Už je to niekoľko dní a stále myslím na to že sa raz opäť stretneme a necháme tomu voľný priebeh.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár