Nedá mi nevyjadriť sa k našim úplne skvelým geniálnym a úplne nechutným výsledkom volieb. Povedzte mi ako sa mohlo nájsť cez 1 200 000 ľudí takých blbých a obmedzených, že volilo tú Gorilu. Ako mne je jasné, že mnohým ľuďom bolo za jeho vlády dobre, ale to je len jedna petina všetkých obyvateľov Slovenska.

Je mi strašne smutno z toho ako tieto voľby dopadli. Berem ich ako posledný klinec do rakvy našej krajiny. To, že tu bude vládnuť jedna strana znamená pre mňa návrat k starému režimu ktorý som síce zažila len chvílu, ale stačí mi čo viem z rozprávania staršej generácie. Nebude nikto kto by ich mohol zastaviť. Môžu si schvalovať čokoľvek chcú a nikto im v tom nebude môcť zabrániť. Pekne sme dopadly len čo je pravda.

Budúcim generáciám, ktoré sa narodia v tejto krajine nezostane nič, len samé dlhy a čierna diera toho čo táto vláda spôsobí. Nebude lepšie, kto to čaká sa strašne mýli. Polovica programu tej strany čo zaručuje ISTOTY sa nedá splniť proste nemôžu sú to len prázdne reči. Jedniná istota, ktorú máme je že sme v piči.

Takže posledný kto bude odchádzať z našej krajiny poprosím nech ZHASNE.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár