Som mrcha. Tá najhoršia z najhorších. Názor pár mojich bývalých a možno aj budúcich. Ale za každou mrchou sa skrýva chlap, ktorý z nej tú mrchu urobil. Ublížila som mnohým a tiež mnohý ublížili mne... Ale jednému som ublížila až príliš. Nikdy som si neuvedomila ako moc ho poznačilo to čo sa stalo. Boli sme spolu rok a pol a vraj som mu zničila život.

Hmm, celý čas som bola v tom, že ho zničil on mne. Ale po dlhej úvahe som prišla na to, že mal pravdu. Bola som k nemu úplná mrcha a kurva a všetky pomenovania čo Vás napadnú. Ublížila som mu a veľmi ma to mrzí. Viem, že čas nevrátim a nijak to neodčiním, ale výčitky za to mám. Bol to skvelý chalan, fakt spravil by pre mňa čokolvek. Teraz to už vidím, predtým som to ani nevedela. Videla som len klamstvá a verila ľuďom, ktorí mi nakecali hlúposti namiesto toho, aby som verila jemu. Zničila som jedno srdce a dušu...

A moja otázka je: dokedy sa mi to bude vracať?? Myslela som si, že to ako som mu ublížila sa mi už úplne vrátilo. Ale asi nie. Prišla som aj o človeka, ktorého som milovala najviac. Nikdy som mu neublížila, verila som ho milovala dala som mu všetko čo som mu na očiach videla fakt by som pre neho spravila čokolvek. Myslela som, že s ním už budem natrvalo, navždy alebo aspoň pár rokov. Hľadali sme si bytík a plánovali budúcnosť. A skončilo to zo dňa na deň.

Posledné dni si myslím, že si ho nezaslúžim a preto to skončilo.. Pre to čo som spravila v minulosti si asi nezaslúžim byť šťastná ja fakt neviem. Každému sa to zlé čo spravý vráti, ale myslela som, že aj to raz skončí. Čiže som prišla v konečnom dôsledku na to, že si už nezaslúžim byť šťastná a navždy budem milovať človeka, ktorý nie je so mnou..

A má to aj ponaučenie : Nikdy nikomu neublížte, či už úmyselne alebo nie. Všetko sa Vám vráti skôr či neskôr. A nebudete vedieť kedy tá nočná mora skončí...

 Blog
Komentuj
 fotka
austin1991  12. 3. 2012 00:11
Prvý raz čítam niečo aj z opačnej strany, je dobré, že vieš čo si urobila to ťa posunie ďalej .... netreba zúfať
Napíš svoj komentár