Rose

Zobudila som sa na to že mi škvŕka v bruchu. Pošúchala som si oči a otvorila ich.
Dívala som sa na veľkú klenbu nad posteľou.

Tak počkať ja takúto posteľ nemám. Kde to som? Pre boha, kde som?

Prudko som sa posadila a snažila som sa na niečo si spomenúť. Bola som vo veľkej posteli, polonahá na sebe nejaké mužské tričko.

O môj bože Rose. Toto s tebou nevyzerá dobre. Čo sa stalo potom ako som šla z baru so Stevom? No to si asi domyslím aj sama. Nie to nie je možné! Ak by som to sním urobila, cítila by som sa nejako inak. Určite áno. Musím zachovať chladnú hlavu a sústrediť sa. V prvom rade sa ísť na piť a na jesť. Dávala som si dokopy to čo som si pamätala.

Ešte som zo seba pre istotu odhrabala prikrývku a s ťažkým srdcom som sa chcela presvedčiť, že som s nikým nič nemala.
Pozrela som sa na svoje prirodzenie. Nebolí ma a ani nič iné. Do riti. Do prdele. Čo to....?
Spanikárila som. Na zápästiach som mala modriny. Okey toto my bude niekto musieť vysvetliť. Pretože to očividne sama asi nedokážem.

Vyšuchtala som sa s postele a vkročila na koberec. Kráčala som ku dverám. V strede izby som sa zastavila, ani neviem prečo. Pootáčala som sa a zbadala, že niekto spí pred posteľou.
Čo to má znamenať? Počkať. Pre boha. Veď to je Zsadist. Takže ja som u neho? Krucinál čo to má znamenať. Čo robím u neho v posteli pravdepodobne v jeho tričku a on spí na zemi? Okey to budem riešiť keď sa zobudí.

Chvíľu som sa na neho ešte díva, bol krásny. Spal polonahý. Mal na sebe len čierne tepláky. Mal široké ramená a krásnu hruď. V uniforme musí vyzerať úžasne. No tento pohľad na neho bol krásny. Spiaci vojak na zemi pri mojej posteli. Pousmiala som sa.

Po špičkách som cupitala do kuchyne. Zavrela som za sebou dvere od izby. Dlážka ma príjemne chladila na chodidlá.
Kuchyňa na mňa pôsobila tak teplo, všetko bolo ladené do takých pieskových farieb. Mal tu dokonca aj veľký balkón. Krásne svietilo slnko. Zaujímalo by ma koľko je hodín. Poobzerala som sa okolo seba a hľadala som hodinky. Bolo pol 2 poobede.
Ách jaj naši sú iste šťastný. Porazí ma, niečo si budem musieť vymyslieť.

Pristúpila som k linke a vybrala si pohár. Otvorila som ľadničku a vybrala džús. Mal pomarančový a ríbezľový. Och ten je môj obľúbený.
Naliala som si ho do pohára.
Sadla som si k drevenému stolu. Bol pri balkóne takže som mala krásny výhľad.
Kochala som sa krásou a popritom sŕkala džús. Znovu mi zaškvŕkalo v bruchu.
Asi by som si mala dať niečo pod zub. Mohla by som spraviť niečo aj jemu. Keď ma nechal u seba spať a ja ho tu teraz vyjedám.

Postavila som sa a šla k ľadničke. Otvorila som ju a začala sa v nej hrabať...

 Blog
Komentuj
 fotka
ihavenoname  30. 5. 2011 13:46
Super, super, super...chcelo by to pokracovanie !!! kedy bude?
 fotka
elsi  30. 5. 2011 13:51
@ihavenoname sľubujem, že čo najskôr to pôjde
 fotka
katuska8808  11. 6. 2011 15:48
no toto mi pripomína keď som bola u známych som bola som u nich sama a strašne hladná ale nakoniec hlad premohol takže som im prepadla v kuchyni aj chladničku aj skriňu. Všetko, načo som dočiahla ale neboli nahnevaný
 fotka
elsi  12. 6. 2011 18:42
@katuska8808 tak vidíš akú mám ja reálnu fantáziu
 fotka
tooniickaaa  27. 6. 2011 18:52
booože to je zabité!
Napíš svoj komentár