Zavrel za mnou dvere a pritiahol si ma tesne k sebe. Pozrel sa mi do očí a zašepkal.

-„Ani nevieš ako sa mi po tebe cnelo. Po tvojich perách, tvojom tele, tvojich nežných rukách...“
Pri každom vyslovený nejakej časti môjho tela sa jej aj nežne dotkol. Znovu som sa celá chvela. Nevedela som čo mám očakávať. Bude to také ako včera? Nie. Nesmiem mu to už dovoliť. Musím sa sním o tom porozprávať a hlavne už nesmiem zmeškať žiadnu inú hodinu. Rose schop sa povedz mu niečo!! Dohovárala som sama sebe.

-„Láska ja...“ položil mi prst na ústa.

-„Tíško moja sladká...“ utíšil moje myšlienky a vášnivo ma začal bozkávať. Všetko som mu opetovala. Nedá sa mu vzdorovať. Nedokážem vzdorovať jemu a ani svojmu vlastnému telu. Pýta si ho ako smädný vodu. Len moja myseľ sa snaží protestovať.
Snažila som sa od neho odtiahnuť a niečo mu povedať. Nešlo to. Držal ma okolo pása svojimi mohutnými rukami vo svojom náručí a ja som sa nedokázala ani pohnúť.
Spustila som ruky na jeho hruď a zaprela sa do neho dlaňami. Dúfala som, že to pochopí sa odsunie sa. No bála som sa, že to bude chápať ako môj nezáujem.
Neprestával a stále ma bozkával. Prestala som hýbať perami a sústredila som sa na svoje ruky.
Tento krát už si to všimol. Trošku sa odo mňa odlepil, len aby sa mi pozrel do očí. Videla som na jeho tvári, že je zmätený. Nechápal prečo to robím a čo mi vadí.

-„Niečo sa deje moja sladká?“ spýtal sa s nechápavým tónom v hlase.

-„Ja....Láska...Dimitri mali by sme sa porozprávať.“ Povedala som a sklopila oči.

-„Áno, počúvam čo máš na srdci?“ spýtal sa ma už kľudnejšie a uškrnul sa.

-„No ten včerajšok...“ začala som rozprávať a on ma stále bozkával po celej tvári. Vyrušovalo ma to. Pozrela som na neho.

-„Nesadneme si?“ spýtala som sa dúfajúc, že sa odo mňa vzdiali aby som mala priestor na uvažovanie a komunikáciu s ním.

-„Aha, áno jasne. Posaď sa.“ Pochopil. Pokynul mi rukou aby som si sadla na gauč.
Kráčala som ku gauču a začala som.

-„Tak na začiatok by bolo dobré oznámiť ti, že Emili o všetkom vie.“ Povedala som a chcela si sadnúť. Zrazu ma spoza chrbta schmatol za lakeť a otočil. Zľakla som sa. Nečakala som to.

-„Čo si to práve povedala? Ako si to myslela, vie o čom všetkom?“ Kričal na mňa. Stále mi zovieral lakeť vo svojej dlani. Mala som strach.

-„Ja...no povedala som jej to. Musela som. Videla môj cucflek...“siahla som si na krk aby som mu naznačila čo mám na mysli. „...a je to moja najlepšia priateľka niekomu som sa musela zdôveriť.“ Odpovedala som mu vystrašene. Všimol si , že mám strach a že ma vyľakal.

-„Prepáč Rosí, len som sa vystrašil. Musíš chápať moje obavy, že sa o nás niekto dozvie. Samozrejme ja rozumiem, že je to tvoja najlepšia kamarátka a viem, že vy dievčatá si všetko rozprávate. Prepáš mi, že som na teba tak vyletel, nechcel som.“ Počas toho ako mi to hovoril mi pustil ruku a sadli sme si.

-„V poriadku. Netráp sa. Aj ja mám strach, že nám na to niekto príde, ale Emili to nikomu nepovie. To som si istá. Ale je tu jeden problém...“ Povedala som a čakala na jeho reakciu. Bála som sa, že zase vybuchne. Už som nevedela čo mám od neho čakať.

-„Aký problém Rose? Nestraš ma prosím ťa.“ Sledoval môj výraz tváre.

-„No teda len bol problém, už som ho vyriešila.“ Povedala som rýchlo, keď ma napadlo, že z Adriánom som to už nejako uhrala. „...no lebo ten cucflek si všimol on keď sme od teba odchádzali. A hneď mu napadlo robiť si zo mňa srandu, že to je od teba. Ani len netušil akú pravdu má. Ale už je to vyriešené takže tým sa trápiť už nemusíme.“ Dopovedala som a pohladila ho po tvári. Teraz už sedel pri mne veľmi blízko. Usmieval sa na mňa. Tak strašne milujem jeho úsmev.

-„To ma teší moja sladká.“ Znovu sa pousmial a pohladil ma po vlasoch. „Mal by som sa ti za včerajšok ospravedlniť. Bol som k tebe hrubý a netaktný. Nenechal som si vysvetliť situáciu, ale pochop ma predstava, že ťa má aj niekto iný ma zabíja. Keď ty ma proste privádzaš do šialenstva. V tvojej prítomnosti prestávam myslieť reálne. Sľubujem, že sa už budem snažiť byť len nežný a nebudem sa k tebe správať násilne.“ Dokončil svoje ospravedlňovanie a z hanbou sklonil utrápenú hlavu. Tak strašne ma bolí keď ho takto vidím.
Chytila som ho za tvár, pevne oboma rukami. Pozrel sa na mňa. Čakal.

-„Dimitri, mala by som ti ešte niečo povedať. Cítim sa trápne a hanbím sa za seba.“ Stále som samu dívala do očí. Ešte stále čakal. „Ja sa bežne nechovám tak ako som sa chovala včera. Myslím to, že som ťa nechala zájsť až tak ďaleko. Necháp ma zle. Neznamená to, že ťa nechcem. Chcem a veľmi, včera som to potvrdila a určite to vieš...“ pousmial sa. „...ale poznáme sa len chvíľu a ja nechcem aby si si o mne myslel niečo zlé. Mala som priateľa to je pravda. Ale mala som 16 takže sme sa venovali len takým nežným veciam áá no vieš ja...“ Sklopila som hlavu pretože som sa hanbila. Nevedela som ako mu mám vysvetliť, že som ešte stále panna. Myslím, že som ho včera asi tým všetkým zmiatla. Budem mať osemnásť a som panna aj to ho asi zmiatlo, keďže v dnešnej dobe už 16 ročné majú sexuálny život. No ja nie. Neviem či sa mám za to hanbiť alebo byť na seba hrdá. No isté je, že netuším čo si myslí a ako mu to mám povedať. Je to dospelí muž, sexuálne aktívny, strašne vzrušujúci a vášniví. Proste to poviem na rovinu.
Vzdychla som si.
-„..no proste....ja som ešte panna.“ Vyklopila som to zo seba. A hlavu som mala stále sklopenú. Nechcela som vidieť jeho prekvapenie, možno výsmech a možno zmätok....


 Blog
Komentuj
 fotka
katuska8808  16. 4. 2011 18:55
tá pesnička sa mi páči, aj keď mi prvých 10 sekúnd vadila pri čítaní ale potom som si na ňu zvykla a vadilo mi keď prestala a je to veľmi dobré ako všetky časti
 fotka
elsi  16. 4. 2011 19:04
@katuska8808 vadí? takže už nemám dávať radšej songy hej? okey ďakujem za názor A som rada že sa páčilo
 fotka
katuska8808  16. 4. 2011 19:18
Nie!!!! ja som to myslela tak, že sa mi páčila! len keby si dala nech sa to opakuje, bolo by to lepšie ale to sa len mne páči zatiaľ neviem ako ostatný nechcem aby kvôli mne niekto..
 fotka
elsi  16. 4. 2011 19:23
oapkuje akože song? som myslela, že stačí kým to prečítate hups (aa neviem ako sa dáva, že nech sa opakuje)
 fotka
katuska8808  16. 4. 2011 19:36
veď možno aj stačí, lebo ja popri tom robím aj niečo iné a môžeš sa spýtať @kosmiklove

ale neviem, či aj na to už prišiel
 fotka
elsi  16. 4. 2011 19:50
@katuska8808 nebudem sa oho pytat radsej @kosmiklove je veľmi múdri do všetkého

nopodla mna isto prisiel ked je taky inteligent všeetko vie
 fotka
katuska8808  16. 4. 2011 20:46
 fotka
luna13  17. 4. 2011 19:14
je....within temptation-all i need... to som dávno nepočula ... ale inak.. šecko fajné..ako inak
 fotka
tooniickaaa  17. 4. 2011 19:31
@elsi úúžasné a ten song je podľa mňa stvorený presne k tejto časti milujem tú pesničku vždy si pri nej spomeniem, jak Elena tancovala s Damonom
10 
 fotka
zeriavka  26. 4. 2011 01:40
ja nerada čítam niečo so songom mala som vypnutý zvuk ten učiteľ mi prestáva byť sympatický..pripadá mi ako náladový nadržaný chlap už nie je taký romantický ako bol z prvu..
Napíš svoj komentár