ach bože....
sedela som tak minule s našimi za stolom a ani neviem, o čom sme sa bavili. Asi o škole, čo je teraz téma číslo jeden. A potom sme nejako zvrtli tému na jedného môjho známeho. Je to v pohode chalan, teraz sa mal isť ženiť. Viete taký celkom pekný, tichý a ako nič mi na ňom nevadí.
Bavili sa o ňom v dobrom, ked v tom mama zapotila, že asi aj tak nie je v poriadku....lebo má núšničku v uchu, v jazyku a tetovanie cez celú ruku.

ooooooooooooooooo BOžE

tak ma to vytočilo.Len preto, že je iný.....vlastne ani nie je iný. Má svoj štýl, má čo chce, má vlastné názory...je to ON.Je skoro taký istý, ako iní mladí ludia v jehp veku.....Ale im starším sa to nepáči.Lebo oni také nemajú.

rodicia Nie sú z roku 5.....dokonca sú dosť uvedomelí, moderní. Mama mi je skoro ako kamoška....ale niekedy je prosto mimo.

A tak som si uvedomila, že takto to vnímajú viacerí ľudia. Starší, tí konzervatívnejší, tí ktorí sa snažia splynúť s davom, žiť si v pokoji.Alebo aj tí, ktorí by chceli byť podobní len na to nemajú odvahu.

idme po našej dedine a vidím na sebe cudzie závistlivé, udivené a pobúrené pohľady, len ked mám krátku sukňu.

Prečo sú ľudia takí, prečo súdia podľa toho ako človek vyzerá.......PREčO?
Prečo ja nie som rebel? Aby som domof došla s pearcingoma tetovaním......pred oca a mamu, že čo by mi an to povedali.....ved ma poznajú, vedia, že som normálna čo by na mňa povedali potom? nebola by som v poriadku? ? ? ? ?

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár