no ...dneska moj mozog nasiakol toľko užitočných informácií z našich denníkov, že až až na prázdniny
V robote máme sem tam pauzu. Ľudia do obchodu okolo obeda nechodia, tak si spravím kávičku(po obede samozrejme) a čítam všetky možné časáky a noviny.
No a dneska ma úplne upútala jedna dvojstrana z istého nemenovanéh denníka.Väčšinou tému zdravie preskočím, a vrhám sa na bulvár....ale dnes.Dokonca táto správa odznela medzi hlavnými správami v istom rádiu niekoľkokrát za deň. VRAJ:mužom obľubujúcim rezne sa znižuje počet spermií v tele. )Takisto aj mužom, ktorí radi jedia hamburgery a mastné jedlá.Neviem ako vám ale mne to prišlo veľmi smiešne.Fakt.
Ja sama mám rada hamburgery, rezne nehovoriac....a ukážte mi jedného muža, ktorý pohrdne mamičkinými rezňami. V dobe, kedy sú fastfoody na každom rohu, je tiež ťažko odolať rozvoniavajucim hambáčom.
Určite existujú muži, ktorí nemajú radi tieto jedlá, ale ja mám rada chalanov s veľkou chuťou do jedla.No a ono im to zabíja spermie. To už je dosť smutné
POdotýkam, že VRAJ. Určite je to zveličené, ale, že sa takáto informácia dostane všade....

Dneska je tiež výročie začiatku Veľkej francúzskej revolúcie, dosť podstatná udalosť v dejinách ľudstva.Francúzsko má štátny sviatok.No a to sa teda vo väčšine denníkoch ani nespomenulo. Asi to nie je dosť dôležité.

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár