Jedna moja časť sa chce práve zabiť ,tá čo obviňuje seba ,tá ktorú ovplyvňujú ľudia v mojom živote. „Za všetko môžeš ty , keby sa stala práve nejaká nehoda, ty by si za ňu mohla!“- kričí táto polovica. Druhá rozmýšľa ako to zmeniť, obviňuje ľudí v mojom živote a snaží sa ma učičíkať: „Neviem ako sa k tebe môžu takto správať, sú zlí, všetci sú zlí !“No len ja viem ,že ani jedna polovica hoci sú protikladne sa nemýlila. Radšej by som bola dieťaťom v Afrike a nemať čo jesť a piť ako žiť terajší život , keď mám všetko a zároveň nemám nič. Bez lásky sa nedá žiť preto jedna moja polovica rozmýšľa o samovražde. No za všetko si môžem sama preto si ta istá polka mysli , že som na vine ja! A čo ta druhá polovica? Áno viem že sú ľudia na mňa zlí ... nemýlila sa ani tá .Lenže chyba nie je v ľuďoch ... chyba je vo mne , Neviem reagovať na podnety ľudí a neviem si stáť za svojim slovo a keď si za nim stojím vždy vysvitne ,že to nebola pravda. Niežeby som lásky nemala dosť ale neviem ju prijímať . Neviem, nevidím ju, necítim ju, nepočujem . Niečo sa stalo a ja ju už nedokážem vnímať aj keby som veľmi chcela? Alebo tu naozaj nie je.. áno hovorí mi že ma ľúbi ale ja to nijak necítim. Klame? O mňa už nik nestojí. Je mi na nič a nikoho to zjavne nezaujíma .Zvykli si, že som vždy uplakaná nadurdená. Zvykli na mňa hovoriť poza chrbát ja to viem. Všetci si zvykli len ja si nemôžem zvyknúť. Prečo? Vadí mi tento život už mi lezie na nervy ako mi všetci hovoria a prikazujú . A keď sa na to nedá zvyknúť prečo sa niečo nezmení , prečo sa nemôžem zmeniť ja?

 Blog
Komentuj
 fotka
lenuska175  22. 3. 2010 15:42
Odseky ! Aj keď sa mi tá jedna kopu textu na prvý pohľad nepáči,idem si to prečítať a nabudúce to dúfam bude členené.Nechcem rýpať,ale tak chápeš...



Zmeniť sa môžeš.



A myslím že ak nie všetci tak aspoň ja mám v sebe tiež dve polovice,ktoré sa medzi sebou bijú a hádajú o to,ktorá bude na povrchu.
Napíš svoj komentár