Už dlho som chcela napísať blog o tejto pani, ale až teraz, po dvoch týždňoch som si urovnala myšlienky v hlave. Ale chápať tomu stále nechápem.
Zmiešané pocity.

Pred dvoma týždňami -v sobotu- sme sa s kamarátkami dohodli, že pôjdeme von. Mala som ešte nejaké povinnosti, tak som povedala, že sa za nimi zastavím až neskôr.
Keď som im teda volala, že kde sú, povedali mi, že po dlhej dobre stretli nášho spoločného kamaráta, ale že bol so svojou tetou. Známou spisovateľkou, maliarkou a moderátorkou. Keď mi povedali meno, myslela som, že spadnem zo stoličky, tak som sa na ňu tešila.

Prišla som teda do toho snobského podniku (kde som mimochodom, nikdy predým nebola, lebo keď si objednáte pivo tak všetci tam na vás pozerajú ako na idiota, čo by až tak nevadilo ale veľké pivo stojí 2€..), a kamarátka ma už čakala vonku a upozornila ma, že madam je už v nálade a že sa nemám pýtať hlúpe otázky a nemám jej skákať do reči... Nemohli sme sa pýtať vlastne vôbec žiadne otázky.

Uvidela som ju. Bola krásna. Dokonale oblečená. Pravá dáma... Až po ten moment, kým som ju nepočula.
Keď som si prisadla, iba som sa predstavila a ona len rukou naznačila nech si sadnem.
,,...no a potom ako ma ten 30 ročný hipisák pretiahol som si povedala ´No Micci, predsa sa tu nebudeš s ním na-ťa-ho vať´ (mala klasický blavácky prízvuk a snažila sa rozprávať ako 20 ročná..), potom som vstala, obliekla sa a týpek mi povedal, že ´bola si perfektná zlato, ozvem sa ti´. Na tom som jááá sa tak na neho poozrela a vravím mu ´nemusíš, zlato..´"

Chvíľku som len rozmýšlala či sa mi to sníva, ale madam ma znova prerušila:
,,No a potom, ako som vyšla, no ja som v tom hoteli nevedela nájsť východ. Tak som sa pýtala každého a všetci tam na mňa pozerali ako na.. no neviem babýý, tak som si povedala, že vy kokotkovia, čo ma je po vás, šak jáá si to aj nájdem samma, néé??
Tak som tam ešte pol hodinu blúdila po tom hoteliii až som sa do pivnice dostala. No kočeny, poviem vám, keď som našla východ, tak som si odprisahala, že do toho hotela už nikdy, ale faakt nikdy nevlezem."

Potom objednala ešte 4 vodky, všetci sme si dali a kamarát povedal, že ju musíme zobrať domov, lebo ....no lebo.. Viem si predstaviť, aké mu to muselo byť trapné.

Potom cestou v jednom stánku s občerstvením nám ešte každému objednala vodku, vypili sme ju a ona si išla sadnúť k takému 28 ročnému ´týpkovi´ aby nám ukázala, aká je v praxi. Žiaľ, teraz jej to nevyšlo, lebo toho chlapíka sme zaujímali skôr my, ako ona. To ju vrcholne nahnevalo, vyliala mu víno a hodila do neho jadierka, čo držal v ruke.
Potom sme už radšej išli domov. Keď uvidela na nebi také tie svetielka z jedného klubu, povedala nám, že ideme na diskotéku, čo kamarát stopol a povedal, že zajtra, lebo už je neskoro a aj tak tam dnes nie je dobrá hudba. Ona by tam vážne bola schopná ísť.

Otvorili sme dvere a jej synovec ju zobral dnu a prichystal jej posteľ.
Madam dala každej z nás pusu na ústa tak, ako to robia tie moderné 15 ročné barbieny a zavrela dvere so slovami: ,,Babenky, šak my pojdeme sa ešte zabávať.."

Potom sme sa s kamarátmi zhodli, že by sme si mali ešte dať pár malých. Išli sme do krčmy. Celú cestu sme boli ticho iba kamarát povedal:
,,Prepáčte baby, ona..ona dosť pije a..."
,,Ja viem..v pohode..."

...
a odvtedy sme sa o nej nerozprávali. Asi sme si to všetci museli urovnať v hlavách. Nevedeli sme, že je alkoholička. Ale ako sa vraví, sláva je jed, ktorý sa dobre znáša len v maých dávkach...

To je aj prípad Madam N.

 Blog
Komentuj
 fotka
idea  13. 11. 2010 10:53
Ja viem, ze to nepovies ale aj tak premyslam kto to je..



ale je to smutne
 fotka
neoriginalna  13. 11. 2010 14:56
o koho ide, prezdradis mi?
 fotka
stenatko  13. 11. 2010 16:23
Aj ja by som chcela vedieť, kto to je :/
 fotka
stenatko  13. 11. 2010 16:24
Ale ako trošku nechápem, ako takýto slávny ľudia môžu byť - obyčajný prechlastaný čudáci. Hlavne herci. Od nich by som čakala trochu kultivovanosti.
 fotka
galaktika  13. 11. 2010 18:58
Jasne, ze to nepovie... je to vec charakteru.
Napíš svoj komentár